Vecka 26

Idag går jag in i vecka 26! Shit! Om 4 veckor är jag i vecka 30(!!!!)! Då känns det verkligen nära :)

Mår fortfarande bra! Visst har det blivit tyngre på jobbet.. Fötterna värker efter en dag och står jag lutad över ett lite lägre bord (t.ex vika kläder på barnavd.) så är det nästan så jag vill grina efteråt! Så fruktansvärt ont i ryggen!
Den har jag faktiskt känt av mer och mer nu. Att jag får ont.

Annars mår jag bra förutom att jag dragit på mig en förkylning! :( Var lite snorig igår men nu är det stopp i näsan! Haha, blä! Och när vi ändå är inne på blä kan jag ju meddela att jag börjat äta järntabletter. Djävulens påfund! Dom har gjort min mage till en katastrof, ingen dag är den andra lik om jag säger så ;)

Sen måste jag bara säga att om jag hör en enda till människa säga åt mig att ta det lugnt så kommer jag spy! Är så fruktansvärt less på att höra det heeeeela tiden! "Ta det lugnt!" "Tänk på magen!" Maaaahhh!!! Jag vet själv vad jag klarar av och inte! Visst man ska väl inte lyfta tungt nu men det gör jag faktiskt inte heller. Så stop it!!

För nån natt sen drömde jag att bebisen hade kommit. Fick ett sms av Mia som frågade hur det gick. (Vi hade väl hört av oss att vi åkt in) Och jag skrev tillbaka "Nu har våran lilla pojke kommit!" :') Åhh ge mig december nu! Får väl se om min dröm stämmer, att det är en pojk! Tror dom flesta gissat på pojke. Jag tror faktiskt stenhårt på pojke nu.. Det bara känns så.

Tycker magen ser så stor ut framifrån :) Och vissa dagar ser den skitliten ut, det beror nog på vad jag har för kläder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0