KLAPPAR!

Igår skulle jag jobba 15-20.15. Men jag tänkte att jag skulle åka in lite tidigare och handla lite julklappar :) Pär och pappa tänkte jag köpa till. Men grejen till Pär finns ingenstans! Så jag fick beställa från nätet ändå. Tänkte vara snål och spara på frakten :P 70 kr i frakt, det tycker jag är dyrt. Så med fakturakostnad blir det ju en hundring dyrare.. Ja, jag är snål! Men det är ju nått han vill ha så det är det värt :)

Men hittade iaf. en klapp till Pappsen! :) Så den har jag slagit in nu och fyllt upp julklappspåsen lite till. Den är verkligen stooor! Är inte ens fylld till hälften :P

Jaja, idag blir det också jobb. Likaså imorron och direkt efter jobbet blir det inflyttningsfest hos Mia och Tommy! Weehoo! ;) Men först fredag och en lätt snöstorm ute att ta sig fram i!

Dålig bild på klapparna i julpåsen ;) Och en bild på Mejjsan då hon provar påsen :P


BOOORT!

Håller på fräschar upp håret lite. Dock råkade jag köpa fel färg.. Tog ju en mörkare sist och tycker det blev bra. Men men.. Orkade inte vänta! Utväxten lyste grått så den måste bort!! Har ju använt den här färgen förut så.. Höppes hä bli bra ändå!


STRÅÅÅLANDE JUUUL!

För någon dag sen så gick lampan i köksfönstret sönder. Men ist för att byta glödlampan så plockade jag fram våra ljusstakar :)

Tänkte ju köpa fler i år för jag trodde vi bara hade två. Men så kom jag på att vi fick ju en av Britta ett år (den runda röda), som blivit bortglömd! Så den fick plats i sovrummet. Och när jag plockade fram dom två jag visste att vi hade så hittade jag den som det står "God Jul" på. Den hade jag också glömt bort! Vi fick ju den i julklapp förra året! Så den hamnade i köket :)

Myyyys! Dock får resten av julsakerna vänta tills i helgen och första advent :)


KOMMER NI IHÅG?

Kommer ni ihåg snickers cruncher? :) Guud vad god den var! Kommer ihåg att jag brukade köpa den som "fredagsgodis" varje helg, det var alltid 2 för 1 på Statoil ;)

Varför tar dom bort allt som är gott för? Vill ha denna snickers tillbaka och estrellas 50% less fat chips!!! Godaste chipsen som någonsin funnits!


JULSTRESSEN

Har gjort en liten budget idag. Hur mycket pengar jag har och hur många klappar som är kvar att köpa. Det kommer bli knapert denna månad :P

Får ju lön i morron också men nästan alla dom pengarna kommer gå åt till räkningar. Så dom försvinner lika fort jag får dom :P

Men sen tror jag att jag räknat lite högre också än vad allt kommer kosta, med tanke på att jag inte vet vad jag ska köpa till alla. Idag ska jag iaf. försöka få några klara. Ska åka till Birsta med Mia idag :)

Mejja är nog klar nu. Egentligen vill jag köpa mycket mer till na (och alla andra med såklart!!). Men plånboken tillåter inte det, så jag hoppas gogumman blir nöjd ändå :) Hon kommer nog få massa andra klappar med så det är nog igen fara ;) Pär ska jag handla klart till idag. Kanske Therese också om jag hittar det jag tänkt, annars är hon klar ändå, för då beställer jag på nätet ;)

Sen får vi se om jag kanske hittar nått åt pappa också. Har en idé men ska höra mig för lite innan ;) Och resten av högen får jag ta nån annan dag :)

Önskar att jag kunde vinna lite pengar just nu så alla mina nära och kära kan få klapparna dom förtjänar! :)

Var även på julbord igår med jobbet. På skatan! Jättemysigt var det, fick sånna Julkänslor! Dock tycker jag mammas julbord är mycket godare än sånna där bufféer. Men gött ändå!


YEPP


DEN PERFEKTA GRANEN

Idag var jag och Pär till skogen (hans skog), för att leta en gran. Dock inte för att hämta hem en, men märka ut en. Så man slipper pulsa i snö (som förhoppningsvis finns då) och leta när man väl ska ha den.

Men det var inte så stort utbud i år. I en och en halvtimme gick vi och letade. Skitjobbigt var det! Rena rama hinderbanan! Svetten rann på mig!

