FIRST DAY BACK

I morse var det bara att kliva upp tidigt och ta 7 bussen in till skolan. När jag kommer dit ser jag att dom flyttat ut våra bildskåp (där vi har allt vi gör på bilden) ut i korridoren :@ Fan, dom kan väl flytta ut ettornas ist! Nu kommer ju folk att vandalisera dom ju.. Men såg att det var lås på, fast utan lås :P haha
Aja, träffade Karro och Elina och stresspratade igenom sommaren sedan lunkade vi till aulan. Lyssna på samma jävla tal igen. Kan dom fatta att ingen vill lyssna på det där och det är säkert ingen som lyssnar med båda öronen heller. Och ny rektor som var hög. hahaha, fy fan va kul!
Sedan samlades vi i 123 som vanligt. Pratade igenom det vi ska göra denna vecka osv. Eva var lika flummig som vanligt. Sen vart det ännu mera stressprata innan jag tog halv elva tåget hem för att hjälpa Therese att måla. Men det vart inte så utan vi for bara och kollade.
Åkte hem en sväng och hälsade på, då skulle dom upp och måla och tapetsera så då åkte vi med. Det vart måla ändå. Men helt fel kläder hade man. Men jag tror det kommer bli kanon fint när det väl är klar där =)

Jaa, imorron har vi lektioner (!) Jävla hårdstart! haha. Svenska och Form. Sedan slutar vi 12. Så då blir det hem med kvart över tolv bussen och antagligen hjälpa till att måla lite mera =)

Men nu ska jag se efter kycklingen. Tror det är många som lagar kyckling idag! haha.

See you later!


Kommentarer
Postat av: Simone

Haha ;)

2008-08-25 @ 18:49:44
Postat av: Mia

Fan va jag också vill gå i skolan nu :( Kommer du på Pubis nästa nu på lördag?

2008-08-26 @ 18:58:33
URL: http://mialundholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0