Urine off!

Idag köpte jag Urine off på arken zoo. Nitro har ju haft några olyckor inne, bland annat på mattan!!!! Så jag ska prova detta och se om det funkar, annars är det väl bara att slänga skiten. 

Det luktar ju inte om man bara är i rummet (tror jag iaf?! Om jag inte blivit van då :P), men stoppar man ner näsan i mattan luktar det piss!! Usch!




Fanns iaf "combo pack!" Då fick man med en uv-lampa så man kan hitta fläcken. Dock sög den balle! Hittade inte en enda fläck på mattan? (Ångmoppen kan ju ha gjort sitt också?! :P) 

Men så gick jag in på toaletten och lyste på toalettstolen.........blä! Haha! Där såg man hur väl som helst vad som kommit utanför ;) 

Påtal om piss vet jag inte vad det är med Nitro nu. Han är jätteduktig på dagarna och nätterna. Men på kvällarna pinkar han inne. Har gjort det nu dom senaste kvällarna? Ikväll pinkade han inne 2 ggr på ca 1 1/2 timme?? Två rejäla pölar dessutom?? Vad är detta? Varföööör?? Blir tokig!

Babyshop

Mer till bebisen önskelista:





Vart helt kär i dom med pingvinerna på!! Såååå söta! Från babyshop.se. Inte så farligt pris på dessa heller. Love love love!


Fredagsmys!

Nitro fredagsmyser i sängen. :) Gogrisen! Detta är dock ett undantag. Annars får han inte vara i varken sängen eller soffan.



Mindre mysigt är att 2 min efter att jag tog den här bilden, hoppade han ner och pinkade i sin egna säng!!! Maaah! Igårkväll pinkade han på en filt han ligger på i vardagsrummet!! Enligt Google ska dom INTE vilja pinka där dom sover. Nitro är tvärtom verkar det som! Imorrn ska jag köpa Urine off!

Men det är svårt att vara arg på han när han är så söt. När jag kom in till sovrummet låg han nämligen och bet på överkastet. Det blev ett hål! Men sen när han la sig såhär kunde jag inte bli arg på han ;) ...tills han pinkade då.

Lampa

Mamma håller på syr ett babynest till bebisen och det blev lite tyg över. Så jag snodde åt mig en bit och gjorde om en gammal lampa :) Blev perfekt i barnrummet! 




Vecka 38

Igår gick jag in i vecka 38! Nu är det 19 dagar kvar till bf. 19 dagar!!!!! Det är mindre än tre veckor! :D Jag hoppas jag inte går över tiden allt för många dar. Börjar bli skapligt less på att vara preggo nu. Jag vill verkligen inte vara gravid på julafton, och speciellt inte på nyårsafton! 

Allt är obekvämt nu. Tycker synd om Nitro som vill springa och leka, både ute och inne. Men det gör så förbannat ont så jag kan inte.. Pinknödig dygnet runt, hela tiden. Det är mest jobbigt faktiskt. 

Förvärkar har jag lite då och då. Dock inte lika onda som jag skrev om förut. Men dom får mig att gruva mig för vad som komma skall! Dock är det jag oroar mig mest för, hur det kommer gå för Nitro! :P Vi måste ju lämna bort han då och han är ju fortfarande lite osäker. Får lite ont i hjärtat när jag tänker på att vi måste lämna han! Längtar redan tills han får komma hem igen ;) 

Imorron ska jag åka in till Birsta och handla klart alla julklappar. Och handla klart allt tills bebisen kommer. Blöjor, våtservetter och allt det där. Sen får den komma när den vill!!! ;) Jag tycker 11 december (som jag hade som bf innan ultraljudet) låter bra!! ;) Bebisen är ju "färdig" nu så det är bara att komma ut innan du blir allt för stor och tjock! ;)

Dålig bild på Nitro och magen :) Har fått en ganska tydlig rand ovanför naveln nu också. 

Jullista

Hittade en jullista på Therese blogg, som hon skrev för nått år sen (kollar på gamla julkort :P) och jag blev sugen att fylla i den jag med! :) Lite tidigt men va fan! Det är många som redan satt upp julsaker och det kliar i fingrarna på mig med, men ska vänta tills söndag och första advent! :) 
 
Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan (Föredrar knäck!)
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill (usch! Inget!)
Revbensspjäll - Janssons frestelse (Inget här med)
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge - Få
Hemma - Borta (hos mamma och pappa!!)
Utomlands - Sverige
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta




Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Med familjen! Antingen hos mamma och pappa eller hos Therese och Andreas. Men det blir väl dom vanliga vi alltid firar med (hoppas jag ;)) Och förhoppningsvis lilla bebisen. Jag firar först med min familj (Pär brukar också följa med en sväng innan han åker till sin familj). Vi börjar med julklappsspelet där vi alla köpt en varsin julklapp för ca 50-100 kr. Förutom mamma som brukar köpa en hel kasse (eller två!!) haha ;)
Sen äter vi och småkollar lite på Kalle och kan du vissla johanna innan tomten kommer med paket :) 
Efter det åker jag upp till Britta och Selmer där Pär är. Ibland är hans syster med familj med, annars är det bara vi :)
Älskar julafton!!

