Mitt hjärta

Känner att jag behöver ösa ur mig lite kärlek. Kärleken till mitt barn! Jag kan inte förstå hur fin och go hon är. Min älskade dotter. Min!?!! 

Hon har blivit sååå himla go så jag vet inte vad! Hon kan sitta och leka för sig själv. Sen helt plötsligt klättrar hon upp i soffan och ger en en puss på mun, sen klättrar hon ner och fortsätter leka! :'D Alltså!!! Dör! På mornarna får man alltid en godmorgonpuss också. 

En morron vaknade hon, satte sig upp direkt och sa "pappa!". Lät så jäkla gulligt! Typ "vart är pappa???" Älskade underbara goa unge!!!! <3<3<3

Hon och Nitro blir bättre och bättre vänner. Dom kan liksom sitta och leka nu! Haha, ser så gulligt ut. Hon sitter och viftar med armarna/"slår" han på nosen. Han börjar nafsa efter hennes händer och hon gapflabbar! Skitkul tydligen ;) Nitro är så snäll också. Han har aldrig någonsin bitit henne i handen när hon håller på. Det gör han på oss när vi gör så, alltså han lekerbiter. Inte biter "på riktigt". Men med Ellen är han försiktig. Han har tålamod. Dock ser man att han blir less ibland. Men då går han oftast därifrån själv.. 

Jag är så himla nyfiken vem Ellen kommer bli när hon växer upp. Can't wait!! <3

Adventsgran!

Idag har Pär tagit en gran, en adventsgran :) Som står på balkongen. Och så har vi hävt på ljusslingor på "träden" vi har där. Myyyysigt! På söndag blir det jul inne i huset också! Iaf ljusstakar och gardiner. Tomtarna får nog vänta tills efter Ellens kalas :) Tror jag!! Haha. "Inga julpapper på Ellens paket. Inget juligt alls!" Slutar nog med att jag slår in hennes paket med julpapper! Haha. Det känns faktiskt inte som att det spelar så stor roll längre faktiskt :) Inte i år iaf. Får väl se vad hon själv tycker när hon blir äldre :')

Knäppte genom fönstret. Därav den dåliga bilden ;)


Luggen

Ni som ammat känner nog igen den. Den förbaskade luggen man får runt hela skallen, när håret man tappat börjar växa ut! Förjäkla fult må jag säga, och då tycker jag det ser värre ut i verkligheten också! :P




Host host, snörvel snörvel, atjooo!!

Ellen har nog smittat mig med sin sjuka. Snorig och rethosta, tackarrr! 

Idag har vi varit i Birsta med mamma/Momma. Har gått bra faktiskt! Hon sov en sväng i bilen när vi for dit. 
Åt lunch på Ikea efter ett besök på dollarstore. Ellen satt hur nöjd som helst och tittade. Såg andra barn och massa lampor. "Dä! Dä! Dä! Dä!" Lät hon hela tiden! :D

Liiiite grinig blev hon inne på Birsta. Men tror det var för hon var lite hungrig. Kom på när vi skulle åka på Ica att det var dags för välling. Hon höll på somna sittandes medans hon drack! Haha, så sööööt! Och när folk går förbi och man hör dom säga till varandra "så himla söt!" "Otroligt gullig!" Osv så blir jag såååå stolt! Eller vad man nu säger! Haha. JAA hon är såå fin min lilla tjej! :')

På hemvägen blev hon jättelessen men somnade ganska fort då vi började åka :)

Men det bästa av allt! Är så gott som klar med alla klappar! Wehoo! Har en kvar bara och den vet jag var jag ska köpa. Den är det korgarna kvar, men dom ska vi ju baka allt till :)

Tiden är bra konstig

Gud vad tiden går fort! Om bara tre veckor är det dags för Ellens 1-årskalas! Herregud! Längtar faktiskt tills den dagen. Vill att min fina skitunge ska få en perfekt dag! :)

Och om 3 dagar (!!!) har jag gissat att Mejjas lillesyskon ska komma! :) Men det är väl 5 dagar kvar till bf tror jag?? Shiiiit! Jag tycker Therese graviditet gick så fort!! Fram till typ vecka 30. Sen tycker jag hon har varit gravid i en evighet! Varje gång man träffats har jag kännt "men va fan! Är du fortfarande gravid?" Hahah! Men dom sista veckorna gick också fort! Är sååå nyfiken på vem som ligger där inne. Pojke eller flicka? 
Och så fort jag inte sett/hört nå livstecken av Therese tänker jag "nu har dom åkt in!!!!!" Och får en sån pirrig känsla! :)
Nu får Ellen ta och krya på sig så vi kan åka och träffa den lilla krabaten när den planerar att göra entré i världen. Det känns som att den kommer komma inom en vecka iaf! :D

Upp, ner, upp, ner

Slut på friden! Ellen har lärt sig klättra! Hon klättrade upp i soffan igår (tror jag det var) för första gången. Idag är det tv-bänken som gäller. Upp ner upp ner upp ner! Hela tiden! 

