BAKA KAKA

Har nyss varit och hämtat bilen =) Så nu ska det väl bara gå och tuta och köra!
Innan det var jag och Pär i Gårdsjön i stugan hans. Jag går som vanligt alltid ut på bryggan för att kolla hur varmt det är i vattnet, det första jag gör. 19-20 grader =) Men på vägen dit idag höll jag på klev på nånting som var mycket likt en orm. Står och kollar länge på den men den rör sig inte. Tänkte att det kanske är en kabel eller nått. Säger åt Pär att komma och titta och han hämtar en spade och klyver den på mitten. Min första tanke var rätt, en snok var det. Han delade på den tre gånger men den levde ändå. Så vi slängde den på myrstacken!
Sedan försökte Päran få igång båten, vilken gick bra. Så vi åkte en sväng. Mitt ute på sjön dör motorn, och får inte igång den igen. Jahapp, bra att Pär tog med årorna iaf =) Så vi fick ro! Det var jobbigt vill jag säga! Fick byta sida med Pär flera gånger för att vila ena armen! haha.. Sen när vi skulle åka attackerade knotten!! En flög t.o.m in i ögat på mig. Jag hatar dom! Dom är fan värre än mygg! Jävla onödiga djur!
Såg även två sånnadär sländor som bara lever en dag. Dom som är så jävla stor och snuskig och som jag är livrädd för! :P Dom jagade iaf. varandra! haha.

Men men.. Nu väntar jag bara på att Pär ska komma hem så vi kan mumsa i oss den gooda blåbärspajen jag bakade idag ! =) Fast ska jag göra det där receptet igen, tror jag att jag gör dubbelsats på degen! Det är ju den som är godast och det vart inte så mycket deg på denna! =)

See you later !

Kommentarer
Postat av: ANNA KÄLLMAN

åh vad kul med ormar! Älskar när man ser dom=) det är så spännande! =) Knotten hatar jag med, OCH trollsländor, fyfan vad läskig dom är! Ha de bra!

2008-07-11 @ 11:20:31
URL: http://mintradera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0