Vad önskar du dig i julklapp?
Önskelistan har ni ju redan sett. Men mest av allt önskar jag mig en mysig dag med mina nära och kära, inte allt för mycket stress och bara massa mys!! :)

Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
Hmm.. Det som först ploppar upp i mitt huvud är "barababababa" fågeln och kalle :P

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Jaao. Dock säger jag varje år att jag ska åka ner tidigt till sörfjärn och hjälpa mamma med maten. Men det har aldrig blivit av. Vet inte riktigt vad det är med Julafton men tiden räcker inte riktigt till! :P

Har du firat jul utomlands någongång?
Nej! Never! Skulle aldrig i hela mitt liv åka utomlands på jul. ALDRIG! Jul är snö och mörker och ljus och mys! :) 

Vilket jullåt är den bästa?
Oo, finns så många! Alla klassiker är bra!

Vilken julfilm är den bästa?
Ensam hemma, Nu är det jul igen åsså tänkte jag på nån mer men kan inte komma på vilken just nu.

Har du varit Lucia någongång?
Nope! Inte ens på lekis då alla fick vara det dom ville. Jag har alltid varit tärna! ;) och tomte!!

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Oj! Har inget speciellt tror jag. Men när man var liten och vaknade klockan sex på morron och kunde för allt i världen inte somna om för "det är ju julaftooooon!!!!!" :D Alla låg och sov och vägrade kliva upp också. Inte för att det skulle bli bättre då, eftersom vi alltid öppnat klapparna på kvällen :P Så man fick ju vänta heeeeeela dan. Men jag gillade ändå att vakna tidigt! :)
När vi var liten hade Therese och jag alltid lockigt hår när vi skulle vara fin! haha. Och innan (eller om det var efter??) mamma upptäckt krustången så sov vi alltid med flätor i blött hår. Tre stycken. Två på sidorna och en mitt bak! haha :) 
Jag kommer också ihåg att jag älskade dagarna efter julafton också när jag var liten. När man hade alla nya saker att leka med. Och när man kom ner på juldagen och det stog nötter och paradisaskar framme sen dagen innan. Det var mysigt! :) 
Nu vill jag bara ha bort julen så fort julafton är slut, typ! 

Fullt hus!

Idag kom Mejja och Therese och hälsade på. Vi skulle knäppa kort på tjockmagen. Jag kände mig mest fet :P Men Therese brukar ju knäppa fina bilder så slutresultatet blir nog bra :)

Tyckte lite synd om Mejja som inte tyckte det var lika roligt att knäppa kort. Speciellt inte när en leksjuk hund springer efter och nafsar på henne och hennes snuttis! Stackarn! Men lite kul tror jag hon hade också medans hon var här, hoppas jag iaf ;)

Sen kom mamma förbi en sväng och då gjorde vi lunch! Pannkaka! Göött!! Lagomt tills lunchen var klar kom Mia och Livia också. Och Gud vad längesen det var jag träffade livan!! Stor har hon blivit och hon är så söt så jag tror jag dör! Gogumman!

När allihopa åkte hem vart det soffläge för mig innan det var dags för middan. Och efter den tog Päran, jag och Nitro kvällsprommisen! Och nu ligger jag i soffan och försöker hålla mig vaken tills greys börjar. Sen blir det en kvällspiss för Nitro och sen ÄNTLIGEN ska jag slänga mig i sängen! Såååååå trött! Men så kul det varit med besök! Det är inte ofta folk hälsar på oss och det tycker jag är tråkigt ;) (inte för att jag är så jävla bra på att hälsa på folk heller :P) 

Imorrn ska nog Nitro och jag ha en "göra-absolut-ingenting-dag". Dock finns det ju saker att göra.. Men en hälften/hälften dag kan vi ta iaf ;)

Det värsta jag vet..

.. är gamla gubbar som visslar/nynnar när man går i butiker. Helst på ica. För där kan man inte fly ifrån dom. Det bara kryper i kroppen på mig. HÅLL KÄÄÄÄFTEEEEN! Vill jag skrika. Men det gör man ju inte. 
 

Valpen min..

Valpen min tycker om att ha skoj, 
man får ha tålamod oj, oj, oj! 
Om en strumpa är försvunnen. 
Då har valpen den i munnen. 
Men det gör, men det gör ingenting!

Den låten ekar i mitt huvve var eviga dag nu! :P

Jag var nog lite snabb med att berömma han! I morse sket han nämligen inne!!!! Maaah! Usch fy spott fräs spy!! Eftersom jag tydligen är minst känslig fick jag äran att ta reda på det. Vet ni hur illa hundskit luktar?? Det luktar rutten gammal bajs! Men som alltid när jag ska ta reda på nått äckligt och står och håller på spy, så börjar jag skratta! Haha, jag vet inte varför!

