Talk to me!

Jag märker på mig själv att jag behöver träffa folk! Haha. Jag behöver umgås med andra vuxna människor. Prata med nån som är äldre än 10 månader :P
Det märks när jag väl träffar nån, då babblar jag på om allt och ingenting. Nästan så jag försöker anstränga mig att komma på fler saker att prata om/berätta. 
Så om ni tycker jag är helt sjuk i huvet om ni träffar mig, att jag bara pratar på om strunt, så vet ni varför ;)

Mia är nog den som fått lida mest av detta. Vi må inte träffas så jätteofta, men prata i telefon är vi experter på. Vi går båda med headsetet i och gör det vi gör, vardagssysslor liksom :P Men med den andre i örat. Ibland kan man titta ner på telefon "oj! Nu har vi pratat i 4 timmar!" Fråga mig inte vad vi pratar om så länge. Allt mellan himmel och jord! :)


För övrigt är Ellen feberfri idag! Wehoo! Dock hade hon vaknat igår när jag kom hem från afron. Hon hade somnat till i sängen med Pär ett tag men sen vaknat igen. (Somnade i sin säng halv sju igår!!) Så hon ville nog ha närhet. 
Jag hoppade in i duschen sen fick hon sova i sängen med mig. Klockan var tio innan vi var i säng, och det tog en timme för henne att somna om. Hon hade ju blivit klarvaken. Men sen tror jag faktiskt att hon sov till tio över fyra. Då var hon vrålhungrig. Vräkte i sig vällingen innan hon somnade om helt av sig själv!! (Annars brukar man få sjunga och pilla på ryggen, då hon blir klarvaken)
Tror även hon förstår ordet "sov/sova". Om man säger "nu ska du sova" lägger hon sig ner. Och ibland är man kanske är lite frustrerad och säger "sov!" Så slänger hon sig ner på kudden! Haha ser så roligt ut :) 

....men ingen tand ännu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0