Gnäll!

Ellen och välling går inte ihop! Hon äter aldrig en hel portion. 
Idag åt hon en hel stor burk mat till lunch. Och äter alltid upp hela portionen med gröt. Det har blivit bättre sen vi började med rutiner, och fort har det gått! Men vällingen... Suck! 

En halv dl suger hon i sig jättefort. Men sen börjar hon bara tugga på flaskan och tillslut blir hon förbannad/ledsen/arg!??! Hon kan väl knappast bli mätt på en halv dl?? Eller? 
Igår provade vi med god natt välling. Tänkte att hon skulle hålla sig längre på den? Men det gick ännu sämre! 

Sen börjar jag på riktigt tro att det är nån tand på g. Handen är i munnen all vaken tid och hon har börjat hålla på med tungan jättemycket. Typ som att hon masserar tandköttet med den! Haha. Ibland är hon även otröstlig! Ingenting duger! Inte ens att bli buren.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vi gav Irma gröt som kvällsmål i början. Välling började vi med senare. Och jag vet många som aldrig erbjudit sina barn välling så om det krånglar kanske det är lika bra att skippa det.

Svar: Ja vi gav också gröt i början men fick ett tips att dom skulle hålla sig mätt längre av välling!? :S För hon vaknade när vi gav gröt också. Jag ger det några dagar till annars byter vi tillbaka till gröt :)
Nathalie

2014-06-17 @ 20:52:43
URL: http://kajsasundin.blogg.se
Postat av: Linda Fernström

Neo gillade inte heller välling från början.men när vi provade majsvälling så gillade han den, så vi körde på den ett tag i början. Har ni provat majsvälling? hört fler som bara tagit den från början

Svar: Nä den har vi inte provat! Men ska absolut göra det nu! :) tack för tipset!
Nathalie

2014-06-17 @ 21:23:53
Postat av: Therese

Kör på gröt istället då?

Svar: Vi gav ju gröt förut. Men hon vaknade ju ändå och skulle äta. Då fick jag tipset att välling skulle mätta mer. Men ja.. Vi får väl byta till gröt igen då. Men då blir det ju två gröt-mål i rad!?
Nathalie

2014-06-18 @ 08:26:35
URL: http://Theresesilen.blogg.se
Postat av: Therese

Men hon vaknar väl nu ibland oxå? Jag tyckte det verkade som gröten mättade bättre när Mejja var liten när jag läste runt, det är väl så olika... Ge mat till middag då och gröt til kvällen?

Svar: Ja ska prova vällingen nån dag till. Annars byter jag till gröt.
Nathalie

2014-06-18 @ 11:50:26
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0