Sen i fjärn var han också påväg att skita inne. Såg det som tur var innan han gjort det så vi hann ut! Men ändå! SCHLUUUUTEEE!!!

När jag var och handlade köpte jag ett lite godare ben till han, med oxkött i mitten. Det var tydligen torrt som fan, för helvete vad han slukade vatten sen. Aldrig sett han dricka så mycket! Viket resulterade i piss över hela golvet! Ååååhhhhhhhhh! Jag orkar inte!

Men som Pär sa "det spelar ingen roll vad han gör. Man kommer alltid tycka om han!" Och det är sant. För han är förbannat kul och söt. Det är så kul när Pär kommer hem från jobbet för då blir han helt vild och glad! Så kul att se när dom busar :) Mest för att då kan jag ligga på soffan och lata mig utan dåligt samvete ;)
MEN man kan bli less. Förbannat less. 

Skulle gå ut med han nu vid tio också innan jag kröp till kojs. Tror ni han pinkade nått? Nej. 
Satans byracka! Han hoppade omkring och bar runt på pinnar. Suck! Och jag vill att han ska pinka en gång till innan vi somnar. Orkar verkligen inte torka piss igen! Speciellt nu när han varit så duktig på natten och inte pinkat inne nått alls. Så nu får jag hålla mig vaken och kolla på nugammalt och göra ett nytt försök senare. Valpen då? Jo han gick och la sig...



Förvärkar

I lördags hade jag några rejäla förvärkar! Ont gjorde det, men inte så jag trodde nått var på g. Men idag!!! Pratade med Mia i telefon och sa att nu har jag sånna förvärkar igen. Jaja inget mer med det. La på och började med maten.

Fy i helvete!! Jag kunde inte stå upp nästan. Fick luta mig över köksbänken lite då och då. Sån fruktansvärd smärta! Men bara på vänster sida??! Magen blev stenhård och som sagt! Gjorde förjävla ont! Då blev jag faktiskt lite nojig att nått var påväg att hända. Men det slutade efter ett tag. Så det var bara förvärkar eller om nån nerv kom i kläm?? Googlade lite eftersom det bara gjorde ont på ena sidan. 

Ont som en jävla sate gjorde det iaf. och min ide om att göra detta utan Eda känns som ett önsketänkande ;) Om jag tyckte detta gjorde ont, kan jag inte ens föreställa mig hur dom riktiga värkarna ska kännas.. Buuhuuuu vad ont det kommer göra!

Lite besviken blir man ju att det inte var nått ;) Men samtidigt får den stanna ett liiiiiitet tag till. Så Nitro får bo in sig lite mer innan vi ska lämna bort han.

Fina!

Kollade igenom Dollars reklamblad och såg dessa bodys/haklappar med Pettson och Findus! Hur fin var inte dom? Jag älskar dom!!! :) Dom vill min bebis verkligen ha i julklapp om den hinner komma innan jul ;)





Good boy!

Igår sa Pär "Det är fan sjukt hur fort man blir fäst!" När vi pratade om Nitro. Och ja jag vet jag är skitjobbig. Alla inlägg handlar om han typ, men guuuuud så vi tycker om han alltså!! :') 

Sen berättade han att dom sett en vargflock i Bollnäs, 13 stycken vargar. 13!!!!! Fucking hell! Det är ju inte så långt bort heller. Och mina grabbar som ska ut och jaga. :/
Så började vi prata om ifall Nitro skulle träffa på en varg. Han skulle inte ha en suck! Sen sa Pär att han kan ju drunkna också om han springer efter en hare ut på nån is, och isen inte bär han. Och jag blev helt grinfärdig! Bara tanken på att min lilla bebis skulle dö på nått av de visen, att plågas till döds, fick mig att få sån ångest!! Jag vill att han ska vara hemma med mig hela tiden! 
Sen började jag tänka på Pär. Han skulle ju inte heller ha en chans mot vargar. UUUSCH! Jag vill inte att dom ska jaga! Dom är ute i skogen nu och snart kommer jag bli crazylady och ringa och höra hur det går!

Sen måste jag vara som en jobbig småbarnsmamma och säga att Nitro var så duktig i natt!! Han pinkade inte inne alls!! :D Första natten han inte gjort det! Och den här natten blev mycket längre. I veckan har jag gått ut med han sista gången vid 21-21.30, och Pär kliver ju upp 5 och går ut med han på engång innan han far på jobbet. Igår var vi ut 22 sista gången och vi vaknade inte förren vid 7 då Pär gick ut med han. Duktig! ;) Sen har han sovit i sin säng bredvid mig hela natten. Annars brukar han ligga där nån timme sen antingen gå ner till hallen (han har gjort det till sitt rum :P) eller lägga sig på mattan här ute i tv-rummet.

Så söt när han ligger sådär! :)


Smärta!!

Alltså vad är detta? Efter att jag var ut med Nitro i förmiddags har jag haft så fruktansvärt ont i bäckenet!!? Alldeles mellan benen liksom. Svinigt jävla ont gör det! Jag haltar fram som en gammal kärring för det gör så ont.

