Håll käfteeeen!!!!

Åh vissa människor vill jag bara skrika åt att dom ska hålla käften! Sånna människor som tror dom är bättre än alla andra. Ja, bäst på allt verkar dom vara. Pikar hit och dit som man märker tydligt att det är just pikar mot andra.

Jag blir så less! Eller bara en kommentar slängd i ansiktet som är sagt med ett leende på läpparna, men är egentligen menat elakt eller ja.. Inte snällt menat iaf. Men lägger man på ett smile är det ju ingen skada skedd eller?


Jag menar ingen speciell just nu. Men nog har man kännt dessa pikar/komentarer ett flertal gånger! 

Kommentarer
Postat av: Nette

Hatar sånt :( Har man inget snällt att säga kan man som sagt hålla käften, inga "goda råd" med ett snett leende. Jag brukar få höra när Ines är kinkig eller mammig, att "bara mamma duger för att hon inte träffar några andra någon gång." Blir så irriterad, för vi träffar någon nästan varje dag. De har ju ingen koll. De har ju faser de ska igenom och ibland är det bara mamma och pappa som duger. Hatar små pikar som det är tänkt att man bara ska ta.

Svar: Ja precis! Hatar när nån ska säga åt en hur man ska göra med sitt barn. Jag har sån lust att bara slå dom i ansiktet och skrika att jag vet nog bäst själv! Sen stör jag mig också på när andra verkar veta mer vad ens unge kan och inte kan och hur länge hon kunnat det... Jag orkar inte ens rätta dom nu. Svarar bara "Mmm......!" :P
Nathalie

2014-09-19 @ 14:32:41
URL: http://netteh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0