Mammig

Ellen har väl alltid varit lite mammig men nu är det fan överdrivet. Herregud vilken mammig tjej vi fått! Inte ens pappa duger. Och inte kan hon sova själv heller. Hon ska sova i min famn, sen kan man lyckas lägga ner henne om man har tur.
Igår sov hon en sväng mellan 17 och 18. Hon var så trött. Ja då fick vi ju en pigg tjej klockan 19 när det var läggdags. Så hon fick vara uppe ett tag till. Det var som att hon blev frisk för en liten stund. Våran glada busiga tjej var tillbaka! :) 

Men sen vid halv åtta/åtta skulle jag lägga henne. Provade i spjälsängen, nej! Provade lägga mig med henne på madrassen, nej! Provade vagnen, nej! Så tillslut tog Pär henne för jag måsta få gå och duscha! Och hon blir helt tokig och grinar! Lilla lilla gumman! Blir ju såklart bättre efter en stund, men så fort hon ser mig sträcker hon sig efter mig.

Detta betyder att Ellen och jag sitter fast i varandra dygnet runt, och det klarar inte jag av! Låter kanske dumt att säga så, men jag måste få vara själv. 
Många har sagt att vi ska prova lägga Ellen senare på kvällen så kanske hon sover längre på morgonen. (Hon vaknar ju 5) Men nä! Jag har hellre egentid på kvällen än sovmorgon. 
Men det har jag alltså inte nu. Helt sjukt att för bara några månader så såg alla dagar ut såhär! Varje dag, hela tiden. Hur i helvete orkade man?
Självklart tar Pär henne när han kommer hem. Men det slutar oftast med att jag tar henne igen. Klarar inte av att höra att hon är ledsen, speciellt inte då hon tittar på mig med hundögon och tårarna bara rinner. Nog för att jag vet att pappa duger minst lika bra! Men ja jag vet inte. Jag blir väl aldrig nöjd kanske ;)

Jag kommer bryta ihop om hon inte blir bättre IDAG! Pär åker till Ryssland imorrnbitti. Så då har jag ingen som byter av mig. Ingen dusch, knappt tid att äta eller gå på toa. Och så ska man ut med hunden på det också. Känns inte som jag vill dra ut Ellen i detta ruskväder. Men det måste jag ju.. 
Tänk om det fanns en tablett som man kunde ge så blev dom friskt på en sekund!

Själv snorar jag fortfarande. Jag är så täppt samtidigt som det bara rinner. (Fresh) sjukt jobbigt på natten när man har en unge som sover PÅ en, som man inte vill riskera att väcka. Ja då får man ligga där i sitt eget snor. Uuhhuhuhu jävla äckliga förkylning, FÖRSVINN! 

Nu har hon lekt lite på morron iaf, så hon börjar kännas liiiite piggare! (Hoppashoppas!) Men man ser på ögonen att hon är sjuk. Ringar under ögonen och röd runt om. Lilla Ellispellis! <3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0