Vi hittade en(!!!!) som vi har som reserv, ifall vi inte hittar nån bättre. För vi ger inte upp! Fick åka hem för det blev mörkt, annars hade vi nog letat ett tag till. Tänkte kanske åka nån morron och kika och ta med lite fika och så, mys! :)

Vi kommer nog inte slå förra årets gran, som jag hittade och tog ner, BAKIS! Det ni var nog det jobbigaste jag gjort i mitt liv! Men det var det värt! ;)

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten! Imorron blir det julklappshandling och jobb! :)


UPPE MED TUPPEN

Igår innan jag tvingade mig ut på en springrunda började jag må så jävla illa, och jag ville verkligen inte ut! Ville ligga i sängen och mysa. Men nej! Nu hade jag ju skrivit det här också att jag skulle springa! Haha! Så jag tvingade mig verkligen ut! Och skönt var det!! Glömde kolla klockan både när jag började och när jag kom hem så har ingen aning om hur lång tid det tog denna gång.. Är ju kul att jämföra, sen förut då jag och Therese sprang och till nästa gång, om man blir bättre ;)

Idag ska jag in till hudik! Ombesiktiga bilen bl.a. Sen tänkte jag handla lite mat på maxi när jag ändå är i stan :) kanske gå in en sväng på A&H också, love it! ;)


RUN BITCH, RUN!

Ikväll ska jag ta mig en springtur. Det var ett tag sen nu så vi får väl se hur det går. Jag är inte alls sugen på det men fläsket behöver luftas lite ;)

Sa det till Pär när han kom hem. Att jag skulle ut och springa. För om jag då skulle vilja skita i det och ligga i soffan hela kvällen, känns det Inge bra. Har man berättat det för nån känns det som man Måste göra det :P

Men det är ju så skönt när man kommer hem! På med härlig peppande musik så går det lättare :) Även fast min kondition inte är den bästa just nu!

Man måste väl passa på nu medans det är lämpliga temperaturer ute. Innan dom satans minusgraderna kommer.. Då är det inge skönt att springa tycker jag..

Men först The mentalist!


JAAA! HAHA

Man måste nog vara en liten family Guy-nörd för att denna ska vara rolig :P


HAHA


HÄR VARE DÖTT

Ååh vad skönt det är att lägga sig i en renbäddad säng efter ett träningspass (och en dusch såklart!)

Nu är jag så jäkla sötsugen så jag tror jag smäller av! Dags att sova alltså!

Natti! (Mysbild från igår)


ALLTID


HAHAHA

Egentligen är ju inte denna rolig.. Fast jo lite ;)


NANNA

När jag går till Ica så går jag förbi Mejjas dagis. Så imorse när jag gick dit kollade jag ifall jag såg henne. Men gjorde inte det, tänkte att hon kanske inte var där så tidigt. Så jag lunkar på.. Sen hör jag "Nanna! Nanna!!!". (Det är alltså vad Mejja kallar mig :) ) Lilla gullunge! Hon ville att jag skulle komma in, men jag snodde bara åt mig en kram sen sprang hon iväg med sin kompis :)

Det gjorde min dag och jag gick med ett leende på läpparna vidare till ica :) Hon är så go lillmejjsan! Åh vad jag hoppas att mitt barn blir lika go som henne! Haha :) 😘


GOOOD MORGON

I onsdags var jag på bio med Therese och Mia. Premiären av breaking dawn part 2!! Ja, jag har ju gått och blivit en twilightnörd! Men filmen var så skitjävla bra!! :) love it! Har ni inte sett den/dom, gör det!!! Jag lovar att slutet i part 2 kommer få er att tappa andan! Tror inte att nån i biosalongen satt tyst då! Såå bra :) se den!

Nu ska jag kila iväg på Ica och handla lite tror jag!

Go' morron!


TOM OCH JERRY


ATT DET SKA VARA SÅ JÄVLA SVÅRT..

Har en period nu då jag känner mig helt värdelös. Ja, det är jobb det handlar om.. Igen. Att det ska vara så svårt!!

Visst, jag har ett jobb hos pappa (som jag är väldigt tacksam för), men det är inte på många timmar. Går absolut inte att klara sig på den lönen. Men så otroligt skönt att iaf veta att man har lite fast inkomst varje månad.
Sen har jag ju extrajobb på H&M. Men man vet ju aldrig hur mycket jobb det blir. Och det är ju det som är det värsta med att jobba extra. För jag trivs jättebra och älskar att jobba där. Men det är ju ingen säker inkomst.

Inatt vaknade jag och kunde knappt somna om för jag får sån ångest. Va fan ska jag göra???!

Jo, jag har tankar på att plugga. Men då blir ju ist problemet VAD. Jag vill inte plugga nått bara för att.. Jag vill plugga något som jag har användning för. Helst bli utbildad till något. Men VAD?

