Glömsk

Skrev ett inlägg med rubriken "Tiger". Skrev dock ett inlägg utan förklaringen till den. 

Jag säger bara det: färga inte håret samtidigt som du ska ta hand om en grinig unge. Blek iaf inte slingor. Jag som inte har nått tålamod till att vänta gjorde det medans Ellen var vaken. Framsidan gick ju bra. Bak därimot, not! Att dra fram slingor samtidigt som man håller i en tung bebis går inte bra. Såg ju att dom blev tjocka men tänkte "äh det gör nog inget i underhåret. Det syns ju alltid mindre än vad man tror det ska göra.." Nä. 

Tänkte göra mig lite fin till nyår, eftersom jag inte har nått fint att ha på mig. Resultatet blev vad rubriken lyder. Tiger. Dock i underhåret, men ändå!! Mah!

Sen har jag insett varför jag ska ha och trivs bäst i mörkt hår. Jag ser så tråkig ut såfort håret får nån nyans ljusare. Beige. Tråkig. Färglös. Skulle jag beskriva mig just nu. Nää det första jag ska göra på fredag när jag jobbar är att köpa hårfärg och färga skiten mörkt igen! Inte för att jag är ljus nu, inte alls!! Men nån nyans ljusare blev det ju och nä det är inte jag. Ni skulle säkert inte se nån skillnad om ni såg mig nu, men jag ser och det ser inte bra ut.

Om man tar undan överhåret ser det ut såhär. Kul. 

Annars ser det ut såhär. Så det syns ju inte så mycket men ändå! Bläää

Love

Nyårsafton.. Och jag skulle helst vilja sitta hemma. Mest för att jag vill vara med Ellen. Jag har ju jobbat så mycket nu. Kanske inte mycket för en annan, men för mig och Ellen blev det lite som en chock! Ingen mjukstart här inte. Jag saknar henne varje dag jag jobbar, och älskar dom dagar jag hinner hem innan hon har somnat.

Nu jobbade jag igår och idag ska hon sova hos mamma och pappa. Då kommer hon vara borta halva dan idag och säkert halva dan imorrn. Sen jobbar jag fredag, ledig lördag sen jobb söndag och måndag.


Men vi får ju säkert jättetrevligt ikväll! Och det känns säkert bättre när man får annat att tänka på :) Plus att jag köpt Per Morbergs vin (vitt såklart!! Rött smakar rävgift!) som jag är nyfiken på att smaka. Blev tipsad av en på jobbet att det skulle vara gott :)

Men det blir nog en lugn kväll så vi kan hämta hem stumpan tidigt imorrn! ❤️ 

Love you! 


Tiger

Snart är det nyårsafton. Jag har haft panik för det finns ingenting att göra. Och jag som sällan "går ut och roar mig" (hahaha) vill ju göra nått kuuul!
Men så är det det här med kompisar. En ska jobba, andra är nybliven förälder och matmaskin, en annan gravid, en barnvakt och några ska inte göra nått speciellt. Sen var det slut på vänner. SKITNYÅÅÅÅR!

Men så blev vi bjudna hem till Fredrik och Angelika på trerätters. Så det är dit vi kommer bege oss och sen se vart kvällen slutar :) Ellen ska få sova hos sin Momma och Moffan. Nervo-jag har tänkt "äh men vi kan bara vara hemma så slipper vi lämna bort henne." Och om det nu blir en lugn kväll så känns det också onödigt att lämna bort henne. Men Ellen lider ju inte av att sova där. Det skulle väl vara mamma och pappa som får lida då ;) haha. Och det skulle faktiskt vara skönt med en sovmorron även fast det blir en lugn kväll.

Ska iaf bli skönt att komma iväg och träffa folk. Få klä upp sig lite (i kläder jag inte har. En hel garderob med massa kläder men ändå inget att ha på sig. Konstigt det där) och surra skit! Och jag hoppas faktiskt det blir nått kalas efter middagen. Jag är sugen på att göra nått!! :)

...för engångsskull. Annars har jag blivit en torrboll. Tycker mest om att vara hemma, och att åka på krogen känns som ett straff av nått slag. Nä fy fan för krogen, skittråkigt! 
Kanske för att jag har fobi för att vara bakis! Ännu mer nu än förut, då man nu har ett litet monster att ta hand om dagen efter också.

