GOOD MOOORRON!

Nu ska jag strax dra iväg och svettas på veckans EFIT-pass. Hääärligt! Är så skönt att ha kommit igång med träningen igen.. Snart kanske jag vågar mig ut på en springrunda igen också ;)

Jag har satt ett mål till mig själv faktiskt, och det är att jag ska springa milen på blodomloppet till våren. Kanske inte är så stort mål enligt vissa, men för mig är det det. Sprang 5 km i år och höll på avlida. Så det är ett lämpligt mål tycker jag.. Nu är det ju iofs. ganska långt kvar dit, men då hinner jag bli fit for fight kanske :P

Therese och jag var ju där förra året med Amanda och loffe. Vi sa att vi skulle göra det till en tradition, man får ju fika efteråt om man är ett lag, så det är jättemysigt! Måste samla fler folk till nästa gång :)


Sommrig bild på Mejja med spring i benen :)


GÖTT

Handlat gotta idag. Mmmm!


SNAAAART TRÄNING


SAKNAR

Åh vad jag saknar mitt långa hår!! Väx ut igen!!!!! :(


SPYYYYYR

Jag hatar husmanskostmat! Sånt som man äter till "vardags". Pasta, potatis, falukorv, köttbullar är några exempel. Efter några tuggor är jag spyfärdig. Helst falukorv!! Uuäääk!! Vidrigt..
Dock gillar jag ris och kyckling! Vilket vi inte äter så ofta. Inte kyckling iaf. Får bli ändring på det.

Tur att jag bor med Pär, som tycker om sån mat, annars hade jag väl bara ätit pizza, kebab och mackor. Ääälskar bröd, mmmm! Mackor kan jag inte leva utan :P Onyttigt tycker jag om ;)

Idag åt vi pasta och köttfärssås. Köttfärssåsen vart faktiskt riktigt god må jag säga. Gjorde en egen denna gång, annars brukar jag köpa färdig, haha. Lat! Men i slutet var jag så less på den där pastan att jag höll på spy upp allt igen. Bläää.. Smakar liksom ingenting.



HEJJA HEJJA

Igår sydde jag klart det andra stolsöverdraget. Så nu har jag alltså två kvar. Det andra för mycket lättare att sy än det första, man lär sig av sina misstag ;) Ni kommer få se när alla är klar.

Nu håller jag på måla en trälåda (som jag byggde på träslöjden i lågstadiet, åt min hamster! Haha :P), som jag tänkte ha dvd'n på här i sovrummet. Vi har ju tänkt köpa en väggdvd men hittar ingen. Så nu har vi en vanlig som står på en sopkorg! Haha :) Hittade trälådan hos mamma och pappa igår och tänkte att det blir nog iaf. liiiite bättre än sopkorgen ;)

Änt hä snyggt så säg? ;)


SÅ SANT


PHILADELPHIA

Var nere hos mamma och pappa för någon dag sedan och då hade mamma ställt fram Philadelphiaost till fikat. Så jag smakade det på en macka och guuuuuud! Sååå gott!! Mmm!

Så det är det jag äter på mina mackor nu, hård som mjuk. ;) sjukt gott! Hur nyttigt det är vet jag inte, (har googlat, och hittade nada :P) och bryr mig inte heller egentligen. Skulle ju inte sluta äta det bara för att nån säger att det är en miljard kalorier/fett i.

Prova! Gudomligt gott!


JOHNNY DEPP


KÄNNER IGEN MIG


VILKEN HELG!

I fredags var jag på tupperwareparty hos Sis! Mycket roligt må jag säga! Hade inte tänkt köpa nått, kanske nått litet bara för att vara "snäll" :P Men jag spenderade några hundralappar, ooops! ;) Men jag blev helt fast! Ska faktiskt ha ett tupperwareparty själv, i oktober. Så då får ni komma hit :) Bra som julklappar om man inte vill ha nått själv ;)

På lördagen åkte jag och Mia och käkade pizza i Harmångers. Gött! Sedan hem till huset deras och tapetsera. Gick väldigt bra må jag säga. (fick lite hjälpande tips av Denise :) ). Det var inte så svårt som jag trodde. Dock hann vi inte klart. Och så var det missat lite med spackel och så så det gick inte att göra mycket mer. Men det blev fint! :) Korkade upp vinet och hade en trevlig kväll helt enkelt.

Idag vaknar Pär och säger "vet du vad vi ska göra idag?" -nää..? "åka och skjuta lerduvor!". Hjälp!! Haha. Han har sagt länge att jag ska följa med, och idag var det dags. Var lite rädd att jag skulle göra illa mig, typ flyga bakåt eller nått! Haha. Men det gick bra! Var inte alls så farligt som jag trodde. Sköt först på en lerduva han satte upp i ett träd, bara för att prova på liksom.. Sedan kastade han dom. Trodde verkligen inte jag skulle träffa nån men det gjorde jag! Inte bara en heller ;) Lite stolt faktiskt! Och KUL var det! Det vill jag göra om :)

Jag in action med hagelbössa', hahaha ;)


GARDINER

Lite bättre bilder på dom nya gardinerna. Inte dom bästa nu heller, men det verkar vara omöjligt att fånga dom på bild. Dom är lite ljusare grå i verkligheten.