Vill bara gå tillbaka i tiden och ändra vissa beslut. Gymnasielinje, börja plugga tidigare osv osv. Så otroligt frustrerande! Sen när folk runt omkring en får jobb blir jag bara så frustrerad att det aldrig är min tur. Självklart blir man ju glad för deras skull, men känns fortfarande som ett slag i magen på en själv..

Det är verkligen jobbigt att känna såhär för det blir ju inte direkt bättre för att man sitter och deppar, snarare värre. Man tappar självförtroendet och då blir det ännu svårare att "sälja sig själv". Känns som jag bara vill sätta mig ner och grina ihjäl mig.. Har börjat kännas som det inte ens är någon idé att söka jobb, då man aldrig får nått för det. Känns bara förnedrande...

Hjälp mig! Ge mig tips! På allt!! Jobb/plugg vad som helst!


TILL MIN FAR!

Slänger in ett grattis till Pappsen på farsdag! :)

Kortet är på mig och pappa.. Julafton hemma hos momma och moffan. Tror han var skapligt nöjd där ;)


ALLTID


TIHI


TILLÄGG

När jag var in på ombonat så såg jag en bröd"låda" som var såå fin :) står nu på min önskelista. Synd bara att den var lite dyr :/


ALL I WANT FOR CHRISTMAS..

Besiktigade (jag tycker det ska heta besikta men men) bilen idag, hur det gick ska vi inte prata om ;) Så nej, den gick inte igenom. Satan! Men han som var där var jättebra! "kom här får du se.." Visade felen liksom. Inte för att jag blir mycket klokare på det men ändå :P

Sen väntade jag (i en och en halvtimme!!!!) till hudik vaknade till liv. Började att gå på ombonat. Bara för att. Man kikar alltid in där när man är i hudik :) var såååå mysigt! Dom hade plockat fram julsaker och spelade julmusik! Ge mig juuul!

Sen handlade jag lite julklappar. Och tillsist på Albert & Herbert! Älskar den affären! Tänkte inte handla nått, men som vanligt blir det alltid nått. Bland annat världens finaste klocka och lite julgrejer :) Världens störta julklappspåse också! Skitbra!! Är mycket större än vad den ser ut :)


AJ SOM FAN

Idag kom tupperware grejerna. Och jag ville prova mitt rivjärn som jag beställt. Tyckte det var behändigt med fingerskydd, men efter att ha provat med en tomat, som inte blev så lyckat. Tänkte jag att jag provat utan fingerskyddet med löken.. Gick mycket bättre och jag rev på. Fram och tillbaka i en rasande fart.

Helt plötsligt kommer fingret för nära och jag river av en rejäl bit av fingret. Precis där man böjer fingret.. Suck!! Är faktiskt värre än det ser ut på bilden. Blödde (blöder) som en gris. Varfööööör??? Hatar sånna här slags sår, dom läker aldrig och gör så satans ont. Speciellt när det är precis där man böjer fingret.. MAH!

Aja! Som tur var hittade jag skinnbiten så den behövde inte bli någons middag idag ;)


HOW CLEAN IS YOUR HOUSE

Idag har jag tänkt köra en storstädning här hemma, men det är ju så tråkigt.. Jag som brukar tycka om att städa. Vilket jag kommer göra nu också, bara jag kommer igång. Men soffan är ju sååå skööön ;)

Fick besök av Therese och Mejja nyss också. Mejja hade knäppt kort på dagis. Sååå söt med toffsar :) lillgumman! Vi kollade lite på hitta nemo, och hon fick en julklapp i förskott ;) har ju inget att leka med här.
Sen satt vi i tv-rummet och Mejja springer in i köket. Vi hör att hon håller på med nått, jag går dit och kollar (är ju inte direkt barnsäkert här.) Då sitter hon på bordet och plockar med småstenarna som vi har i en "glaskupa" (med ett ljus i). Inte visste jag att hon kunde klättra sådär bra!! :P Hon blir ju så stor lillgumman :')

Näe nu måste jag ta tag i städningen. Så jag hinner! Vet bara inte vart jag ska börja.. Blööö tråkigt!!

Ikväll är det iaf. veckans höjdpunkt: push!! :) love it!!


SMAL ELLER INTE SMAL

Fy fan vad jag är less på att läsa allt GNÄLL(!!) på Facebook! Ååhhhh!! Ofta är det om att modellerna (t.ex Hm's) är på tok för smala. Småtjejerna kommer vilja se ut som dom och det är inte hälsosamt. Men sluta gnälla hela jävla tiden! Har aldrig hört någon gnälla på en överviktig människa som kanske är med i nån sorts reklam. Neeeej, för det är ju inte alls lika illa som att vara smal. Jo! Det är heller inte hälsosamt att vara för tjock!

Uppfostra era barn själva och låt inte tidningarna göra det.