Det jag därimot är jääävligt sugen på är en tjejkväll!! Trevligt sällskap, god mat, VIN och massa skitsnack! Det vill jag göra! Skratta av mig lite ;) 


Men först är det nyårsafton som står på schemat! :) 

Bäver

Man kan ju tro att vi försökt (och misslyckats) få bordet att se lite shabby chic ut. Men nä då, det är bara Ellen som varit i farten. Hon gnager på det! Haha, så kul men jobbigt. För bordet blir ju inte direkt fint ;)


Annars så är det min första lediga dag, då jag inte har några måsten, på ett bra tag! Så skönt! Bara gå och småplocka, och faktiskt tycka det är kul och skönt att få städa här hemma! Julen ska börja städas bort! Tomtarna har rykt! Nästa är julgardinerna, in med vitt och ljuuuuus! Men vi får se om jag hinner det idag. Först ska det dammsugas och torkas golv och byta sängkläder!

Tursam tjej!

Ellen har tur att ha sån fin familj som köper så fina klappar och presenter till henne. Inte nog med födelsedagspresenterna, julklapparna var också såå bra!

Här är lite av det hon fick:

Träklossar! När vi öppnade paket här hemma på morron (från faster m. familj) så fick hon en "hink" med plastklossar som i locket har hål som passar olika former, så ska man stoppa dom i rätt hål. Ja ni fattar nog vad jag menar. Sen hos mamma och pappa fick hon en till stooor hink, fast med träklossar. Och på sista stoppet fick hon också träklossar, fast en mindre modell. Men alla tre med samma hål i locket liksom :) Perfekt för Ellen som tycker om att plocka med grejer!! Hon älskar även att riva det jag bygger ;)



Gåbil!! Sååå fin! Finare än vad jag trott, och den är mycket finare i verkligheten. Ellen älskar den! Hon försöker ta sig upp på den själv, men det går sådär ;)
(Även tröjan/klänningen på bilden fick hon i julklapp)



Xylofon, lego, böcker! (Är med en pinne till xylofonen också men den har Ellen inte släppt taget om sen hon såg den! Haha)



Guldhalsband! Jättefint!



Första klosshinken hon fick, och en sparbössa :)



En katt!! Haha såå klockren till Ellen! Den går och jamar :) Ellen gillar den lika mycket som riktiga katter :D



Kläder!! Älskar när andra köper kläder till Ellen! Jag vet inte varför men det blir alltid fina kläder då :)



Trollböcker! Åh vad jag längtar tills jag kan läsa godnattsagor för Ellen! Älskar dom här!! Hon har även en tjock sagobok som hon fick förra året. Och "Ellen-böcker" som hon fick av moster nångång när hon var nyfödd! Dom bara ligger och väntar på att bli lästa!




Dosa och mobiltelefon! Också klockrent till våran tjej! Dom är redan välanvända ;) Hon älskar telefonen!



Och just precis nu kom morbror Patrik förbi med denna härmapa! Mejja fick en igår och Ellen tyckte om den och pussade på den. Nu fick hon en egen! Blir nästan lite rörd för att Ellen har en sån snäll morbror! :') Hon gillade den lika mycket idag också! Hon släppte t.o.m xylofon-pinnen när hon såg apan ;) haha! 



Jag har säkert glömt nån klapp! Hon fick ju även badleksaker som jag inte knäppt kort på, även dom jättebra till Ellen som älskar att bada! 
Men även fast allt inte är med på kort så uppskattas det verkligen! Tusen tusen tack för alla klappar! Ni är guld värda! ❤️❤️❤️ 


God Jul!



Här är årets, och vårt första, julkort! :) Är inte nöjd för fem öre. Skittråkigt! Och Ellen var på sånt grinigt humör så hon ser sur ut. 

Men men.. Vi hoppas på ett bättre kort nästa år ;)

GOD JUUUL!! :)

Utökar familjen..

.. I maj/juni är det planerat att vi ska få en till familjemedlem! Kanske inte vad ni tror nu, haha! Jag är inte gravid igen (dröjer läänge tills nästa gång) Men en till i familjen ska vi bli. 
Pär har tingat en valp! En till drever. Nitro ska få en kompis, Pär en till jaktkompis, Ellen en ny vovve att terrorisera och jag en till bebis! 

