Vecka 27

Jahapp! Då var vi redan i vecka 27. Nu går tiden verkligen fort! Bebisen är ca. 34 cm lång. Hela längden nu alltså, innan har det ju bara varit mellan huvud och stjärt. Den väger runt 1 kg. 
Skulle den födas nu så har den goda chanser att överleva! 

Nu måste jag erkänna att det börjar kännas att man är preggo. Blir trött väldigt fort. Sista timmen igår när jag jobbade kände jag bara "jag ORKAR inte!" Ville bara gå och lägga mig i soffan. Har även känt av sammandragningar, tror jag det är iaf?! Eller foglossning?! Svårt att veta vad det är tycker jag då man inte har den blekaste hur det känns! Nått som gör ont iaf. Men tror det är sammandragningar, är liksom en spännande, ilande smärta. 

Och drömmar.. Fy! Ibland vaknar man och är helt utmattad för att man drömt så mycket?! Känns inte som man fått vila nått alls. I natt drömde jag bland annat att jag mådde illa! Förbannat jobbigt! Och det enda sättet för att det skulle försvinna var att ligga på mage (!!!) och stirra ner i golvet. 

Tycker även det är svårt att ligga skönt. Stå också iofs, får ont i fötterna på engång! Men i soffan får jag så satans ont i ryggen, om jag typ sittligger. Och lägger jag mig ner ännu mer känns det som jag knappt kan andas..

Näe, NU vill jag ha ut bebisen!! Samtidigt som jag börjar fundera på hur fan jag ska klara av det. När jag hör en bebis grina (mest när jag jobbar), så vill jag bara springa därifrån! Det bara kryper i kroppen på mig! Få tyst på ungjäveln!!!!! Jag hoppas, HOPPAS det inte är lika jobbigt med ens egna barns skrik. Isf kommer vi nog grina lika mycket, ungen och jag ;)

Blev en lite creepy bild denna vecka i appen tycker jag :P Öga! Är kanske för att den nu börjar öppna ögonen och se sig omkring :)



Kommentarer
Postat av: Therese

Det är jobbigare med ens eget barns skrik och gnöl! ;) Svetten rinner!!!

Svar: Jag hoppas vårt barn är som en ängel, aldrig lessen! ;) ;)
Nathalie

2013-09-12 @ 17:03:53
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0