11 månader

Idag är det en ynka månad tills min unge blir 1 år! Min goa tjej som verkar har förflyttat sig 9-10 månader bak i tiden. Grinig är bara förnamnet. Det går bra om vi hälsar på nån. Men hemma är hon grinpuppa. Mest på förmiddagarna!? Och på nätterna vaknar hon och gallskriker. Otröstlig. 
Men innan denna period kom (och nu också då hon inte är grinig :P) så är hon världens goaste! Ska pussas och kramas hela tiden! Myser med allt och alla. Katterna och Nitro myser hon in ansiktet i hela tiden, i deras päls :) 
Ibland kan hon ta tag i ens kinder och pussa en på mun! Haha, ser så jäkla gulligt ut "kom hit!!" :D


• Kan fortfarande ha 68 på överdelar. Byxorna i 74 börjar bli för kort.

• Försöker lära sig att klättra upp och ner för saker. Att komma ner är hon ganska bra på nu :) Men att ta sig upp är lite svårare.

• Tycker det är jätteläskigt att stå själv! Men blir såå mallig då hon bara håller i med en hand :'D Går med matstolen mest hela tiden.

• Börjar försöka sig på mer och mer ord. Mamama/Nanana (mamma), bappa (pappa), bovvov (vovve), da (lampa), titta, titta dä, nanam (namnam).

• Väger nästan exakt 9 kg, och är 74,5 cm lång. Har krympt 3 millimeter sen sist vi mätte! >D haha! Nä, det var då hon var jättesjuk så hon spännde liksom ut sig, så det gick inte så bra att mäta då :)

• Har tre tänder. Den fjärde tog en förbannat lång tid på sig att komma fram!

Den där t-shirten är det strl 80 på! Men den är från Zara och tror dom är små i storleken? 


Annars älskar jag min unge så mycket man bara kan älska nån. Även fast jag får psykbryt ibland (läs ofta!) så jag bara vill slita av mig håret. Det är tur det bra'a väger över det dåliga/jobbiga. Annars skulle man nog inte vilja ha fler barn. 
Kan man bli hörselskadad av att ha en unge grinandes/skrikandes i örat stor del av dygnet? :P Nä hon är så go! Men lite jobbig nu. Hoppas och tror det är pga den där jäkla tanden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0