Nu är det dags..

..att köpa ny bilstol. Nästa fredag tänkte jag ta en dag och åka in och köpa den + storhandla. Ellen får vara hos Momma och Moffan. Går snabbare om man får åka själv.

Jag har nästan bestämt mig för en maxi cosi. Har hört bra om dom och jag tror det är en sån syrran har till Mejja. Så det får nog bli den. Om inte nån av er har nått supertips?? :)
Då är ju bara dilemmat att det finns en nyare modell, men då kostar den en tusing till. Och med tanke på att föräldrapenningen inte är en förmögenhet så känns det saftigt. Men samtidigt vill man ju ha det bästa till det dyrbaraste man har! Men jag funderar på om det är sån stor skillnad på dom egentligen. Som jag förstått det är det lite mer "kuddar" som skyddar. Hur skulle ni gjort? 




Kommentarer
Postat av: Anonym

Klämt ut en unge till så har du en kvar om det skiter sig

Svar: Mm visst. Idiiy
Nathalie

2014-09-17 @ 20:59:08
Postat av: Therese

är det där den nya på bilden eller? tycker den ser lika ut som våran.. om man ska ha en "fast" stol som man inte behöver flytta tycker jag maxi cosi är jättebra, spec. funktionen att man kan luta bak den på plats under körning. Men om man vill flytta den mellan bilar tycker jag våran andra är bättre (tror den är från britax..?) och den känns även lite mjukare att sitta på.

Svar: Nä det där är den "gamla". På den nya är det lite tjockare på sidorna vid huvet, även som en kudde där. Kanske att sidorna nere är lite större också på den nya..
Nathalie

2014-09-17 @ 21:11:20
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: Nathalie

Idiot*

2014-09-18 @ 07:42:20
URL: http://nathaliesilen.blogg.se
Postat av: amanda ottosson

Den där på bilden har vi, är helnöjd med den :)

Svar: Ja det lutar åt en sån :)
Nathalie

2014-09-18 @ 11:43:25
Postat av: Simone

Haha! Första kommentaren wtf?? XD
Men åå vad svårt! Såntdär skulle jag få ångest för, finns väl trehundratusen olika modeller eller nått! Tyckte det Sara funderade på, om en såndär som "klickas" i och ur, lät smart :) (Fast det kanske detta är? Haha, nollkoll ^^)

Svar: Ja det är en djungel! :) Var det inte ett babyskydd hon pratade om då? Som det vi har nu, det klickas ju ur och i så man kan bära bebisen i den. Men dom större barnstolarna har inte den funktionen. Då är dom väl så tung att man inte orkar bära dom i en sån :P Eller var det nån annan klickfunktion hon pratade om? :)
Nathalie

2014-09-18 @ 14:58:56
URL: http://simoned.blo.gg
Postat av: Simone

Hmm...bra fråga ^^ Ja, men då var det säkert en sån till mindre ^^

2014-09-18 @ 15:53:56
URL: http://simoned.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0