Tvärslut!

Idag har jag, mamma och Ellen gjort Birsta. Gick bättre än förväntat! Trodde Ellen skulle vara mer grinig än hon var. Eller så var mitt tålamod bättre än vanligt ;) 

Dock blev hon väldigt grinig på Ica. Fick gå och bära på henne. Och det har börjat bli jobbigt. Dels för att hon är tung och dels för att hon ålar sig hela tiden. Ska kolla överallt. 
Tillslut la jag ner henne i vagnen och tänkte att hon får väl somna då. Men då blev hon en solstråle! Först gjorde jag nått ljud mot henne och hon skrattade så gott! Sen hittade jag en leksaksgris till Nitro som "grymtade". Och oj vad den var kul!! Gapflabb!! Tror det var nån som var trött då iaf! Haha älskade gounge! Ångrar att jag inte filmade det! Har aldrig hört henne skratta så mycket nångång :'D

Vägen hem var inte kul tyckte Ellen. Skrek mest hela tiden och när vi kom hem var hon sjöblöt i ryggen av svett!! Stackarn! Nu sover hon i bara blöja. Så satans varmt! Hoppas hon blev trött av en dag på stan och sover hela natten! ;)


Köpte bland annat den här. Fick presentkort av mamma och pappa på toysrus så då fick det bli denna. Dock vet jag inte om den gör det jag tänkte att den skulle göra.. Nämligen att söva ungen. Den håller henne mer vaken! Haha. Dock kanske den var så intressant för att den är ny. :) Gillar iaf att den är färgglad och det finns timer och ljudsensor som känner av ifall bebisen grinar :)

Kommentarer
Postat av: Denise

Mötte er på vägen till Birsta (ni på väg hem). Tyckte bilen påminde om din bil sen såg Marcus att det var du som satt i den. ;)

Svar: Jasså? :) jag såg ingenting jag :P
Nathalie

2014-06-10 @ 23:08:27
URL: http://denisea.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0