Drakborgen

Imorse var Ellen grinig, så jag förväntade mig en helvetesdag. Mia och Livia kom och plockade upp oss. Jag satte dit bilstolen efter lite om och men och dåligt humör!! 
Sen började Ellen gallskrika! Tårarna bara rann på henne. Hon riktigt hulkgrinade, ni vet när det blir som att man "skakar" (eller hackar kanske är bättre beskrivning?) i inandningen även fast man slutat grina. Lillgumman. Fick klättra bak och sätta mig med henne. Mysa in ansiktet i hennes, sen somnade hon. 

Men resten av dan var huuuur bra som helst!! Ellen gillade drakborgen! Även fast hon helst skulle vara i min famn eller i närheten av mig, i början. Åt lite lunch och Ellen började terrorisera Livia med pussar och skulle peka på öra/öga/näsa osv på henne. Haha! Sen var det full fart. I slutet ville hon inte alls vara i min famn. Då skulle hon ner och krypa runt :) Gojänta!

Vi tog en sväng på Birsta också. Där trodde jag det skulle bli grin utan dess like. Men nä! Hon satt och babblade på och klättrade och hade sig i vagnen. Lite grinig i slutet ifall man stog still för länge. Men sålänge man gick så var det bra :) Åsså somnade hon lagomt till vi skulle fara.. Typiskt! Lyckades dock somna om i bilen rätt snabbt :)

Jättekul dag tycker jag! Fattar inte att vi inte åkt dit tidigare!?! Riktigt kul! Märks att Ellen behöver komma iväg och göra saker! Som idag! Hon sov typ 15 min i bilen påväg in. Sen var hon pigg och glad tills hon somnade i vagnen vid typ 3? Annars brukar hon ju sova halv tolv i 1 1/2 timme. Och bli gnällig som fan innan. 
Jag skulle vilja åka och bada med henne också. Men skulle vilja att det fanns en minipool som hon kan bada i. Fast det kanske inte finns? Jobbigt (och tråkigt för henne) att hålla i henne hela tiden. Jaja! Drakborgen duger fint det också! Mycket bättre än buspalatset i hudik!!





Kommentarer
Postat av: Kajsa

Himlabadet har en superbra småbarnsavdelning med typ plaskpöl och små fontäner. Åk dit!

Svar: Åh vad bra!! Då ska vi åka dit! :)
Nathalie

2015-01-26 @ 23:45:58
URL: http://kajsasundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0