Såg också nån som hade skrivit en statusuppdatering som var så jävla bra! Kommer inte ihåg precis vad det stog men typ: att hon tyckte det var så irriterande att överviktiga personer la upp bilder på sina kroppar och skrev något i stil med "var stolt över era kurvor!" alltså att man inte skulle vara smal! Det är väl lika illa också eller? Då trycker dom ju ner dom som är smal (finns ju faktiskt folk som är sjukt smal men har jättesvårt att gå upp i vikt!) och säger att det på ett sätt är fult!?

ALLA HAR OLIKA KROPPAR! Tycker det är löjligt att klaga på modeller som är för smala/för bruna/ för feta/ för fina/ för fula osv.


LÅT FETTET BRINNA

Idag provade jag min "gurkdelare" som jag fick från tupperware. Lite roligare än att bara skära skivor ;) näe, ville bara prova hur den funkade. Perfekt till smörgåstårtor :) Till gurkan serverar jag köttfärssås (egengjord denna gång :P) och makaroner. (blir bättre med makaroner i matdosan). Och vitlöksbröd såklart!!

Sen ikväll ska jag dra mig iväg på träning. Var längesen jag var på motionsgympan känner jag. Undra hur det kommer att gå?! Är inte alls sugen men vill man va fin får man lida pin!


AAAAAHHHHHHRRRRGG!


LÖRDAGSPARTAJ

I lördags droppade brudarna in en efter en. Började med Mia och bara lite senare kom Emmy! Vi började kvällen med en hotshot (sååååå jävla gott!! Mmm). Och jag sprang fram och tillbaka för att hitta något att ha på mig. Samma visa varje gång!

Sen lagomt tills maten kom Simone och sällskapade! Vi åt tills vi höll på spy! Iaf jag! Inte för att jag åt mycket, men var inte alls hungrig (även fast jag var vrålhungrig bara en stund innan) och inte sugen heller. Men åt bara för att man ska ;) Resten av tiden bestog av hotshots, blueshots(hotshots fast byt ut kaffet mot blåbärssoppa, smakade skit!), charader, dans och skratt! :)

Tiden gick allt för fort och det var dags att gå till bergegårn för pubkväll! Tiden där gick fort och helt plötsligt stog vi utanför och letade efterfest. Som vanligt :P Dock var jag och Pär smart och sket i efterkakan och gick hem och sov! Skönt! Dock hjälpte ju inte det bakfyllan.. Köpte till och med resorb, men nog låg jag i fosterställning och gnällde dagen efter ändå! Blä, hatar att vara bakis!


LÖRDAG

Gick bra att träna i torsdags ändå, frisk luft var vad jag behövde för att må bra! ;) Dock verkar alla som är lite yngre slutat. Tråkigt tycker jag, är ju roligare ju fler man är :) Tror jag var den enda som var under 30 i torsdags.. Men det funkar det med. Men då blir det ju mindre folk ist. Jaja!

Idag ska jag åka och köpa en kista!! Äntligen! Som jag letat! Sen får vi se om det blir tv-bord eller inte. Kan vara lite för kort! Men hoppas det blir bra! Annars har jag andra planer för den :)

Sen ikväll blir det lite partaj. Som jag inte alls är sugen på just nu faktiskt! Är inte helt hundra i förkylningen känner jag. Så jag undrar hur jag kommer må imorrn :P Åsså är jag så trött! Kan inte sova som folk på nätterna. Vaknar flera gånger och är Sjöblöt(!!) i svett (fräscht jag vet)!! Jag vet inte varför heller. Vaknade inatt och beklagade mig för Pär med gnällig röst "jag bara svettas hela tiden så fort jag somnar... Och tar jag av täcket fryser jag.. Buhuu". Fick lite kärlek och försökte somna om ändå :P

Även att jag drömde att jag fick barn i natt. Dock vart det nå fel på mig(?) så jag fick inte träffa han förrens han var några månader (fast han kunde prata). Och han var såååå fin! Blonda lockar och så goo! Åh vad jag blev besviken när jag vaknade :P

Gud vad det här inlägget handlade om lite allt möjligt, men jag är trött. Och har inte fått i mig nån frukost än.


PEPPAD

Har mått prima hela dagen. Men NU, precis innan jag ska gå och träna känner jag mig helt svag i kroppen, illamående och lite kallsvettig. Va faaan är det nu dååå??

Äh, jag skiter i det. Jag. Ska. Träna! Hej!


1 NOVEMBER

Idag är det första november. Bara en månad kvar tills man "får" plocka fram tomtar och ljusstakar :) Frågan är om jag kan hålla mig så länge ;)

För er som missat: Jag ÄLSKAR julen! :)


RSS 2.0