När jag ligger i soffan kan jag knappt lägga det ena benet över det andra utan att skrika rätt ut av smärta! Känns typ som att när man sträckt sig blandat med den värsta träningsvärken någonsin. 

Vad är detta? Är det foglossning eller är det nått annat? Googlade lite och vissa skrev att det kan göra ont när bebisen fixerar sig? Nån som vart med om samma sak? 

Vill ha!

Cubus har 25% på sin webbshop nu. Dessa godingar skulle inte jag tacka nej till! Får se om dom blir hemklickad sedan ;) Ser ut att vara bra tröjor att gömma magen i sen också, efter förlossningen. 






Love them! 


Vecka 37

Nu är det inte långt kvar hörrni! 4 veckor! Jises!

Var till barnmorskan i måndags och nu är det bara ett "möte" kvar!! Ifall jag inte går över tiden då, men det hoppas vi inte på! ;) Bebisen har iaf lagt sig till rätta med huvudet neråt. Sen om den var fixerad eller ruckbar uppfattade jag inte riktigt. Men jag tror det var ruckbar :) 

Annars är jag äckligt less på att vara gravid. Less på att känna mig pinknödig hela tiden! Bebisen måste trycka på nått för det känns som blåsan ska spricka. Gör liksom "ont" som det gör då :P Och ibland får jag så ont i magen när jag äter. Kan tänka mig att laktosallergiker känner så. Magknip liksom. Men det går ju över ifall jag lägger mig/sträcker på ryggen. 

Foglossningen har också blivit värre. Efter en prommis är jag helt slut och slänger mig i soffan. När jag sen ska resa mig gör det så ont! Ni anar inte. Blir så jäkla stel. Och promenader känns som att det kommer bli jobbigt framöver. Helst när Nitro vill springa mest hela tiden. Tycker så synd om han då han får dra tjockisen bakom sig! Haha. Men det är ju bra också, det kanske sätter igång förlossningen ;)

19,6 kg har jag gått upp. Jaa! Det är viktigt att dom där 0.4 kg inte räknas!! Haha! Känns mycket bättre än att säga 20 kg ;) Kan ju hoppas att det inte blir så mycket mer nu då det blir massa promenader på dagarna. Eller det är väl 2 "långa" sen är vi bara ut och pinkar en vända runt huset :) På kvällen tar vi en långprommis tillsammans alla tre (undantag för igår då jag hade så fruktansvärt ont i ryggen. Var liksom en punkt som ilade till och från!) åsså går vi en längre på dan också.
Sen stoppar jag inte i mig lika mycket nu heller. Känner mig så dum mot Nitro när jag sitter och vräker i mig och han sitter och tittar på med sina hundögon. Och Pär har förbjudit mig att mata han på dagarna! Haha (men han har ju tuggben att tugga på) Han vet att jag är en svag människan och har svårt att säga nej. Han ska bara ha mat 2 gånger om dan. Annars är det lätt att dom blir överviktig, och det är ju inte bra.
Jaja, nu var det inte den här bebisen detta inlägg skulle handla om ;)




Husmus!

Det är omöjligt att få en sovmorgon nu. När Pär har varit ut med Nitro på morron så är han ju inte så sugen på att sova när dom kommer in igen. Nitro alltså ;) Så han bär upp en foppatoffel till tvrummet och ligger och gnager på den. Ni kan ju tänka er hur det låter att tugga på gummi.. Inte kul. Jag kan inte sova för oljudet! Heller inte för att jag tycker synd om han som måste vara själv. Och för att jag är rädd att han ska pinka på mattan igen.

Så det blir tidiga mornar nu. Trött och jäklig gick jag på toa. Lämnar dörren öppen för att Nitro inte ska känna sig ensam! (Haha) Och när jag sitter där ser jag något som rör sig i ögonvrån. Min första tanke var "skalbagge!!!!!!" Men det var det inte! Det var en mus som sprang in! Jag flög upp från toalettstolen och skrek som en stucken gris! Haha. Tror Nitro blev räddare än jag! 

Försökte få Nitro att gå in dit och fånga den. Men han är fortfarande lite skraj för ställen där han inte varit.. Så det vågade han inte. Tänkte att jag skulle fånga den under skurhinken ist då. (Vad jag skulle göra sen har jag ingen aning om) Men den var ju så snabb och jag skrek så fort den rörde sig! Sen var den puts väck!!?? Ingen aning om vart den tog vägen. Får hoppas den sprang tillbaka till sin håla när Nitro och jag gick ut.

Söt som satan var den iaf :)



My baby

Jag känner mig som en såndär jobbig förälder som BARA pratar om sitt barn, när jag pratar om Nitro. Mia har mest fått lida av detta ;) Sa t.o.m idag att "nu var det sista gången jag nämnde han!". 2 min senare sitter jag och babblar på igen! Haha. 

