FREDAG

Idag har jag och Pär bestämt oss för att grilla =) Så jag ringde till mami för att fråga vilken marinad hon använde sist (den var god). Då var hon påväg till Ica så jag sprang dit jag med och handlade med henne =)
När jag kom hem och skulle ställa in allt i kylen så fanns det inte så mycket plats. Då var det dax att rensa ut gammal mat igen. Plockade ut allt och torkade rent också =) Gjorde t.o.m rent det där lilla hålet (har ni sett rent hus så vet ni vilket hål jag menar). Städade även ur skafferiet för inte så längesen. Där fanns bla. ca. 5-6 choklad askar sen jul :P (uppätna dock, förutom dom äckliga). Sirapsflaskan hade ramlat omkull och flinpaketet satt fast i den sirap som runnit ut. Ojoj. Samma dag rensade jag även ut lite mjölkkartonger från kylskåpet. Det fanns ca. 7 st. En som gick ut den 5 maj!!!! Fy ! Den var en enda stor klump! :D haha.
Nu hade jag tänkt att fortsätta städa lite medan jag är på humör! Man vet aldrig när man blir på städhumör igen.
Fast det känns ganska onödigt att städa precis innan en helg. Det kommer ändå se ut som ett bombnedslag på måndag igen. men men! Det är skönt att ha städat!

Det är ju även marknad nånstans (kommer inte ihåg vad det heter:P) i helgen. Så Pär och jag har planerat att åka dit och kika lite =) Det tycker jag ska bli roligt !


<3
Jag vill ha sommar igen!


Mors !


Kommentarer
Postat av: Evelina

Vilken fin bild!^^

2008-08-20 @ 16:04:03
URL: http://nybloggkommersnart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0