Klättrat ner har hon gjort ett tag. Dock började hon lära sig "fel". Klättrade ner åt fel håll liksom. Hon tog tag i vardagsrumsbordet med händerna sen hasade hon sig ner från soffan. När hon då försöker ta sig ner på det viset på andra ställen.. Ja, ni fattar nog vad som händer! :P finns inget bord att hålla i sig i. Men nu lägger hon sig på mage och glider ner. Ibland får man påminna henne "hur var det man gjorde?" Då vänder hon på sig direkt och gör rätt! :D Gullunge!



Är nog bara att plocka bort allt på tv-bänken nu. Suck! :P

Here we go again..

Jag har bara väntat på att Ellen ska bli sjuk igen. Sist vi var i fjärn delade Mejja med sig av sin glass till Ellen. Supergulligt och snällt tyckte jag :) Tills jag såg att Mejja var lite snorig. Nooooo! Man kan ju inte undvika "baciller" helt och hållet, då får man väl isolera sig. Men att dela glass var ju onödigt. My bad!! Får skylla mig själv. 

För nu har snoret börjat rinna på Ellen igen. Suck! Och i natt var hostan värre. Ja hon har ju inte blivit av med hostan helt sen sist hon var sjuk. Men i natt var det så hon höll på spy! Tack och lov gjorde hon inte det (eller så svalde hon det på engång :P). Sist så spydde hon ju ner hela mig och kudden med slem. Mysigt.

Fy jag hoppas det inte är nån jätteförkylning! Och att den går över fort! Orkar inte! Än så länge är hon pigg iaf. Men det var hon första dagarna sist också...

Bara hon blir frisk tills hon fyller år och till jul!

Gofian!

Grinfärdig

Jag hatar pengar! Jag hatar att inte ha dom. Jag är så jävla depp så jag vill bara grina. (Buhuu stackars om mig! Nä inte det jag är ute efter) Hatar hatar hatar hatar att det ska vara så jävla dyrt att bara leva.

Vet inte hur många gånger jag brutit ihop för jag vet inte hur månaderna framöver kommer se ut.
Jag kommer iaf få jobba lite på hm nu i december. Men det betyder att jag måste fylla i mammadagarna i efterhand. Ifall man får några dagar som inte är schemalagd, eller får stanna längre/börja tidigare (ah, ljuva livet som extrajobbare) nån dag. Vilket betyder att den enda inkomst jag kommer ha i december är lönen från Kompis. Det räcker typ till pellets, sen är den slut.

Sen har jag mammadagar så jag iaf klarar mig till maj-juni. Perfekt till sommarjobb då. Kul! Jag vill ju göra roliga saker med Ellen i sommar. Men men. Och efter sommaren måste jag börja plugga. Ja ni hör ju... "måste". Jag vill inte. Jag vill inte plugga det jag tänkt, men jag måste. Vad ska jag annars göra?

Och mitt i allt detta ska jag fundera ut när det är bäst tid att skola in Ellen på dagis. Ångesten över det alltså.

Löser sig gör det ju alltid! Men jobbigt är det också..

Glömsk

Jag har blivit så glömsk på senaste tiden. Glömmer allt! Var på Ica igår och handlade. Bland annat grejer till tacos som vi ska äta idag och till saffransbullar som jag tänkte baka igår när Ellen sov. Men då glömde jag ju köpa smör! Så det sket sig!
Sen kom jag på att jag glömt guacamolen (det viktigaste!!) och tacosås till tacosen också. + att jag skulle ha köpt en påse saffran till. 
Så det blev en tripp till affärn idag också. Tror ni jag kom hem med allt jag skulle ha? -Nej! 
Glömde saffran såklart!! Allt som finns i kassan glömmer jag alltid! Även om jag skrivit en lista, för då tänker jag "ja nu är det bara saffran/alvedon/snus kvar och det tar jag ju i kassan.." Så lägger jag ner lappen i fickan och går och betalar. Men medans hon skannar in varorna så har jag glömt bort det. Eller jag har nog glömt det medans jag plockar upp varorna på bandet..

