MIDSOMMAR

Dan innan midsommar åkte jag och Päran upp till gårdsjön och myste. Tänkte göra lite nytta påengång vi kom dit, men solen lockade mer. Så det blev nån timmes stek. Stekande sol + ingen solkräm = soleksem. Hela mitt bröst var täckt av myggbettsliknande eksem. USCH! Men som tur var syndes dom inte så mycket dagen efter :)
Vart iaf. lite nytta gjort. Gräset blev klippt och lite målning, sedan byggde vi även en kompost! :)
 
På möran åkte vi hem och jag började göra mig i ordning. Hade en sånt fin frisyr i skallen som jag tänkte göra. Eller ja, jag gjorde den också. Men den var inte alls lika fin i verkligheten som i mitt huvud! haha :) Men men, fanns ingen återvändo när jag sprayat ner hela håret med hårspray. Hade inte riktigt tid att tvätta det och börja om.. Men men. Får väl leva med att jag såg ut som fan på midsommar då ;)
 
På dagen var jag i sörfjärn och åt gott! MUMS så gott det var! Mamma kan hon ;) Och jag hade gjort en potatissallad som också vart väldigt god, om jag får säga det själv ;) Gillar hemmagjord potatissallad. Sen ska man ju som vanligt stressa lite. Så jag hann inte med nån midsommarstång i år :/ Ist. åkte jag och hämtade Pär och Peter i gårdsjön, sedan begav vi oss till Mia på midsommarmiddag. Jag som nyss tryckt i mig grillat + två tårtor (ja, inte hela då. Men två bitar av olika tårtor ;P) skippade maten. Är inte så mycket för sill, pärer mm ändå. En tårtbit tog jag mig dock ;P Inte nog med att Mia fixat all mat och planerat hela middagen, så ställer hon sig och gör en asgod tårta mitt i allt också. Så duktig så! :)
 
Tiden gick fort och plötsligt var klockan sju och dags att bege sig till femkampen! :) Asroligt var det! :)
Ja.. sen kan jag inte berätta så mycket mer, för helt ärligt så kommer jag inte ihåg! hahaha! Lite för mycket snapps tror jag ;) Kommer inte ens ihåg vilken tid vi kom hem?! Men kul var det iaf. det kommer jag ihåg! :)
STORT TACK till Mia för den fina "för"middagen och till Simone, Jimmie och Loffe som ordnat femkamp och fest! Var riktigt roliga grenar! Jag fick poäng i allt! haha ;) Sen om det var höga poäng eller inte, ska vi inte prata om ;) En lyckad midsommar med mycket skratt iaf! Kul att nån ordnade nått! Tummen upp till er!
 
Nu vill jag bara att nån ordnar långbord till innan bilträffen också! ;) Så blir detta perfekt! :P
 
Uppdaterar snart med bilder (om datorn vill samarbeta?! Vill bara inte att allt jag skrivit ska vara förgäves :P)

KOM SOMMAR KOM!

Detta inlägget skrev jag för ett bra tag sedan, men datorn hängde sig (suprise, suprise, datorjävel!!). Så jag slog bara av. Men det vart sparat så det kommer väl nu då, lite sent sådär ;)
 
Här var det dött, vill jag lova. Men det blir lätt så när man har en dator från helvetet! Bara att starta den + lägga in kort på den och häva ut dom på fejjan har tagit 45 minuter. Sen att ens komma in till detta inlägg och börja skriva har tagit 5 minuter. Fy fan vad jag har spytt galla på den här jäveln nu! Usch! Och blogga från telefon känns inte lika roligt.. (inte för att det går nu ändå, irriterande!!)

Aja. Det var inte det jag skulle skriva om. Utan första juni cyklingen (som blev en vecka försenad, pga vädret).
Sååå kul! :) Så mysigt och sommrigt! Var väl lite småkallt, men det var inget man märkte av så mycket när man cyklade. Och det var ju det som var det roligaste :) Sen nere på stranden var det väl kanske inte sådär jättekul.
Tycker verkligen vi ska göra om detta igen i sommar, då det är lite varmare. Så man slipper packa med sig så mycket kläder.

Här får ni en bildbomb från cyklingen :)

Första ölpausen! :)
 
 
 
Får se om jag får upp nått inlägg om midsommar också, eller om datorn strejkar. Fick kopiera bilderna från facebook nu. Dom ville inte riktigt bli uppladdade här..

MIDSOMMAR...?

Åhh vad jag hatar när det är "tillställningar" på två olika håll, samtidigt. Speciellt då man verkligen vill gå på båda! Man har lika goda vänner på båda ställen..
Jag vet ju att jag kommer få skitkul vart jag (vi) än hamnar. Men jag får sånt dåligt samvete!! Känner mig skitdum mot den personen/personerna jag inte åker till :P maaaahhh!! Kan man dela på sig för en dag?

Men det slutar nog med att man delar dagen. Börjar hos ena och avslutar hos den andre. Ellerrrrrrr?? MAH! Får väl låta Päran bestämma vart vi ska, så slipper jag få ont i magen av dåligt samvete! ;)

Helst av allt skulle jag vilja att allihopa slog ihop sig till ett ställe! Meeen det är inte alltid man får som man vill ;)


TOMTAR MITT I SOMMARN

Detta är något för mig som äääälskar både sommarn och julen. (och juleskum) Nämligen Juliskum! Haha!

Riktigt fyndigt tycker jag. Och det låter gott! Ska nog köpa mig en påse i helgen :)


NYA BRILLS

Igår hämtade jag ut mina nya glasögon :) 2 par. Ena paret var dessa. Men jag kan inte bestämma mig i fall jag gillar dom eller inte?!

Känner att dom kanske var lite väl stora :P vad tycker ni? Passar jag i dom eller inte. Och va ärliga nu! Jag blir inte ledsen ifall ni säger att jag är skitful! Haha :) hellre det, för då kan jag byta dom!

Men jag kanske bara är ovan?
Hur som helst är det såååå värt att köpa glasögon i butik än på nätet! Nu har hon format dom så dom passar mitt huvud/öron/ansikte :)

Dom andra bågarna är ett par svarta. Kan visa dom sedan, har linser i nu och vill inte ta på brillorna då, då ramlar jag väl omkull ;)
För övrigt känner jag mig som en meter lång när jag har dom nya brillorna på :P är inte van så starka ;)

Men jaja, vad tycker ni? Ena bilden är sen igår, på jobbet :) den andra är sen i morse (ha i åtanke att jag var nyvaken och osminkad där :P). Tycker det ser bättre ut när håret är uppsatt ;)


RSS 2.0