Jag längtar samtidigt som jag gruvar mig! Vi har ju inte haft en sån liten valp förut. Nitro var ju 5 månader när han kom till oss. Denna kommer vara drygt 2 månader. 8 veckor. 
Jag längtar för dom är ju såååå söt när dom är valpar! Plus att det ska bli så kul att se hur Nitro reagerar. 
Jag gruvar mig för att torka piss hela dagarna. Eller att kliva i piss. Att Ellen ska ramla och ligga i en pisspöl! Suck! Men det är ju värt det såklart :)

Dock kommer Nitro och valpen få vara mer i hundgården då, när dom blir två. Då blir dom ju inte lika ensam.

Det blir en till hane. Går ju inte med hona. Nitro skulle ju bli tokig!! :P Vi båda skulle vilja ha en trefärgad denna gång. Men det går ju inte att bestämma nu. Även fast Pär är först att välja valp. Man vet ju inte vad det blir för färger på dom :)



Alltså jag dööööör!!! Så jävla söt! Tycker det är såå gulligt att dom är så "grov" när dom är liten! :D Och den i mitten!!! Ge mig den nu!

Wonderful christmas

Igår var det fjärde advent och det stog pulkaåkningspremiär, julbak och klä granen på schemat. Hade ju kunnat bli en mysig dag! 

Ellen var miss surpuppa hela morron! Tänkte att hon var uttråkad, så vi gick ut och skulle prova pulkan för första gången. Tror ni hon tyckte det var kul? -nej! Hon började grina så fort jag började dra henne i den. Haha, Ååhh! Typiskt! 

Sen åkte vi till Therese och gänget för julbak. Men tre av tre ungar grinade. Mejja och Majken slutade ju tillslut men Ellen (aka miss surpuppa) ville inte vara nöjd och glad. Vi fick åka hem innan baket var klart! 

4:de advent slutade dock bra! Jag klädde granen medans Pär fixade en porterstek (mumma!!) och Ellen åt majs! Tomtarna kom också på plats och hemmet känns nu hemtrevligare än nånsin :) Dock blev det lite ont om plats att ställa tomtar på då vi har två klåfingrar här hemma! Nitro tuggade ju sönder två tomtar förra året och Ellen kommer ju ha ner dom ömtåliga så dom går sönder!


Idag ska vi till Therese igen för att fixa dom allra sista klapparna! Sen är det bara att känna lugnet innan jul! ;) Hoppas ungen är på bättre humör idag.
Hon ramlade ner från tevebänken idag! Med huvet före!!!!!! "FUCK!! Jävlar jävlar jävlar!!! Nej nej Neej!" Var det som kom ur min mun! Har aldrig hört henne grina så nångång förut! Men efter en kaka var hon nöjd och glad igen! :) nästan gladare än innan!

Mamma

Nu har Ellen lärt sig säga mamma på riktigt. Hon sa ju "mamamamama" förut men nu har det varit dåligt med mamma en period. Då har det bara varit pappa och vovve (vovva) som gäller. 

Men nu säger hon mamma på riktigt! Om hon tex är ledsen så grinar/gnölar hon sen säger hon "mammaaa!" Behöver jag säga att man inte blir lika less på gnället då? ;) Låter som att hon ropar på en liksom! ❤️

Natten i natt har varit rätt bra! Annars har hon ju vaknat och varit otröstlig på senaste tiden. Hon vaknade vid halv tolv och fick komma över till mig. Sen sov hon till halv sex utan minsta gnöl! Och inte ens då var hon grinig. Hon brukar ju äta välling vid fem. Så jag lät henne ligga kvar, tänkte att hon egentligen kanske inte behöver det där målet. Men 10 minuter senare ville hon nog ha det ändå ;) Somnade om och sov till strax före sju. Tänk om man kunde få en sovmorron till 8 nån dag iaf?! :) Men idag vaknade hon på rätt sida iaf! Gosig och glad!

Hon har även blivit piggare sen vi gett henne hostmedicin. Hon har börjat bli sig själv igen :)

Love

Det jobbigaste med att ha börjat jobba, är när man får sms med en bild på gogumman. 
Nu har vi köpt en till bilstol så Pär har en i sin bil också. Smidigt! Nu slipper man låna mammas bil och sen åka och lämna den när man slutar osv osv. Plus att Pär och Ellen (och Nitro) kan åka och göra saker då jag jobbar :) 
Men när man får en bild vill man helst åka hem till dom på engång! Och vara med på vad dom hittar på :')
Jag blir på riktigt deprimerad när jag tänker på hur mycket tid man "ska" vara ifrån sitt barn om man jobbar heltid. 

Alltså titta! ❤️😂 Älskade söta unge! 


