Som natt och dag

Jag ändrar mig hela tiden. Först bestämmer jag mig för att vara stenhård på nappträningen. Varje dag ska jag försöka så mycket jag hinner. För "nu jävlar ska hon ta nappen!"
Andra dan känner jag att; skitsamma! Hon behöver inte ha den om hon inte vill. Provar varje dag men vill hon inte ha den så fine! Då är det så..

Ena dagen känner jag att nu jävlar ska det sluta nattammas! Nu kör vi stenhårt på det så kanske det är bättre om en vecka. (Tar ju ett tag att få in nya rutiner)
Nästa dag känner jag; men klart Lillgumman ska få amma om hon vill!! Det är ju mysigt också. 

Stackars Ellen som har en sån velig mamma.

Anledningen till att jag vill att hon ska sluta nattamma är för att det blir lättare för Pär att ta henne sedan. Jag vill inte att hon ska ha som vana att få tutten så fort hon blir grinig. Då blir det jobbiga nätter för pappan. För i sommar vill jag hitta på grejer på egen hand. Jag måste det.. Skulle jag inte få göra det tror jag allvarligt jag skulle bli deprimerad på riktigt. Nä, jag ser fram emot lite egentid! :)
Och hon kommer nog klara sig galant med Pappsen! Hon kan ju äta gröt och mat och det går att mata henne med flaskan om man tar det försiktigt, annars rinner allt mest utanför :) Så det är jag inte orolig för, men nätterna därimot..

Nu vaknar hon ca 2 gånger varje natt och äter. Men från klockan fem ligger hon och gnölar och grinar! Kan somna och sova i typ 10 min, sen gnöl osv osv osv. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0