Men visst ser det mysigt ut? :)


EFIT

"Vilken bra start på helgen!" var det en som sa efter dagens EFIT-pass :) Och jag kan inte annat än att hålla med! Jobbigt är det ju, men skönt också såklart! Och kul! Tycker det är så bra ledare på alla dessa träningar :)

En halvtimme tog det allt som allt, då är uppvärmning och stretching inräknat. Plus promenaden hem :) Så det är väl en lämpligt lång träning såhär på en lördag :)

Nu har jag nyss duschat (och städat duschen lite, behändigt att göra det samtidigt som man duschar tycker jag :P) och ligger och latar mig i sängen. Undra vad denna dag har att erbjuda. Kanske man ska sy klart stolsöverdragen?! Har bara ett klart än så länge..


NYTT

Igår var mamma och jag till stan och då köpte jag nya gardiner till sovrummet. Jättefint blev det! Innan hade vi lila tunna, och nu köpte jag ett par gråa och ett par spetsgardiner. Blev mycket mysigare och hemtrevligare :) vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag köpte lila :P

Men vet ni hur svårt det är att knäppa kort på ett fönster?? Allt förutom fönstret blir svart! Så man ser ju inte alls hur gardinerna ser ut. Men lite ser man ju ;) ska försöka ta en ny bild när det blivit mörkare :)

Före och efter :)


OMBRE NAGLAR

Jag gillar nagellack och har samlat på mig bra många. Alltid lika roligt när man hittar en ny fin färg, eller nån ny "teknik" ;)

Detta tips fick jag från Ankis blogg (acelfner.blogg.se). Tycker det är fint :) vill prova med andra färger!! :)


SVETTIGT

Igår var det motionsgympa för första gången i höst :) (jag missade ju förra veckan, då jag jobbade).

Fy fan vad jag svettades! Bara rann av mig.. Men det är bra! Såå kul att träningen börjat igen :) Sen är det kul att det är ett helt nytt pass! Även fast jag kan bli lite irriterad då jag gör fel hela tiden!!! Hoppar och skuttar och viftar med armarna helt fel! Haha! :)

Men som sagt så skönt! Längtar till pushen på torsdag och EFIT på lördag!! Jag struntade i EFITen i lördags. Hade sån jävla träningsvärk efter pushen. Framsidan på låren gjorde så satans ont att jag knappt kunde böja mig ner, eller gå i trappor! Sen gick man som ett mongo.. Gick då inte att svischa fram på jobbet iaf, jag fick lunka! Haha :)


SANT

Klockren!


DET TAR SIG..

Köpte två tillfälliga sängbord idag. Ni vet dom där fyrkantiga borden från Ikea för 49 kr? Det var det min plånbok tillät just nu!

Men det blev iaf mycket bättre än innan. På Pärs sida har det ju stått ett dubbelt så långt bord innan, i ek. Och på min sida ett likadant som nu, fast i björk. (och den senaste tiden ingenting, då mitt gick sönder) Skitigt jävla fult! Var också bara tillfälligt som vi ställde dit när vi flyttade hit. Och det är väl snart två år sen tror jag?!

Blev iaf. mycket mysigare nu. Både med sängbord och att lite andra grejer blivit vitmålad. Nu är det en vit ny säng som fattas. Får se om man får nån lämplig lön nästa månad så kanske min underbara fiiiina älskade säng kan bli min!! :)(den på bilden)

(jag fick bara ett värmeljus på min sida, har inga fungerande lampor)


KLAAAAR!

Målade klart byrån i morse. Kanske skulle ha haft ett lager till, men färgen tog slut så det får duga :) Får kalla det shabby chic då ;) haha! :)

Nu vill jag måla ramen som står på hyllan också. Den med kort på mig och Pär. Skulle även ha haft nya kort på oss dit. Dom vi har nu är väl 5 år gammal eller nått. Kanske mer :P

Dåliga bilder men dom får duga!
Före och efter.


TIDEN VAR INNE

Jag vet inte hur länge jag har velat måla om våra hyllor och byrå som vi har i sovrummet. (sängen också iofs. Men har ju sett en ny jag blivit kär i, så kanske köper en ny framöver ist) Och idag var det dags. Åkte på Ica och köpte färg (sviiindyrt) och penslar. För när jag fått för mig nått så ska det ju ske NU!

Tre lager fick jag måla hyllorna som var i ek. Undra då hur många lager jag måste måla byrån? Den är mörkbrun.

(första hyllan är lite bubblig, men det var den innan jag började måla. Tror det runnit ut vatten från nån blomma som stått där förut)


RSS 2.0