Nu är jag ledig i 2 dagar! Så skönt! Då ska jag njuta av min lilla gumma! Imorrn ska vi till moster Tes och kusinerna för lite julbak :) Andra dan ska vi nog bara vara och ta det lugnt. Kanske julstädningen här hemma.

Stackars

Här ligger jag i sängen med en bebis i famnen. Halvsminkad, nyduschat-sensovit-hår, och utan frukost. Om 50 minuter ska jag åka till jobbet. 

Men jag har sånt dåligt samvete! Ellen ramlade ur sängen idag!! Jag vill egentligen inte låta henne ligga själv i våran säng, men det tar såååån tid för henne att somna om om jag skulle lägga henne i sin egen. Så jag pallade upp med kuddar/täcke/överkast och ställde dit babyvakten. Tänkte att då hör jag ju ifall hon börjar böka runt. Jovisst! Hör att hon hostar sen "DUNS!!" Följt av ett skrik! Slängde sminket, svor åt mig själv och kutade dit! 
Usch! Min stackars lilla unge!

Ja, sånt händer jag vet. Men som om inte det vore nog så ramlade hon och slog pannan igår så hon fick bula och blåmärke.
Känner jag mig som världens sämsta mamma? -JA! 
Jag vet att dom tål mer än man tror, men det känns inte bra ändå! 

Så typiskt att hon ska ramla och slå sig precis nu när hon är sjuk. Allt blir ju mycket värre då. Min stackars lilla älskling. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ellens kalas

Förberedelser dagen innan. 



Vi började morgonen med presenter i sängen. Inte ett dugg intresserad! Haha. "Nödvändigt att vi slog in dom!" 
Sen klev vi upp och åt frukost och jag chansade på att Ellen skulle vara nöjd medans jag gjorde tårtan. Fick muta henne med några majskrokar men annars gick det bra :) Och tur var väl det för dom första gästerna kom innan hennes tupplur :)

Ett försök till hello kitty! Haha. Efter att den stått i kylen ett tag såg den inte lika aptitlig ut. Färgen hade smetat ut sig i den vita grädden och såg bara förbannat äckligt ut! ;)

Lilla söta Goa Majken <3

Therese, Mejja och Majken kom och firade. Fick jättefina presenter och Ellen ville mest mysa med Majken! Haha. Gullunge. Hon älskar bebisar!
Sedan var det dags för tuppluren. 30 min skulle hon sova. Ja men perfekt! Hon brukar annars sova 1 1/2 - 2 timmar. Jaja! 

En förvaringslåda! Love it! Det går att öppna huven också. Åsså är locket mjukt så det är väl också som en pall/stol att sitta på :)
Ska vara ett katthuvud högst upp, men det fick Majken låna när jag knäppte kortet ;)




Fler gäster kom och det blev fullt hus! Som det ska va! :) Ellen var skapligt nöjd. Förutom när hon skulle prova presenterna hon fick. Det var inte kul tydligen ;) När dom gästerna farit tänkte vi att hon skulle få sova en sväng innan resten kom. Sov en halvtimme då också sen väckte jag henne. Ingen mat ville hon ha och var mest bara grinig. 
Vart liiite bättre då Mia och Livia kom. Så hon fick nån i sin egen ålder att umgås med ;) 

Lite av det hon fick i present.

Sen fick hon även pengar, overall, åkpåse, Pettson och Findus-tallrikar + pipmugg, bestick.

Hon fick så mycket fina saker. Allt var verkligen så fint! Tänkte först att gunghästen var min favorit för den var så fin. Men sen blev det "..ja åsså förvaringslådan! ...och gåvagnen! ...och Pettson och Findus! ..men åkpåsen var ju bara såå mysig och fin! ...och raggarbilen!" Osv osv osv! Haha så allt är bara så bra :)

TACK till alla som kom och firade våran lilla tjej! Som nu inte är så liten längre, ett helt år!
Tack för alla presenter och att ni ville fira hennes dag med oss :) Tusen tusen tack!

Allra första

Tänk att för exakt ett år sedan låg jag och hade såå ont så jag trodde jag skulle stryka med. Jag ville avsluta graviditeten där och då. 
Jag ångrar mig! Jag klarar inte av det här! Var några av tankarna som fanns i mitt huvud då. Jag sa till Pär "om dom skulle fråga ifall jag vill göra kejsarsnitt skulle jag göra det direkt!" 
Ca 20 minuter senare kommer läkaren in och bekräftar att hon ligger i säte, och det kommer bli snitt! Oj då! Då blev jag lite besviken, men mest lättad eftersom dom stoppade värkarna för mig. Halleluja! 

