Oh.my.god!

Ellen är frisk, och hennes skriknätter är tillbaka. Wehoo! Jävla bajs! Hon sov mycket bättre när hon var sjuk. Dock är hon bättre på dagarna nu. Grinig till och från, men om man leker det hon vill och Nitro inte försöker få min uppmärksamhet, så är hon nöjd! ;) Hon blir så jääävla förbannad om jag är med Nitro. Kommer och puttar bort han och grinar. Sen upp i famnen på mig. Stackars grabben! 
Dock är hon inte så matglad fortfarande. Misstänker att det är nån tand på g. Då hon inte vill äta, inte borsta tänderna som hon annars brukar gilla, och tuggar på allt!
Dock åt hon pannkaka till middag idag!!??! Trodde inte hon skulle äta nånting. Hon brukar inte göra det när hon får äta själv. (Förutom majs/rån/kakor och sånt) 

Jaja! Det var inte det jag skulle skriva om. Det var EFIT-passet idag jag tänkte hylla! Herreguuuuuud! Oh my lord! Det absolut jobbigaste jag gjort i mitt liv tror jag! Vi började med en avstämning, för att se ifall man blivit starkare. Kul då jag gått på ETT efit-pass innan detta. 100 Efit-push ups (mycket jobbigare än vanliga!!) var målet. Man körde på tills man inte orkade flera, sen vart det 20 lådhopp, sen fortsätta med push ups tills man inte orkade mer, 20 lådhopp, fortsätta med push ups osvosv tills man kommit till 100! Sååå jävla jobbigt! Kan knappt lyfta armarna nu, gruvar mig som fan för att vakna imorrn.
Sen efter det vart det en variant av cirkelträning, bara det att man stog still på sin egna station med olika redskap, plus att vilan mellan övningarna var löpning = ingen vila.

Heeeelt slut! Men så kul! Har ni EFIT i närheten där ni bor och inte har provat, GÖR DET! Grymt kul! Det som är bäst enligt mig är att det är nytt pass varje gång. Man kör aldrig ett pass två gånger i rad! Då blir det inte långtråkigt :)

Klart man kan borsta tänderna själv! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0