Morronen började med att jag tog på mig nytvättade strumpor (det skönaste som finns!!) och klev i en pisspöl mitt på golvet. Suck! Två pölar var det tom! Så det var ju bara att ta fram moppen! Pär sa att det var bara att ta i han i nackskinnet (kommer ALDRIG någonsin kunna ha samvete till att göra det!) och gå ut med han om han gjorde det igen. Men jag trodde det var lungt. Det var ju på natten han pinkade.
Men tji fick jag!! Låg i soffan och Nitro kommer och nosar runt på mattan. Jag tror han letar ett bra ställe att lägga sig på. Men nej, mitt på mattan ställer han sig och pinkar!!!! "NEJ!!" 

Åh suck!!! Jag satte mig och bölgrinade när vi kommit in igen! (Gick ut med han direkt!!) Dessa hormoner alltså.. Men jag blev så less och allt kändes bara hopplöst! 
Men det blev ju bara en liten pöl med tanke på att jag såg när han började och han slutade ju när jag sa nej! Så jag fick bort det, tror jag. Luktar inget iaf.

Men jag kan ju inte vara sur på han nå länge heller när han ser ut som han gör! Han kommer nog reta gallfeber på en och få mig att bli grinfärdig flera gånger till, men han är ju min lilla bebis. My baby from another lady! Hahaha! 

Och när Pär kom hem försvann all den hopplösa känslan. Det är så kul att se när Nitro blir så glad av att husse kommer hem! Blir helt till sig! Ska försöka få med det på film nån dag :) Och när man är ute och går vill han helst springa! Då ser han också så lycklig ut, lillgrabben! Synd bara att jag inte orkar springa mer än 5 meter innan jag är helt slut! Haha! 

Imorrn ska vi åka och hälsa på mamma och pappa en snabbis. Kanske ta en prommis till stranden och kolla lite :) Mejja skulle också vara där då och det gillar nog Nitro! Hon och Therese var här och hälsade på för nån dag sen och han verkade tycka Mejja var skitkul! Blev helt varm i kroppen när han sitter och "pussar" Mejja i ansiktet och hon bara ligger och skrattar! Haha :') Dock ville jag inte att han skulle göra för mycket! Han nafsar mycket också! Aldrig i ansiktet men på händerna, och man vet ju aldrig med dessa valpar! :) 


Min älskling!

Idag tänkte jag ta en långprommis med Nitro, för jag skulle nämligen till mvc idag och då fick han få vara med mamma ett tag. Så han skulle vara nöjd då tänkte jag.
 
Började med att han blev rädd för pärs bil imorse när han gick ut med han innan han for på jobbet. Så när vi skulle gå ut ville han knappt gå! Han som annars har suttit och gnällt vid dörren och vill knappt gå in när man är ute..
 
Men sen gick det bra. Mötte en hund och x antal katter, men han skäller inte! Så duktig! Visst drar han och vill dit men det är nog vanligt :)
Sen gick vi upp på en mindre väg och självklart måste sopbilen åka precis där, precis då!! Lyfte upp han, dels för att jag förstod att han skulle bli rädd, och dels för att han inte skulle bli mosad under den. (väldigt smal väg) Och rädd blev han. Försökte slita sig ur armarna på mig, gnydde och skakade. Lilla älsklingen min!
 
Jag släppte ner han när sopbilen var borta, och det gick bra att gå tills vi kom fram till den större vägen. Då tröck han in sig bland några stenar och gnällde. Rörde inte en fena. Så jag tänkte att jag skulle bära han tills vi kom till harvens och så kan vi gena där igenom. När jag kommer där på "stigen" så möter vi en dam + hennes barn(?antar jag). "Naw, vilken liten hund..!" Och när vi precis går förbi varandra säger hon (inte till mig då) "har den inga ben att gå med själv?" FY FAN! Ville bara springa efter henne och sparka henne på smalbenet! Idiot! JO! Han kan gå väldigt bra själv, men han är LIVrädd och skakar som ett asplöv. Jävla kärringjävel.. Precis som att jag var en dålig hundägare bara för att jag bar han liksom. 
 
Sen gick det rätt så bra vägen hem. Fick bära han en bit till, men han var inte lika rädd. Dock sprang han mot dörren när vi kom hem.
 
Han är verkligen som min lilla bebis. Jag tycker så synd om han och hoppas han inte är lika rädd länge till. När jag skulle åka också var det knappt att jag ville åka ifrån han. Och hade nästan gråten i halsen, haha! :) Köpte hem lite mindre tuggben åt han nu (köpte ju ett förut också, men det är på tok för stort!) men det är fortfarande foppatoffeln som är favoriten ;) 
Men han har ju bara varit här i 2 dagar så han vänjer sig nog allt eftersom. Vill bara att han ska ligga och mysa med mig i soffan igen. Nu har han nämligen flyttat ner till hallen. Ligger där nere hela tiden. Igår kväll blev jag också grinfärdig för jag trodde inte att han trivdes med oss. Gick och hämtade han flera gånger men han gick tillbaka hela tiden. Så googlade jag idag och dom behöver tydligen lite "ensamtid" och ett ställe som är deras revir liksom :) Man skulle låta dom vara för sig själv när dom gick iväg. Så jag får väl sitta ensam i soffan ändå då! :P
 
Min lilla gogris, vad jag tycker om dig! <3

Nitro

Ja det som skulle ske i helgen var att Pär åkte och kollade på en hund. :) Kom hem med han igår och han är så söt! Lillgubben! 
 
