Prommis!

Idag har Ellen mått mycket bättre. Glad unge!! :) Vi började dagen med en prommis runt Gnarp! Jag, gumman och grabben :) Skönt! 
Sen har det varit bus mest hela dagen. Ätit riktigt bra! Såå skönt! 
På eftermiddan blev hon liiite grinig så då tog vi en sväng med vagn och hund igen :) Tänkte bara ta en liten runda, men det blev hela varvet ändå! Så idag har vi promenerat så gott som 1 mil!! Ska försöka göra det till en vana, att gå ett varv runt Gnarp efter frukost. 

Vi gick en sväng igår också. Skulle hälsa på moster och kusinerna. Men vi blev lite tidig, så vi tog en extrasväng innan vi gick dit. 
Vet ni vilken träningsvärk man kan få av att gå med vagn? Speciellt i uppförsbacke! (Läs stup!) Herregud!! Triceps gör såå jävla ont!! Även vaderna.

Provade en klänning på Ellen igår, efter badet, i storlek 92. Var inte så stor som jag trodde! Ser längre ut på bild än vad den är också. Blir nog perfekt till sommarn. (Skulle ju vara bra eftersom jag köpt den i 3 färger!)


Btw! Har ni hört att det är arsenik i ris? Att man bör inte äta ris mer än 2-3 gånger i veckan. Och att riskakor till barn inte är det bästa. Inte bra alls faktiskt. Kul att min frukost består av flingor gjorda på ris.. Och den frukosten har jag ätit i över ett år. Hej cancer! 
Annars äter vi sällan ris. Inte ens 2-3 gånger i månaden. 
En forskare sa även att det finns ingen gräns för när det blir farligt. Så egentligen ska man inte äta alls, menade hon. Fan att det ska vara så svårt att få tag på mat utan gift.

Kommentarer
Postat av: Therese

Men var det inte bara i vissa rissorter? Såg en bild där det var på olika jasminrissorter och riskakor och flingor...

Svar: Jag fattade det som att det var i allt ris? :/
Nathalie

2015-02-23 @ 08:27:07
URL: http://Theresesilen.blogg.se
Postat av: Therese

Var det inte arsenik?

Svar: Jo precis!!! 😂👍
Nathalie

2015-02-23 @ 08:47:07
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0