TRÄNAA!

Idag körde jag cirkelträning. Vilade från pushen igår, med tanke på magsjukan. Ist målade jag "hallen" till nedervåningen. Vi har nämligen kommit igång där nere igen nu :) Men det är en annan historia.

Jag hade gått på många fler pass om jag kunnat. Men först och främst så jobbar jag ju kvällar ibland. Och sen har jag ju en sambo som också gärna vill ha fritid på kvällarna! :P Känns inte så snällt att sno åt mig alla lediga kvällar jag har. 
Så tre gånger i veckan får räcka. Nu har det bara blivit två gånger då jag oftast jobbar torsdagar, då det är efit. Men denna vecka är jag ledig så då ska jag passa på att gå på det :)

Vi har lite dåligt med deltagare på våra pass nu. Nu känns ett pushpass välfyllt när det är 10 pers. Förut hade vi minst 20 pers varje pass!! Då vi hade bokning, så stog det alltid folk på reserv :) 
Andra pass är också drabbade. VART ÄR NI? Förstår inte vart alla tagit vägen? Har träningshetsen gått över? 
Tråkigt.. Är ju roligare på passen ju fler man är, tycker jag :)

Jaja! Bara att köra på :) 
Idag efter träningen pratar några om proteinpulver. Att det ska dom minsann ha när dom kommer hem. "Ja själv ska jag hem och äta en semla!" Hahahaha. Åh jag blir så less på mig själv. SLUTA ÄT!

Nä nu är det dags för sista SOA-avsnittet innan jag ska sova :)

PS. Pär slog på en trailer för en skräckfilm. Nån docka som blir besatt av nån hemsk kvinnlig the ring-liknande människa..... Kan med all säkerhet och bestämdhet säga att Ellen aldrig någonsin kommer att äga en docka. Never.

Kommentarer
Postat av: Therese

Till hösten kommer jag! ;)

Svar: 👍😊
Nathalie

2015-02-18 @ 09:09:40
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0