Dagen vi kom hem. 2 dagar gammal :)


Ytterligare (ca) 1 timme senare kommer den finaste ungen till världen. Ingen pojke som jag trott och var inställd på, utan en perfekt liten tjej! <3 

Jag kan fortfarande inte förstå att jag har en dotter. Att jag är mamma. Det känns helt sjukt! På ett bra sätt såklart! :) Vad gjorde man innan man fick barn? Vad gjorde jag tex en morron som denna? Låg och sov? 

1 månad till 12 månader :')


Min älskade fina underbara perfekta unge! Jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå. Grattis på din allra första födelsedag! <3<3<3 ❤️❤️❤️

Kalasförberedelser

Nu efter många om och men känner jag mig äntligen lugn inför Ellens kalas idag :) Känns som allt kommer gå stressfritt. Man kan ju hoppas iaf.

Ellen har haft två riktigt dåliga nätter med baaaara skrik och grin. Det tar på krafterna. Och igår jobbade jag stängning och var inte hemma förrens halv tio nångång (måsta lämna bil/hämta bil också). Och då skulle jag göra tårta. Men smartskaftet kom ju på när jag skulle åka och jobba, att dumlefluffet jag skulle göra ska stå kallt minst 5 timmar. Suck! Så jag fick göra ena fyllningen och dekorationen och spara resten tills idag. Istället satte jag upp ballonger som jag (tack och lov!!) blåst upp dagen innan. (Har ni hund!? Blås upp en ballong utan att knyta den, och släpp den så den far iväg. Hysteriskt roligt!! Haha) 

Finaste tjejen, I love you!


Att säga att Ellen vaknade på fel sida idag gör inte morgonen rättvisa. Hon vaknade på en sida som bara finns långt långt ner i helvetet. Jises! Men med lite twinkle twinkle och paket blev det bättre. Brydde sig dock inte om paketen för fem öre! Jag fick öppna dom! Haha!
Nu är hon dock på bra humör. Kryper runt och leker med en penna.. Roligaste som finns!

Tårtan fixade jag också nu på möran! Blev väl helt okej. Ska inte klaga, det hade ju kunnat krångla nå förbannat. Men det gjorde det inte.. Hade väl kunnat varit lite finare men men ;) Huvudsaken är väl att den smakar bra. Det återstår att se.

Synd att man heeelt glömt bort sig själv mitt i allt detta fixandet. Jag ser ut som en skata med fett äckligt hår. Får se om jag hinner duscha medans Ellen sover. 


Men men idag är ni välkomna att fira våran älskade lillfis! :)

Hemmagjort

Tog ju med saftmajan till mamma för nån dag sedan, och då hjälpte hon mig att koka både saft och gelé. Rödvinbärs!

Idag gjorde jag det själv, fast med krusbär. Vart liiite mindre socker än jag velat, men smakade riktigt bra ändå!! :) Och blev mer än jag trodde. Mycket mer. 


Fick glasflaskor av mamma. Hoppades att det skulle räcka till två flaskor. Men det räckte till fyra plus en liten flaska som står bakom :) 
Ska göra dom lite roligare sen med etiketter och lite roligare kork, så det blir fina klappar :)

Det var faktiskt kul att göra själv :) Detta ska jag fortsätta med. Ellen ska få dricka riktigt ekologisk saft när hon växer upp, med bär från vår egen trädgård :) 

Gungeligung

Vi hade lite tråkigt på förmiddan så vi tog en promenad till lekplatsen här bredvid och gungade lite :) Det var en hit!! Tills mamman gungade på för hög fart, då blev det läskigt ist.



Hon är ju så jäkla söt ungen, så jag vet inte vad!

Skulle vilja hitta på nått mer roligt med Ellen. Typ åka och bada eller till buspalatset eller nått sånt. Men jag vet inte om hon är för liten för det? 
I veckan ska vi iaf ta en playdate med Mia och Livia. Så får hon lite variation från att bara vara hemma ;) 

Saknaden..

...efter mitt barn är oändlig! Har inte träffat henne sen kl.10. 
Fy fan i helvete vad jag saknar henne!! 