Favorit liggställningen. Ligger ofta såhär! :D
 
Nitro heter han! Vi har klurat på namn hela veckan men inte kommit på nått bra. Och "i papprena" heter han Nitro så då fick han fortsätta heta det :) 
 
Det går hur bra som helst. Dock är han lite orolig och rädd. Vågar t.ex. inte gå in i sovrummet själv, så vi får bära in han. Vågar heller inte gå längst in i köket där matskålarna står. Men det kommer väl :) Han är ju inte blyg för oss iaf. Ska pussas heeeeela tiden och vill gärna ligga nära. Känns inte som han kan somna riktigt heller, han vaknar så fort vi rör oss. Men han har ju inte ens varit här ett dygn så jag tycker det går jättebra! :)
 
Igårkväll var ju jag i mellanfjärn på middag och spa med gymnastikföreningen. Och när jag kom hem igen blir han helt till sig och ska pussas och hålla på :) Gogrisen!
 

Han är jätteduktig på att göra sina behov ute. Visst det har blivit nån olycka inne då han blivit lite för exalterad ;) Men med tanke på att han varit i hundgård 24/7 hela sitt liv så tycker jag han är jätteduktig! Släppte precis en stor skithög mitt på gräsmattan... Hrm!! ;) Pär får ta upp det när dom kommer hem, dom har nämligen åkt till skogen en sväng. Och jag ska passa på att dammsuga nu när Nitro inte är hemma och kan bli rädd.
 
Och det är väl bara att börja vänja sig vid att kliva upp tidigt nu. Klockan 6 ville grabben ut och pinka! Sprang till dörren och satte sig! (Han är annars lite rädd för att gå i trappan också!) 
 
Även fast han verkligen stinker hund (vi ska bada han, men tänkte låta han vänja sig lite här först :P) och inte alls vill göra som man vill när man är ute, så är jag redan fäst vid den lille krabaten! Så go och snäll! Välkommen till familjen Nitro!! :)
 
Sådan husse, sådan hund ;)
 
Tycker han ser mycket större ut på bild än vad han är! :) Han är ju ingen valp. Eller jo det är han ju, men han är ju ändå 5 månader. Annars brukar dom ju vara runt 2 månader när dom flyttar. Så han är ju större, men inte fullvuxen :) 

Tröött!

Igår jobbade jag och fy fan vad trött jag var. Var helt grinfärdig när jag gick på lunch, heeelt slut i kroppen och jag kunde nog ha somnat där och då. Nä, nu blir det en långdag imorrn sen tror jag inte jag tar på mig fler långa dagar. Jag orkar helt enkelt inte. Och om helgens planer går som dom ska så är det nog färdigjobbat för mig nu ändå ;) Berättar mer om det sedan.
 
Tror jag åkt på foglossning nu ändå. Igår sista timmarna på jobbet liksom ilade det i rumpan på mig. Eller det är svårt att förklara. Typ som att skelettet gör ont. Ilar/svider/strålar liksom. Skitsvårt att förklara smärtan.. Men när jag gick till bilen höll jag på avlida! Då måste jag verkligen sett ut som en gammal kärring som gungade sig fram. När jag kom hem var jag helt slut! Landade i soffan och låg där resten av kvällen. Tänkte "Fan vad skönt att sova ut imorrn! Jag ska ta en riktig sovmorron!". Precis då säger Pär "Kom ihåg att sotarn kommer imorrn.." "FAAAAN!!" Han ska nämligen komma nu mellan 07.30 och 08.30. 
 
Och jag har varit vaken sen Pär for på jobbet (05.30). Vi har nämligen fått en inneboende. En mus!!!! För några nätter sedan sov jag på soffan (snarkar tydligen som ett ånglok och nu när jag varit täppt i näsan så är det värre. Så för att vi båda skulle få sömn, så bäddade jag ner mig där. Annars blir jag väckt stup i kvarten, och likaså Pär) så hörde jag något. Lät som att nått sprang över golvet, liksom tippade. Blev livrädd först!! Men sen hörde jag det igen och tänkte att det nog bara var elementen som klickade liksom. 
Berättade det för Pär dan efter och han hade också hört det och trodde det var jag som gjorde nånting. Men nu har vi förklaringen vad det var för nått. Pär somnade på soffan igår och hade också hört nått inatt och när han klev upp i morse satt den en mus på diskbänken! Uuuussccchhh!!! Den sprang och gömde sig bakom elementet. Pär försökte få fram den och skulle slå ihjäl den. Så jag var tvungen att kliva upp och kolla vad han gjorde. "Neeeej, slå inte ihjäl den! Häv ut den ist." Stog jag och sa. Tyckte så synd om den. Hur äckligt det än är att den faktiskt är inne i köket så vill jag inte att han ska döda den. Insekter, fine! Kill them all! Men en mus är ju ändå lite gullig! :) 
Pär tror han vet vart den kommer in iaf. så det ska täppas till sedan idag. 
Jag börjar ju genast tänka på ifall man ätit av nått som stått framme på bänken över natten? BLÄ! Och nu vill jag köpa plastburkar till allt i skafferiet. Så inget kan ta sig in.
 
