JUST TO BE CLEAR..

Igår var det jättemånga som kom fram och gratulerade till bebisen. Och det är ju alltid trevligt ;) Men en kommentar störde jag mig på.
 
"Jag förstog att du skulle bli gravid när Mia blev det. Ni fick väl lite press på er då!"
 
För det första: Jag skulle ALDRIG skaffa barn bara för att någon annan gör det! Och så är verkligen inte fallet här!! Alla som känner mig vet att jag velat ha barn hur länge som helst.
 
För det andra: Vi började försöka ett bra tag innan jag väl blev gravid. Så det var inte som vi tänkte "oj Mia är gravid. Då blir vi också det. Nu. Bums!" Det tar olika lång tid för alla.
 
Så alltså; Vi skaffade inte barn för att någon annan gjorde det. Vi kännde oss redo helt enkelt!! Nu vet inte jag när dom bestämde sig för att skaffa barn. Men vi bestämde oss innan någon av oss visste att det var dags för dom. Sen att det tog längre tid att bli gravid för oss är ju inget vi kan rå för. 
 
Jag blir faktiskt ledsen och känner mig förödmjukad när nån säger sånt här. Känns som folk tror att vi "härmat" nån. Att bara för att dom ska ha barn så skaffade vi med. Även fast vi försökt länge. Och pratat om det har vi gjort ännu längre..
 
När man känner sig jätteglad och lycklig för att det äntligen var vår tur, så får man en sån komentar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0