Hauck Alpha

Jag har länge velat köpa en tripptrappstol åt Ellen. Men varit för snål.. Men nu behöver hon en känns det som. Hon vill inte gärna sitta i sin barnstol från Ikea längre. Utan hon går och hämtar sin lilla stol, som hon har i sitt rum, och ställer vid vardagsrumsbordet. Så där har vi ätit frukost/lunch/middag dom senaste dagarna. 



Men så hittade mamma en annan stol. Som ser så gott som likadan ut. Men typ en tusing billigare. Och då följer sele och den där bågen med. Det får man ju köpa till till stokke. 





Dock finns den inte i vitt eller nån annan fin färg. Bara svart, ek, valnöt och "white-washed" som det hette. Sistnämnda färgen är den på bilderna.

Rätt fin ändå va? Hur skulle ni gjort? :)

Så var sommarn slut..

..verkar det som. Men det gör mig inte så mycket, då jag jobbar så gott som hela juli!

På torsdag ska jag dock på en roadtrip! Jag och Mia ska åka ner till Skåne och bara vara. Ska bli sååå kul och skönt, samtidigt som jag bara vill skita i det och vara hemma. 
Det är ju Ellen det sitter i. Ska jag vara utan min fis i 4 dagar?!? Plus att jag jobbar stängning på onsdag så då hinner vi inte ses innan hon somnar. Och dagen efter vi kommer hem börjar jag kl.8! Uscha vad jag har ångest!! Kommer sakna ihjäl mig efter henne. 
Man får väl tänka att hon har det roligt utan mig också. Får ju hänga med världens bästa farsan Baloo helt själv. Plus att dom kommer få besök av farmor och faster så det kommer nog bli kul för henne :) Men det är ju värre för mig ;)

Samtidigt ska det bli så skönt att åka iväg lite. Med den bästa och roligaste människan jag känner! Hoppas bara vädret håller sig över 20 grader och att solen är framme. Så våra planer för helgen inte går i kras! Annars kommer det ju bli bra ändå, skulle det bli så att vi ligger inne och glor på film (kommer ju garanterat inte bli så) hela helgen så är det också jävligt skönt. Bara att veta att man får sova hur länge man vill, man behöver inte upp och göra välling, ut med valp och pissa och skita, in och torka mera piss och skit, göra mat till hundarna osv. Bara att få sova ut och ligga och dra sig hur länge man vill... Underbart i mina öron!

Längtar som en tok! :)


Snälla låt detta stämma! Kan ju kanske få blåsa liiiite mindre, men det är taget bara det är sooool! :)


Nä nu ska jag klä på och åka på jobbet. Adios!

Candy world

Idag tog jag och Ellen en trip till Birsta. Först handla födelsedagspresent till Therese :) Där såg jag även ny Diskmedelspump och "behållare" för diskborsten. Dom fick åka med!! :) Har länge tänk köpa nya.

Sen vidare mot Birsta för att prova nya brillor åt mig. Hade provat ut två. Som jag gillade båda två. Men när jag kom dit idag kändes ena paret mycket bättre. Lite större än dom jag har nu, och inte svart!! Utan lite brun/beige fast ändå mörka. Men tyckte det var bra att dom inte var becksvart, inte så "hård" eller vad man ska säga. 
Sen vart det ett par nya pilotisar. Det var ju 2 för 1. Men liiite ångest nu efteråt då slutsumman blev närmare 3000kr! Buhuu.. Kostar att vara blind. Köpte även med mig linser, vart en femhundring bara det.. Suck.

Sen var klockan så mycket.. Jag hade ju tänkt att vi skulle åka på candy world och leka lite. Så vi åkte dit en snabbis bara :) Godisavdelningen var ju gigantisk! Leklandet var sådär. Bättre på drakborgen tycker jag. Där har dom en avdelning för lite mindre barn, där det är lugnare. Det hade dom inte här. Ellen blev nersprungen flera gånger. Vissa barn är ju jättegulliga och är försiktig när dom ser att det är ett mindre barn, medans andra är helt sjövild!
Resten var också bättre på drakborgen tycker jag, mer rutchkanor, inte lika branta "trappor" och större!

