Alla goda ting har ett slut..

Så var min semester slut, back to work imorgon kl.8! Har haft en riktig kanonvecka nu sista veckan. Vädret har ju varit perfekt!!

Vi har hunnit med trolska skogen, X-antal besök på lekparken här bredvid. Det är ju så roligt att gunga ;) 
Vi har tagit premiärturen på stranden, första gången nånsin för Ellen, tror hon gillade det iaf :) Vi har kollat på raggarbilar på bilträffen, lekt med Livan och Mia, även med Mejja, Therese och Majken. Mejja är nog Ellens idol just nu. Tjatar om henne hela dagarna. Fast nu heter hon inte "Nejja" längre, nu är det "nea" :D "-vet du Ellen, imorrn ska du få vara med Momma och Moffan! -Nea?? Nea! Neaneaneaneaneaneanea.......neaneanea...Nea!" Haha :)

I helgen har jag även hunnit med att städa tvättstugan och tvättat bort berget med tvätt som legat i månader. Sängkläder som bara är jobbig att tvätta. Men nu så.. Toooomt i tvättkorgarna! WOHOO! Har även tvättat mattan som vi haft i vardagsrummet, Pim har ju använt den som gräsplätt för att pissa på.. Suck! Men det är bara att slänga, stinker fortfarande. Matta nr.2 som åker i soporna pga hundpiss. Nu köper jag inte en ny än på ett tag... När Pim är rumsren, då köper jag en ny.

Känns helt okej att börja jobba till veckan igen då det ska bli skitväder så gott som hela veckan. 
Skulle ju dock kunna få bli fint tis, torsdag och fredag ;) 
Sen saknar jag mina arbetskamrater också så det ska bli kul att se alla (som inte är på semester) igen! Jag har världens bästa jobbarkompisar, utan att överdriva. Vi har alltid så kul!! :)


Min semester i bilder:






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0