Hopphopphopp!

Igår somnade tösen själv i sin säng igen! :) Eller ja, efter att jag försökt natta henne på annat vis.

Idag plockade vi fram hoppgungan och satte upp den. Trodde mest Ellen skulle hänga där och dingla med benen. För om man hoppar med henne i knät är venen helt lealös :P Men icke! Hon hoppade på :) Tror hon tyckte det var kul! Fast hon ville inte vara där så länge. Men 5-10 minuter var det kul iaf ;)

Min lilla gumma blir så stor! 

Sen fick hon en smakis till lunch. Jag brukar häva upp två rejäla matskedar i en skål, men tänker att hon vill ju aldrig äta allt. Men idag åt hon upp hela smakisen :) Utan kväljningar! Haha. Annars får hon ju alltid det av "matsmakisarna".
Och ikväll när hon åt gröt åt hon upp hela portionen! Bara gapade och gapade! Min lilla fågelunge <3 Snart kanske vi får börja med riktiga portioner :)

Tror det blev lite mycket för hennes mage. Hon bajsade inte på hela dan igår och inte idag.. Så vid läggdags hade hon så ont!! Men efter en rejäl bajsblöja var hon go och glad igen ;) Ifall ni ville veta ;) haha

Men inte sover hon bättre för det! Hon somnade strax innan åtta och har redan vaknat 2 gånger. Första gången räckte det med att sjunga för henne.. Men nu fick jag amma henne. 

Tänk att om ca 2 veckor blir hon 5 månader! Bara 1 månad kvar sen är hon ett helt halvår!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0