Bollhaven är klart favoriten! :)

En halvtimme lekte vi och då var jag sjöblöt i svett! Ellen hade nog kunnat varit där myyyycket längre. Men vi får åka på drakborgen nån annan dag ist när vi har mer tid :)

ÄNTLIGEN!

Nu är det ingen hemlis längre, nu behöver man inte vara rädd att försäga sig, det är klart; Vi kommer få H&M Home i vår butik i Birsta city :D Wehooo! 

Kommer bli så spännande. Har ni varit in i butiken nyligen så har ni nog märkt att ombyggningen är igång. Dock bara på en liten del än sålänge. Kommer bli myyyycket mer kaos innan detta är klart. Än är det bara barnavdelningen som fått lida ;)



Jag tycker det ska bli jättekul och blev överlycklig när jag fick höra nyheten! Jag har alltid velat varit med från start i en butik, och detta är ju så gott som det. Att se H&M home ta form och bli en fin avdelning! Det ni ;) Ska bli såå kul! 

Alla goda ting har ett slut..

Så var min semester slut, back to work imorgon kl.8! Har haft en riktig kanonvecka nu sista veckan. Vädret har ju varit perfekt!!

Vi har hunnit med trolska skogen, X-antal besök på lekparken här bredvid. Det är ju så roligt att gunga ;) 
Vi har tagit premiärturen på stranden, första gången nånsin för Ellen, tror hon gillade det iaf :) Vi har kollat på raggarbilar på bilträffen, lekt med Livan och Mia, även med Mejja, Therese och Majken. Mejja är nog Ellens idol just nu. Tjatar om henne hela dagarna. Fast nu heter hon inte "Nejja" längre, nu är det "nea" :D "-vet du Ellen, imorrn ska du få vara med Momma och Moffan! -Nea?? Nea! Neaneaneaneaneaneanea.......neaneanea...Nea!" Haha :)

I helgen har jag även hunnit med att städa tvättstugan och tvättat bort berget med tvätt som legat i månader. Sängkläder som bara är jobbig att tvätta. Men nu så.. Toooomt i tvättkorgarna! WOHOO! Har även tvättat mattan som vi haft i vardagsrummet, Pim har ju använt den som gräsplätt för att pissa på.. Suck! Men det är bara att slänga, stinker fortfarande. Matta nr.2 som åker i soporna pga hundpiss. Nu köper jag inte en ny än på ett tag... När Pim är rumsren, då köper jag en ny.

Känns helt okej att börja jobba till veckan igen då det ska bli skitväder så gott som hela veckan. 
Skulle ju dock kunna få bli fint tis, torsdag och fredag ;) 
Sen saknar jag mina arbetskamrater också så det ska bli kul att se alla (som inte är på semester) igen! Jag har världens bästa jobbarkompisar, utan att överdriva. Vi har alltid så kul!! :)


Min semester i bilder:






Frukost

Jag har mina perioder med frukostar. I högstadiet åt jag havregrynsgröt varje morgon. Inte för att jag tyckte det var gott, utan för mina jäkla migränanfall. Åt jag inte ordentligt på morron kunde jag lika gärna gå och lägga mig igen, för då tog det bara nån timme (om ens det) så fick jag migrän.

Till för några månader sedan åt jag alltid ICAs (ja! Måste vara ICAs, Kelloggs smakar bara socker) special flingor och mjölk! Det åt jag lååångt innan Ellen kom också. Så den höll i sig länge den frukosten ;) Kommer fortfarande ihåg hur jag kämpade mellan värkarna för att få i mig det innan vi skulle fara till bb. Det var inte lätt ;)

Sen efter det blev det fil och müsli, Start! Tills förra veckan. Nu äääälskar jag detta hårdbröd! :) Såå gott med ost.



Jag har aldrig varit mycket för "nyttiga" frukostar. Mest för att jag tycker det mesta som ska vara "så bra för dig" är äckligt. Och jag vill inte gruva mig för att äta frukost! (Räcker nog med det till middagen, haha) Havregrynsgröt går väl an, men jag tycker inte man blir mätt på det. Alla säger att man håller sig mätt så länge på det, bullshit. Jag är hungrig efter en timme! :P

RSS 2.0