Näe.. nu ska jag käka frukost och fortsätta vänta på sotarn. 
 
Jo, inte nog med att jag börjat få foglossning. Halsbrännan har också kommit som ett brev på posten... Har haft det lite då och då sen nån vecka tillbaka, men inget jobbigt. Igår kväll höll jag på smälla av! Ska det bli jobbigt nu på slutet då, bara för att jag hela tiden säger att jag "haft en sån bra graviditet man kan ha". Suck.
 
Och en sak till. En fråga! När man skickat in papper till försäkringskassan från arbetsgivaren, som skrivit i hur mycket man tjänat det senaste året (bestämmer hur mycket man får i föräldrapenning). Ska man få nått papper tillbaka på det då? Att "såhär mycket får du"? Jag skickade nämligen in dom för en månad sen och har fortfarande inte hört nått? Har även loggat in på min sida på hemsidan men det syns inget där heller? Dör ju om det blivit nått fel så dom inte fått pappren!! Så ni som har barn kan väl svara hur det var för er?! :)

Kamel

I natt hade jag svårt att sova.. Slog på en film och slökollade ist. Mitt under filmen känner jag hur bebisen flyttar på sig jättemycket! Kändes skitskumt! Så jag kände på magen och herregud! Haha. Den måste ha lagt sig på tvären eller nått?? Hela magen såg ut som en kamel! Två pucklar liksom.. Naveln var som nersjunken och två stora knölar på varsin sida :P

Skyndade mig fram med telefon, för den brukar flytta på sig så snabbt! Men det är så svårt att få med formen på magen på bild. Näst intill omöjligt! Den var mycket mer "pucklig" i verkligheten, men ni ser ju lite iaf :)



Smärta!

Jag har så ont i revbenen! Alldeles under bröstet, högst upp på revbenen liksom. Kan inte resa mig upp från soffan utan att vråla "ajjjj!!". Eller ja, vråla är väl att ta i! 

Vad kan detta bero på? Tänkte om det var något med förkylningen? Googlade på det och fick fram att man kan hosta "sönder" ett revben. Men jag har ju inte hosta, så det kan det inte vara.. La till "gravid" på sökningen och det kunde då vara bebisen som sparkade (en hade sparkat av ett revben på sin mamma när hon låg i magen :P), men den sparkar aldrig uppåt revbenen.. 
Så jag blev ju inte klokare på det. 

Kan det vara musklerna? Nog för att jag inte hostat nått men snytit mig har jag gjort tusentals gånger om dagen. Och när man är täppt tar man ju i för kung och fosterland! :P känner nu när jag snyter (och hostar till också för den delen) mig att det gör sviiiiiinont där smärtan är?! Så kan det vara musklerna som är ansträngd kanske?

Ta fram läkaren i er och hjälp mig! :) 

Vecka 35

Herregud här går det undan! 6 veckor kvar! Det är ju ingenting samtidigt som det känns så långt bort. Sa till Mia för nån dag sen "jag kan se mig själv med bebisen, men det känns så jäkla overkligt att jag ska föda ut den också!" Just förlossningen känns så overklig! För man har ju faktiskt ingen jävla aning om hur det är innan man är med om en själv. Och jag som tänkte jobba november ut (på hm) och sen ta ledigt därifrån. Fan! Det är ju bara 3 veckor kvar av november ungefär!!!? 

Bebisen är nu iaf. 45 cm lång och väger ca 2,5 kg. Ett kilo till kan du få lägga på dig men helst inte mer ;) 
Livlig som fan är den iaf. Ibland sparkar den så hårt att det ser ut som hela jag hoppar till! Haha. Älskar att ligga och kolla på magen när den rör sig, så mysigt! Den har börjat röra sig mer på dagarna också tycker jag? Förut har jag ju inte kännt av den så mycket då jag står upp men nu känner jag flera gånger om dan då jag t.ex jobbar :)

Jag är trött som fan. Vet som sagt inte vad det beror på men jag har aldrig varit såhär trött av en förkylning förut. Ja jag är lite gnällig men ni anar inte hur trött jag är. Får kliva upp och göra saker på kvällarna när vi kollar på teven för att inte slockna. Mina ögonlock väger bly mest hela tiden känns det som! Hugaligen!




Sen har jag börjat få sammandragningar ganska ofta. Mest när jag böjer mig ner och har mig. Men annars också. Sen vet jag inte om jag fått förvärkar? Ibland har jag sån "mensvärk" så jag knappt vill ligga stilla! Men det blir lite bättre om jag rör på mig?! Ja alla dessa smärtor blir man ju tokig på. Man vet ju inte hur nått ska kännas? 
Ont i fötterna har jag mest hela tiden nu. Men dom är inte så svullen än. Händerna dock, dom svullnar upp lite då och då. Det är inte skönt ska jag tala om för er. Det spänner och gör ont!

