Det är tur man är perfekt själv!

Alla har nog hört om mamma som lämnade sitt barn i badkaret en "snabbis" för att hämta en handduk. Och barnet hamnade på sjukhus och hela faderullan. Ni vet nog historien.

Nån skrev på Facebook och var väldigt upprörd och skrev att "det ska fan vara körkort på att ha barn!!".
Det är så lätt att döma andra. Vi vet inte hur det gick till! Jag vet inte! Mamman kan ju vara världens mest oansvarigaste förälder som skiter i ifall det händer nått med ungen. Eller så är hon världens bästa mamma åt sitt barn, och gjorde ett misstag. Det gick så snabbt, hon var bara borta några sekunder? Vem vet?? 

Tycker det är så lätt att döma andra när man faktiskt inte vet vad som hänt. Tänk om det varit du, att du tänkte "jag hinner" men så gör du inte det. Det kan ju faktiskt hända vem som helst. Hur många barn har inte rullat av skötbordet? Även fast mamman stått bredvid. Det går fort med barn!!

Bara för någon dag sedan har Ellen börjat stoppa allt i munnen. Det hände över en natt! Så när jag satt på bron och knöt skorna (hur lång tid tar det? 10 sekunder?? Om ens det?), då hade hon hunnit stoppa en sten i munnen. Som tur var hann jag få ut den innan den blev svald. Men OM hon nu svalt den, fått i halsen, kvävts, hamnat på sjukhus. Hade jag varit världens sämsta mamma då som måste ha körkort på att ha barn? Nej det tycker jag inte!

Nu vet jag ju inte hur situationen var med just denna mamma. Men jag tycker det är fel att döma henne när man inte vet nånting om varken henne, hennes barn eller situationen..

Hatar, verkligen hatar sånna mammor som "kan allt" och är "perfekt" och gör aaaaldrig fel. Usch, skäms på er!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0