SATURDAY NIGHT

Lördagen började med att jag, Pär och Linus åkte upp till Pärs stuga. Satt och vart myggbitna ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka hem. Skjutsade hem Linus. Jag och Pär åkte hem och fixade kött och sånt. För senare kom Simone och Jimmie och grillade med oss. Pär och Jimmie ville ner till sörfjärn och åka båt. Och jag var chafför så jag fick hålla mig nykter tills dess. Simone gick till Amanda på förfest och vi begav oss ner mot bruket! :P
Jag släppte av Pär och jimmie vid kajen och åkte hem och ställde bilen där, sedan skulle dom hämta mig vid piren. Tänkte om jag skulle gå in och prata med mamma och pappa ett tag eller om jag skulle gå direkt. Men jag gick in och hälsade på en sväng. och tur var väl det för efter ett tag ringer Pär och säger att jag måste komma och hämta dom igen. Båten stog nämligen på botten och var full med vatten. Förstår inte riktigt hur det blivit så?! Det kan väl inte ha regnat så mycket?? Aja.. Vi for upp på Gnarp igen. Tänkte att det inte var sån stor ide att gå till Amandis eftersom bussen gick om typ en timme. Så vi gick hem hit och pratade och pratade ist =) Pratade för det mesta om barn! haha.
aja, sedan begav vi oss till bussen som var en minibuss! Den var proppfull och nästan alla fick stå.
Det blev dans med tjejerna också! :D Det var ett tag sen! Men allra roligast är det att dansa med Päran! :) Om man inte vinglar på allt för mycket dvs. :D Men det gick bra då och var skitkul! Jag och Pär hoppade även lite studsmatta, råkade hoppa han på huvvet :P Men det gick bra.
Dagen efter känns det som nån har misshandlat mig ordentligt! ont överallt! Längst ner på ryggen har jag ont som en sate, näsan gjorde ont, några bulor i huvet och på knäna. Vet inte vad jag gjort, vilket är konstigt för jag var inte så jädrans full och kommer ihåg allt jag gjort?! Aja..
Vi skulle åka och köpa pizza. Jag höll på spy (hatar att vara bakis). Ute i friska luften gick det bra men så fort jag satte mig i bilen höll jag på spy! Kom hem och jag rusade ut ur bilen. Då höll jag även på att svimma! :P Kallsvettades och blev alldeles yr. Fy! Men det vart bättre när jag fått i mig lite mat.
Sedan vart det vänner hela dagen. Kollade på hela säsong 2 =) det är över 8,5 timmar! I sträck! =) I love it! Jag har sett alla säsonger så många gånger nu så jag hittar fel dom gjort hela tiden! Lägenheterna byter nummer, fåtöljerna är svart i början men brun sedan?! osv osv. :) Men det kan vara hur många fel som helst, I love it! Hoppas verkligen att dom tar sig till att göra en film! =)

aja, nu ska jag gå och städa, IGEN! Hatar helger på vissa sätt. Man måste alltid städa på måndagen. Iaf. om man är bakis blir det jämt stökigt! Då plockar man fram och plockar fram men ingeting blir bortplockat! Plus massa äckliga ölbrukar!

Bye bye !

Kommentarer
Postat av: ANNA KÄLLMAN

nu ska städtanten städa.... :-D jag har också stor städat här hemma, skönt!!!!!

2008-08-11 @ 12:06:07
URL: http://mintradera.blogg.se/
Postat av: ANNA KÄLLMAN

ja skicka din adress till mig mail: annakallman@hotmail.com (Understreck efter annakallman, det brukar inte komma med, men bara så du vet! )

2008-08-11 @ 15:43:10
URL: http://mintradera.blogg.se/
Postat av: Elina

Nä fy fan för att va bakis. Jag va ut i fredags. Väl på bockarna börja vi shotta....dålig ide,haha!

Jobba även dan efter. Världens längsta dag vill ja säga. Puss puss på dig

2008-08-12 @ 12:23:32
Postat av: Emmy

haha, vi är precis lika! Även jag är ju besatt av vänner, har sett alla säsonger, å jag brukar oxå leta fel, man hittar ju hur mkt som helst, haha, så jävla bäst! I miss you! vi måste ses alla 3 nån dag! & gå ut på krogen tillsammans! Puss puss <3

2008-08-25 @ 13:24:22
Postat av: Anonym

haha, vi är precis lika! Även jag är ju besatt av vänner, har sett alla säsonger, å jag brukar oxå leta fel, man hittar ju hur mkt som helst, haha, så jävla bäst! I miss you! vi måste ses alla 3 nån dag! & gå ut på krogen tillsammans! Puss puss <3

2008-08-25 @ 13:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0