Och mitt humör.. Jag tycker synd om dom i min närhet nu. Saker jag stört mig liiiiite på förut stör jag mig så mycket på nu att jag bara vill sätta mig ner och grina av frustration! Som folk som smaskar! Hate it!!! Usch, det bara kryper i kroppen på mig när jag tänker på det! Haha! Och saker jag inte ens stört mig på innan stör jag mig på nu.. Så lite sura miner och dåligt humör är vardagsmat nu ;) Men jag kan bli glad lika snabbt igen också!

Näe fy fan må dessa 6 veckor gå fort. Det är inte lika kul att vara gravid längre. Tanken på att vara gravid igen får mig att tänka en extra gång på ifall jag vill ha mer än ett barn ;) haha. Känns fruktansvärt jobbigt! I början är det ju mysigt när allt är nytt och så men nu.. Det är ju sån lång tid!!! Och inte får man göra nått kul heller. Prata med Mia för ett tag sen och gnällde på att jag är så fet och äter alldeles för mycket onyttigt! "Äh! Va fan det är ju den enda roliga man får göra när man är gravid!" Helt rätt! Och sen dess har jag inte dåligt samvete för vad jag äter ;) haha. Hade det inte varit för bristningarna hade jag nog inte kännt mig lika fet. 

41 dagar kvar! Snälla kom inte ut senare! (Är dock stensäker på att jag kommer gå över tiden)

Hur trött kan man vara?

Blir man olidligt trött i slutet av graviditeten eller är det för att jag har en förkylning i kroppen fortfarande? Är nämligen sjukt trött idag med. Vädret kan ju också vara en orsak. Känns som det var evigheter sen man såg solen?!

I brist på annat så får ni en bild på köket, sett från soffan ;) 


Har iaf haft en städdag idag. Dammtorkat överallt (är inte alls lika mycket som i lägenheten har jag märkt. Vi har ju inga hyllor alls här i huset!!?) , städat/torkat ur kylen, tvättat och nu har jag varit på nedervåningen och gått igenom alla flyttkartonger (bättre sent än aldrig :P) och flyttat dom till ett annat rum. Ska ju nämligen börja göra i ordning där nere nått tag också :) 

Nu ska jag bädda sängen, hänga tvätt, dammsuga och torka golv innan det är dags att åka och handla och senare laga middag. Ikväll tror jag att jag ska baka en paj. Skulle göra det igår egentligen men ja, det blev ju inte så ;)

Snabb vändning

Idag när vi satt och åt, eller hade ätit klart. Så sa jag "jag är sugen på att göra nånting!" (Helst möblera om sovrummet, men det blir en annan dag) Jag kände mig så rastlös och full av energi! 

Jag städade sovrummet iaf. En snabbstädning ;) Sen gick jag och la mig i soffan och det var som att all energi bara försvann på engång!! Helt slut! Somnade vid sextiden. Pär väckte mig nångång för att jag snarkade* så jag flyttade mig till sovrummet och där har jag legat och sovit tills för kanske en halvtimme sen. Pär kom in och sa "du kommer ju inte kunna sova i natt". Men ska jag vara ärlig så känns det inte som att det är något problem! :P är fortfarande helt slut! Helt utmattad! Vet inte om det beror på denna förkylning jag åkt på? 

* Jaja, det här med snarkandet. Känner mig så kvinnlig och attraktiv när jag vaknar av min egen snarkning. En riktig gris-snarkning! Hahaha! Blir nästan lite full i skratt varje gång det händer (är så gott som varje natt nu när jag är förkyld). 

Nä, nu ska jag kolla på nått avsnitt av Orange is the new black innan jag somnar för natten :) Det ska tydligen vara en bra serie. 


Täppt

Har åkt på en liten förkylning. En såndär jobbig! Eller ja, jag är ju inte jättedålig men det är just det, såndär jobbig mittemellan-förkylning! Det är inte så ja ligger däckad! Jag är ju rätt pigg (förutom idag! Zombie! Har inte sovit nå bra)

Är täppt i näsan hela tiden och det är det värsta jag vet. Det går inte att snyta sig men snoret rinner då och då (fresh jag vet!). DET är frustrerande, jag vet ju att det finns där men det kommer inte ut! Haha! Så fort jag sätter/lägger mig ner så blir jag täppt!

Och jag är ju anti-nässpray också. Anti-alvedon också faktiskt. (Om jag inte är riktigt riktigt jävla dålig!) Vi har aldrig alvedon eller nässpray hemma. Jag vill bli frisk av mig själv, inte bli lurad att man blir bättre och sen när alvedonen släpper så blir man dålig igen. Och nässpray gör ju det hela bara värre om man använder det för mycket. Så då skiter jag i det helt och hållet! ;) 

RSS 2.0