Hårhelvete

Ni med småbarn vet nog vad jag menar när jag säger att en lång härlig dusch är som himmelriket. Helst ni med små griniga barn. Det är så skönt att ta en lång dusch och känna sig ren och fräsch efteråt! Tvätta håret, för det ska gudarna veta att det händer inte ofta nu. 

Men nu är det slut på det å..

Har precis tvättat mitt hår TVÅ gånger, och det är fortfarande fett. Fett som ett smörpaket och jag överdriver inte det minsta! Drar jag fingrarna genom håret så är dom flottiga sen..
Kan ju också tillägga att mitt hår brukar inte bli särskilt fett fram på huvet. Utan det är mitt bak på skallen det blivit fett. Men nu är hårbotten mitt på skallen, mitt fram helt fett!

Åh jag blir så less!! På det så tappar jag fan allt hår jag har också känns det som. "Jag tycker mitt hår blivit tjockare när jag ammat". Dom orden får jag äta upp nu. Om jag blev tokig på hundhår förut så är jag tokig på mitt hår nu, det är överallt!
Men det kan jag ta! Bara jag slipper det feta håret! 

Känner mig så jäkla klar med denna jävla amning nu! Visst det är mysigt men vi kan mysa annars också! Jag hoppas verkligen Ellen tillåter att jag slutar när hon är 6 månader. 

Ja sen tror jag att jag håller på få öroninflammation också. Hör liksom en puls i örat hela tiden.. Kul. 

Bra dag idag.

Kommentarer
Postat av: amanda

Problemet med fett hår har jag inte upplevt under amningen, däremot att tappa hår. När ja vaknar på morgon ser de ut som någon haft rakapparat med till sängen, det är hår i soffan, på golvet, på kläderna, ÖVERALLT om man ska fatta sig kort. Förstår precis hur du känner... Dock gillar jag amningen, bortsett från tanden som håller på att förstöra hela jävla tutten för mig.....

2014-05-08 @ 10:23:17
Postat av: Nette

Tappar också hår överallt.. Känns så hemskt när man kollar på borsten efter att man borstat håret eller kikat ned i duschen och ser hårbollen som ligger kvar.. Kommer väl ha tre strån kvar på skallen när det här är färdigt som det känns :P Blir också trött på att mitt hår är överallt, när man städar eller typ lagar mat ! I Ines mun! Har hittat hår i blöjan, som alltså Ines svalt och sedan skitit ut :P Och långduschen känns som lyx nu, oftast har jag duschat med öppen dörr - redo att hoppa ur duschen och springa till Ines om det är något. Men nu är det slut på det, eftersom hon inte kan ligga själv på filten längre eftersom hon rullar.. Så man får duscha medan hon sover.

Svar: Ja samma här. Här överallt, hittar också i blöjan och i Ellens halsveck!! :P
Det känns som man bara kan stå och dra och dra av sig hår hela tiden. Det slutar aldrig :P
Jag duschar när Pär kommit hem eller när Ellen somnat för natten :)
Nathalie

2014-05-08 @ 23:05:54
URL: http://netteh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0