Grinpuppa

Jag förstår att ni tycker min blogg är extremt tråkig just nu. Det enda jag skriver om är Ellens grin och skrik känns det som ;) 
Jag som sa innan jag hade barn att jag aaaaldrig skulle bli en sån som bara skriver om sitt barn. Men det är svårt att skriva om annat när detta är det man gör dag ut och dag in.

Ellen blir iaf bara värre känns det som! Hon skriker mest hela dagarna. Visst har hon sina stunder då hon lyser upp som en sol! Men oftast kan hon bara ligga nöjd och glad i typ en halvtimme/timme (sista tiden måste man underhålla henne också!) sen blir det grin. Tror att hon är trött. För det slutar jämt med att man vaggar henne till sömns. Hon kan inte somna själv. Går inte! Hon grinar ju när man vaggar henne också, med efter nån minut somnar hon.. Det är som att hon vet att hon ska sova, men hon vill inte :P Om man lägger ner henne i babynestet eller i famnen så grinar hon ännu mer, precis som att "neeeeej jag vill inte sova!!!".

Jobbigt det här faktiskt! Man kan liksom inte göra annat än att vara hemma. Åka och hälsa på nån med både trotsig hund (det är en historia i sig!! Är som en unge!) och grinigt barn.. Nej det går inte! Inte för mig.. Jag orkar inte det. Att springa efter hunden (så han inte tuggar sönder allt som kommer i hans väg!!) samtidigt som man försöker göra lilla damen nöjd. Usch blir svettig av bara tanken. Tråkigt! För det är många jag vill hälsa på! Vi skulle ha åkt och hälsat på Ellens faster och kusin i veckan, men det fick vi ställa in. Och jag skulle vilja åka och hälsa på Simone i hudik också och kolla in nya lägenheten :) Man får väl åka runt till folk på helger då när Pär kan ta hunden iaf. 

Jaja! Det måste ju vara en utvecklingsfas?? Kanske därför hon är så trött också. Det blir så mycket nytt för henne. Eller? Jag vet inte. "Man lär sig förstå grinet, vad bebisen vill och vad olika grin betyder." Näe! Jag har ingen aning om vad hon vill och varför hon skriker. Känner man sig som världens sämsta mamma? -ja! 

Men dom bra stunderna väger ju som tur är över dom dåliga. Som imorse när hon vaknade. Väääääärldens största flin och lät nästan som hon ville prata med mig! Goooooogumman! Tråkigt nog blir det världens allvarligaste min så fort man försöker få med flinet på kort! ;P

Våran älskade lilla tjockis!!

Idag skulle jag egentligen på efterkoll på mvc. Men jag kände inte riktigt för att åka bil med det dyrbaraste jag har i detta väder. Så vi bokade om :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Men hur gammal är nitro nu? Han måste väl kunna vara själv i hundgården några timmar? Jag visste inte heller varför Mejja grinade när hon var liten, hörde inte det på grinet... ;)

Svar: 8 månader. Vi har ju inte vant han att vara där så mycket. Men det blir mer och mer :) Och han fattar inte att han kan gå in i hundkojan så nu när det är vinter vill vi inte lämna han där när vi åker, förutom på typ Ica. Men till våren kan han ju vara där hela dagarna nästan :)
Nä jag chansar hela tiden. Provar att mata, byta blöja, "leka".. Är det inget av det som duger är hon nog trött :P
Nathalie

2014-02-21 @ 19:12:07
URL: http://Theresesilen.blogg.se
Postat av: Terese

"Den första tiden går så fort.." njut av den tanken! ;) själv så har jag bestämt mig för att sluta amma inom en snar framtid, för jag orkar inte med både sömnbristen och en missnöjd liten tjej. De får gå i pension och jag ska sova ordentligt för första gången på länge. Äntligen. :)

Svar: Det gör du rätt i! :) Skulle jag också gjort om mjölken inte räckte till. Tack och lov är hon som en ängel på nätterna (peppar peppar!), oftast iaf ;)
Nathalie

2014-02-21 @ 20:03:54
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: Mia

Lilla Sötnosen<3

2014-02-21 @ 21:08:33
URL: http://mialundholm.blogg.se
Postat av: Maria

Det jag inte visste från början var tillväxtperioderna. Då skulle det ammas extra mycket så mjölkproduktionen skulle stimuleras. Men det var svårt att förstå för den lille var inte nöjd ändå utan gnällde fast han åt. Men det gick ju över. Och nu, 16 år senare, minns jag knappt nåt gnäll ;)

2014-02-22 @ 00:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0