Midsommarhelgen

I torsdags var jag till frissan för att fixa till håret. Klippa av det! Exakt ett år sedan sist! Haha, då var jag också dit dagen innan midsommar. Blev dock inte lika nöjd som förra året. Det blev lite mycket uppklippt tycker jag, så håret blev så tunnt längst ner. Jag var nog lite otydlig.. Men men, det växer ju ut som tur är ;)

På denna bild gillar jag det dock! ;) Ser tjockare ut än vad det är i verkligheten.


På midsommarafton började jag med att göra mig iordning. Försökte få nån ordning på håret men nä, usch vad jag kände mig ful. 
Efter många om och men var vi påväg ner till fjärn. Ellen fick sova och jag började sätta upp bord och stolar och alla frågor till tipsrundan vi hade. Vi hade gjort frågor om alla i släkten, riktigt kul faktiskt :)

Ellen var så jäkla söt!! :)


Sen gick vi +mamma till stången. Eller först ett stopp hos Momma, där vi fick med oss några kusiner på vägen :)



Träffade Livia m. familj där också :)

Sen tillbaka till mamma och pappa för middag med släkten. Riktigt kul! Ellen var nöjd mest hela dagen. När vi skulle åka hem ville hon inte följa med. Klockan var då 23!!!(!!) Hon hade inte sovit nånting. Hur pigg som helst!




Dagen efter var det ju strålande väder, så jag och Ellen gick ut så fort vi hade ätit frukost :) Gick till lekparken här bredvid och gungade och lekte :) Pratade även med kossorna som låg och solade i hagen bredvid. 





På söndagen jobbade jag. Såklart! Det var ju det härligaste sommarvädret då, så självklart ska jag jobba.. Hann vara ute lite med dom bästa innan jag for och när jag kom hem iaf.





Igår tog vi även en skogspromenad hela familjen :) Tog med vagnen åt Ellen men det var ju helt onödigt. Hon skulle gå själv hon. (Förutom nån liten bit då pappa fick bära) Mysigt! :) Dock måste man röra sig hela tiden annars kom miljontals myggor och attackerade en :P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0