Nu vaknade hon och var ledsen. "YES!" Tänkte jag. Då hämtade jag henne, så nu sover hon i min famn och jag är snart påväg att börja grina för att jag älskar henne så mycket <3

Jag önskar jag vore ekonomiskt oberoende så jag kunde vara hemma med henne varje dag! 




Mycket och ingenting

Idag for jag och Ellen ner till fjärn. Koka saft/gelé stog på schemat. Och det blev faktiskt lyckat!! Tack och lov då det är julklappar ;) Tur mamma hjälpte mig annars hade det nog inte gått så bra.

Efter att Ellen sovit sin tupplur for vi och hälsade på den nyaste familjemedlemmen, Majken <3 Åhh så liten hon är. Kan inte fatta att Ellen har varit så liten?? 
Så liten och såå söt!! <3<3<3<3




När vi var i fjärn ringde dom från hm och imorrn ska jag jobba mitt första pass på över ett år!! :) Ska bli jäkligt kul samtidigt som jag har världens seperationsångest. Jag ska jobba 8-17 så då ska Ellen vara hos Momma och Moffan sin. Kommer gå galant för henne, för mig får vi väl se ;) Nä det går nog bra. Är så taggad att köra varor nu så mina fingrar kommer glöda och galgarna kommer flyga fram ;)


Känns som att den här dagen har flutit på bra :) Får se om pushpasset gör det ikväll också. Just nu känner jag mig helt orkeslös!!

Update.
Vi kör 11-20.15 ist åsså tar vi lördan 13-19 också! $$$$ ;) 
Jobb alltså.

Välkommen till världen

Vilken bra dag detta blev! Idag blev jag moster till en till jättefin och söt liten tjej! Åh så söt hon är! <3

Kan knappt somna. Ligger bara och kollar på kort på henne. Kan inte förstå att dom har en till dotter. Kan man verkligen skapa två så fina ungar?? Känns som att jag kollar på gamla bilder på Mejja.

Längtar tills man får träffa lillskruttan! Oj vad stor Ellen kommer bli!! :D

Stort grattis till min syster och Andreas!

Och välkommen till världen älskade du!! <3

Fröken bus

Såhär ser det ut varje dag hos oss. Grejor över hela golvet. Hon hittade min sminkväska med nagellack och det var nog det roligaste hon varit med om. Nagellacken låg överallt! Hittar fortfarande några här och där ;)


Ingen lugn stund. Men jag tycker det är kul! Denna tjej har (är!!) ju varit så missnöjd större delen av sitt liv. Så det är så kul att se henne glad! Hon får busa på bäst hon vill med så gott som vad hon vill :)

Beach 2015

I september började jag träna 3 gånger i veckan. Samtidigt mätte jag midjan (på två ställen) och låren, för att månad för månad kunna se resultat. Det är mycket bättre än vågen tycker jag.

På 3 månader har jag tappat 5-6 cm (olika eftersom jag mäter på två ställen, vid naveln och där jag är som bredast) runt magen och 1,5 på låren. Skitnöjd med magen. Inte lika nöjd med låren. 
Fast ja, jag kan väl inte räkna med annat då jag inte alls ätit "nyttigt", utan stoppat i mig det jag är sugen på. 
Efter jul/nyårshelgerna är över så ska det slutas med det också. Till sommarn ska jag ha den kropp jag vill ha. 


Såhär ser ärret ut efter snittet, drygt ett år efteråt. Syns inte mycket alls. Har fått ett jättefint ärr! Enligt mig iaf. Finns ju skräckexempel om man googlar. 
Det går lite inåt i mitten av det. Man kan se på bilden om man kollar noga, blir som en skål nästan :P Men det syns bara när jag ligger ner eller böjer mig. Åsså är det "bullar" längst ut. Typ som att det skulle vara svullet. Men läste det att det kan samlas blod där, vilket kan försvinna av sig själv eller så får man gå till läkare så dom får ta bort det. Men så mycket är det inte så jag skulle göra det. :)

Bristningarna är också påväg att blekas. Eller vissa är ju helt blekt. Men vissa är fortfarande blå/röd. Vissa dagar hatar jag dom mer än nått annat och känner mig vidrigt ful. Andra dagar tycker jag det är okej. Dom är ful, men det är inte så mycket att göra.
Jag kommer aldrig någonsin tycka dom är fin bara för att jag fick dom från en graviditet, men jag kommer nog lära mig att leva med dom ;) 
Känner mig som världens mest utseendefixerade personen nu, men ja så är det. Hade ju hellre sluppit dom. ;)

RSS 2.0