Playdate!

Idag, medans grabbarna var i skogen och jagade, for jag och Ellen till Mia och Livia! :) Det var på tiden! Helt sjukt att vi träffas så sällan som vi gör, när vi bara bor 3 km ifrån varann! (Ännu mer sjukt att vi aldrig hälsar på kusin Mejja och Therese som bara bor EN km bort) 

Vi måste bli bättre på att hälsa på folk. Man märker att Ellen är less på att vara hemma. Miljöombyte behövs!! :P Inte ett endaste gnäll på hela dan vi var där. (Förutom när hon skulle sova. Men vem vill sova när det finns en kompis att leka med?) Dom kommer nog få umgås mycket när dom blir äldre och kan leka tillsammans. Så får morsorna en liten paus och kan snacka skit ;) Dom verkar trivas bra ihop iaf, till och med en puss blev det! :'D Gullungar!!

Ikväll har karln dragit iväg på galej, så jag ska njuta av ensamheten och egentiden! Ibland är det så skönt att bara vara själv tycker jag. Men jag måste få tummen ur att dra iväg på nått jag med, men det slutar alltid med att man skiter i det. Är liksom inte lika sugen längre. Och nu framöver känns det inte som man kommer ha tid eller råd. Alla klappar som ska köpas, och det ska bakas och fixas inför kalas mm. Men på nyår hoppas jag det händer nått skoj iaf! :) 

Men idag blir det mys framför Så mycket bättre, med (vad Mia tycker är) pensionärssnackset skruvar! Älskar skruvar!! Så jävla gott. Och man blir inte lika spyfärdig som med chips. Mvh/Snacksexperten

Ellen har precis ätit "middag". Hon vägrar fortfarande allt utom majs. Blir så frustrerad. Alla andra mål på dagen går bra. Men inte middan. Då ska det vara majs och enbart majs. Funderar på om hon skulle ha nått mindre till mellis kl.14? Nu äter hon 2dl välling då. Kanske hon bara ska få en macka? Dock vägrar hon ju äta det också. Slänger bara ner till hunden. Det bästa med att ha hund! Man behöver aldrig städa golvet efter att Ellen ätit! ;)



Jaja det spelar ingen roll hur mycket problem och svåra beslut man har, det kan omöjligt vara värre/svårare än när en hund ska välja plats att skita på. Eller är det bara Nitro som måste ha den perfekta platsen på centimetern att bajsa på? ;) haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0