Ge mig nytt!

Jag är en sån som ledsnar på saker fort. Som mitt hår t.ex. Less på skiten! Vill helst av allt att det ska växa ut snabbt som fan. Men sen helt plötsligt vill jag klippa det kortare igen. Den här mellanlängden driver mig till vansinne. Och färgen är jag så less på. En ombré med utväxt är ingen hit. Med tanke på att ombré = utväxt. Så då har jag två utväxter nu. Och då växlar jag mellan att färga allt mörkt eller ha kvar ombrén men ljusa upp det övre håret lite så man slipper den värsta utväxten. 
Stora problem, I know!


Andra saken jag är less på är vårt hem. Vår inredning. För nån vecka sen kändes det så fräscht med mina nya kökshanddukar, kuddfodral och ljus. Men nu är jag leeeess! Grönt? Nej nu vill jag ha teal/mörkturkos/mintgrönt/grått! Tur att H&M har billiga kuddfodral ;) 
Och vårt badrum. Suck. Ni vet dom där blåa tallrikarna alla hade förut när dom flyttade hemifrån? Alltså för riktigt längesen. Vet att syrran fick sånna i 18-års present. Och det är ju 11 år sen nu! 🙈 Ja iaf! Den blåfärgen har vi på vårat golv i badrummet. Så extremt jävla fult. Plus en bård. Bård! Det är nått jag aldrig kommer att gilla. Fast jag hatar nog färgen på golvet mer. Det förstör liksom hela badrummet. 
Vi har även krokar och hängare i guld. Fel fel fel fel fel fel! Har varit in på Ikea flera gånger och ska köpa nytt. Men man vill ju att det ska passa in med skrivhålen någorlunda iaf. Svårt! 
Köpte iaf nya svarta handdukar för att det inte skulle bli för mycket färger här inne. Älskar dom! (Förutom att man är täckt av svart ludd efter man torkat sig) Men tror ni vi slutade använda dom andra handdukarna för det? Svar nej. Så det gjorde ju ingen skillnad.



Ny säng vill jag haaa! Tror fan jag ska slå till på en den här månaden. Jag är så spyle våran parkbänk i ek! Nya sängbord har jag varit på Ikea och plockat på mig, men ångrat mig innan jag ens kommit till kassan. 
Skulle även vilja göra om väggen bakom sängen. Måla, tapetsera?? Mönster, enfärgat? I don't know.
Köksstolar! Hur länge har jag inte suktat efter nya stolar. Från och med nästa lön ska jag lägga undan en femhundring varje månad. Då kan jag köpa dom om ett halvår! (Jises!) Men med tanke på hur länge jag velat ha dom, men varit för snål så måste jag göra det. Även fast det känns löjligt. Hade jag lagt undan varje månad sen jag insåg att jag ville ha dom, hade jag kunnat köpa 100 st nu. 

Tv-bord då? Det har jag velat ha nytt minst lika länge som sängen och stolarna. Men snålheten väger över. Och så kan vi dra till med en ny soffa också. Ljusgrå. VIIIILLLLL!! 


Tredje saken jag är less på nu, är mina kläder! Det enda jag klär mig i nu är svart. Det har gått så långt att om jag har en vit t-shirt på jobbet blir mina kollegor chockade att se mig i nått annat än svart. Och många har påpekat att dom vill se mig i färg. Även min käre sambo har sagt åt mig att köpa kläder med färg. Där är vi så olika, han hatar svarta kläder and I lööööv it! 😄 
Finns mycket fint men då är ju allt midjekort nu. Och med midjekort menar jag att topparna slutar alldeles under tuttarna... Typ. L.E.S.S.
Men jag hittar ingenting jag trivs i. Ingenting. Och hittar jag nått så är det svart eller baskläder. Skittråkig känner jag mig.



Vabruari indeed

Jag förstår varför februari kallas "vabruari". Är det inte magsjuka så är det förkylning from hell. I tisdags blev Ellen dålig på dagis. Hade 38 i temp, som senare blev 39 och 40. Så har det hållt på fram tills idag. Tur att Pär var hemma onsdag torsdag och jag var ledig fredan då han var på kurs! Så man slapp vabba då. 

Sen har det lagts till en hosta som inte är från denna värld också. Har tyckt så synd om Ellen. Man ser hur ont det gör att hosta. Och hela hon har varit helt skakis av febern.
Och jag måste säga att på torsdagkväll var jag såå jäkla trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Efter fyra nätter med alldeles för få timmars sömn och jobbat 6 dar i rad, var jag inte kaxig. 

Men idag är hon på benen igen, men fortfarande har hon hostan kvar. Så vi är hemma imorrn också för att minska risken för att smitta andra. 

Så skönt att ha tillbaka min glada spralliga unge! Jag har saknat henne! :) Hon är så jäkla rolig. Bästa människan jag vet! Hon säger så roliga saker och hennes ansiktsuttryck är oslagbara. ❤️

Man ska inte ropa hej!

Förra veckan vabbade jag två dagar med Ellen. När jag fick lite dåligt samvete för jobbets skull så sa min chef "ja du har ju faktiskt inte varit hemma och vabbat mycket alls" och näe det har jag faktiskt inte. Två gånger sen hon började på dagis i augusti. 
Så jag sa det "ja hon har faktiskt bra immunförsvar, Ellen". Om och om sa jag det till kollegor som frågade hur det var med henne.

Tji fick jag! Så kan man inte tänka, för då tänker universum att "nu jävlar ska hon få se". 
I natt har vi varit vaken och tagit reda på spya. Usch vad jag tyckte synd om Ellen! Vaknade av att hon var ledsen, så jag gick in till henne och la mig. Då känner jag att hon spyr (det är mörkt i rummet). Fan också! Fast tänkte för att hon hostat eller nått, så det var därför. Hämtade en handduk och la över. Men sen kommer det mera spya, det var spya under hela kudden, över hela Ellen. Så jag ger upp sängbytandet och tar över henne till våran säng. Hämtar handduk som vi kan ligga på, så man slipper byta lakan och hela helvete. 
Försöker få henne att spy i en hink, men då skriker hon i panik! Uscha lilla gumman! Vart säkert 6-7 spyor i natt. Så vi har ju några handdukar att tvätta! (Mitt i allt tog tvättmedlet slut! Hihhohohahaha. Skjut mig!) Plus kuddar som legat på tork framför kaminen hela dagen och är väl nästan torr nu. 

Men fy vad hemskt det var när hon fick panik och skrek "jag kan inte!! Jag vill inte!!" Lilla älsklingen! 
Men vid sju kom sista lasset och sen sov hon till tio. Hon ligger och sover och ropar på Tess (moster). Sen vaknar hon och är på strålande humör "åka Mejja Tess!!" Sen har hon varit väldigt pigg. Förutom en tupplur på 3 timmar idag, men det var väl för att vi var uppe halva natten. 

Men både Pär och jag stannar hemma imorgon också. Pär var hemma idag, och jag var som tur var ledig. Men man vill ju inte dra med sig nått på jobbet. Så får väl se om nått bryter ut för oss i natt eller imorrn.
Hon hade hittat en gammal drickyoghurt  (som stått framme) igår så kanske hon blev dålig av den?!? 


Finaste människan jag vet! ❤️


RSS 2.0