Crazy mama

Ikväll ramlade Ellen och spräckte läppen = blod everywhere! Jag trodde först det gick bra. Men ni vet när man hör på skriket att det verkligen gjorde ont på riktigt. Sånt skrik vart det.
Sen när jag lyfte upp henne och såg allt blod! Fulla munnen/handen och droppat ner på klänningen. Då blir jag heeeelt nervo.
"Blod! En tand mindre? 112??? Panik? Stackars älskling! BLOD! Vad ska jag göra?!? Papper!!! Vatten! BLOD! Är alla tänder hela? Blod blod blod blod...." 😂 Var tvungen att lämna över henne till Pär för jag blir helt svimfärdig och illamående av blod!

Men det ser ju värre ut än vad det är. Ett jack i läppen och hon var ledsen ett tag efteråt, tror hon blev lite rädd av att det blödde så mycket också. Lillhjärtat! Hon har aldrig slagit sig så illa förut. Eller hon har spräckt läppen nån gång förut men då var jag på jobbet.


Har jag sagt att jag är världens nojigaste människa? Usch! Jag vill sätta Ellen i en plastbubbla så hon aldrig kommer att skadas! Varken fysiskt eller psykiskt. Min bästa Ellen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Mera önskande..

Man kommer ju på mer presenttips lite då och då.
Jag tror Ellen skulle tycka det var kul att få dockskåpsmöbler. Nu har hon inte många (inte hela iaf) sånna. Även smådockor till dockskåpet.

Vi har iaf. köpt köket åt henne :) Och tror sminkbordet är taget också ;) Längtar tills hon får öppna allt :D


RSS 2.0