Så ja.. saffransbullarna får väl vänta ett tag till. Orkar inte åka och köpa bara det. Köpte iaf. pepparkaksdeg! :D Tycker egentligen inte att hemmagjorda pepparkakor är så speciellt goda, och Ellen uppskattar ju inte direkt baket. Men jag har redan fått sånna julkänslor! Så jag kunde inte låtabli! Pär kanske tycker om iaf? Eller så får vi bjuda på dom på Ellens kalas ;)

Trött jag blir

Igår visade äntligen vädret sol nån dag framöver, idag är det ändrat och visar detta:


Jag blir så less! Ge mig sol!! Jag måste ha ljus! Jag har ingen energi kvar. Är så trött på mulet och grått och regn.

Otäckt!

Igår fick Ellen lite macka tillsammans med sin majs :P Ja hon äter fortfarande bara majs till middag. Iaf. hon fick macka till mellis och det verkade hon gilla (lingongrova denna gång. Verkar vara godare än franska) så tänkte att hon kan väl få det till middagen också då. Så får hon iaf i sig nått mer än bara majs.

Pär och jag åt vår mat och när jag var klar satt jag i min egen värld. Sen hör jag hur Ellen typ kippar efter andan. Kollar dit och då är hon högröd i ansiktet. Klappar henne i ryggen men händer inget. Tar upp henne och av ren reflex lägger jag henne över armen med ansiktet neråt, är precis påväg att börja dunka henne i ryggen och säga åt Pär att ringa 112 (ja paniiiik hade jag!!) men då kommer det ut av sig själv! Usch vad det var otäckt!! Fast skönt att veta att man inte blir stelfrusen och får blackout. Men jag kan lova att jag hade en puls som hette duga efteråt! 

Jag trodde inte jag skulle veta vad jag skulle göra om nått sånt händer. Har ju sett nån video men har inte riktigt kommit ihåg vad dom sa/gjorde. Finns en video på youtube där man kan se. Kolla där allihop! (http://youtu.be/89pFu9AFsQUSka lägga upp den här sen, går inte från telefon! Men det kan gå så fort, så bra om man vet vad man ska göra. 

Nä fy! Det var inge kul! Är livrädd för sånt här, att det ska fastna i halsen och att man inte får ut det.
Ellen brydde sig dock inte så mycket. Blev inte ens ledsen efteråt. Huga! Själv skakade man som ett asplöv!

En mus i mitt hus!

För det första! Fan också!! Fick julkorten nu. Och ni lär ta på er läsglasögonen för att kunna läsa vem det är ifrån. Ååhhh less jag blir. Skitsvag text. Bajs! Men dom får duga ändå! Kollar man i bra ljus så ser man någorlunda iaf ;)

Det andra! Ni vet hur man har sett på tv när nån ser en mus, och skriker ett sånt ljust skrik man bara kan. Att man tänker att det är överdrivet. Men man skriker verkligen så när man ser en mus. 
Vi har möss här hemma. Har försökt fogskumma igen hålet där dom kommer in, men dom gnager sig igenom. Fällor har vi också, och har fått ihjäl några där. Men jobbigt att häva upp sånna hela tiden. Nu funderar vi på att häva nät i hålet och sen fogskumma.

Iaf!! Nu är dom knappt skygga! Imorse öppnade jag skåpet under diskbänken och såg något litet brunt fara iväg med världens fart. "Iiiiiiiiiiii!!!!!" Skrek jag! Nitro kommer på engång och ska undersöka! Han vet att mössen är där. 
Men sen tänkte jag att jag inbilla mig. Dom brukar ju försvinna bara man rör sig i soffan annars. 
Så skulle jag slänga papper nu och igen! En mus! "Iiiiiiiiiiiii!!!!" Ännu en gång! Och Nitro dit direkt! :P Och så höll jag i Ellen då så nu skriker hon "iiii" hela tiden! Haha, gullgumman! :)

Ja, poängen: Man skriker som en liten flicka när man ser en mus! ;)

Ge mä!

Såg nån länk på Facebook om gamla saker som försvunnit. Bland annat knasen! Kommer ni ihåg dom?? Jag blev (och är fortfarande) så jäkla sugen på dom! Varför försvann dom för? Svingoda!


Och Shio! Kommer ni ihåg dom? Jag kommer ihåg att Therese drack den mycket när vi var liten. Eller jag var liten. Jag gillade den därimot inte så mycket.



Och jag tänker grina över dom här chipsen igen. 

Dom godaste chipsen jag någonsin ätit! Snälla Estrella ta tillbaka dessa, jag lovar att köpa upp hela sortimentet! 

Framtidens barn!

Här är Mejja och Ellen om några år! Hahaha!


Jag tycker faktiskt jag ser likheter mellan mig och Ellen, även fast jag är mycket större, än vad Ellen är nu, på detta kort.

Är ju nästan lika många år mellan Ellen och Mejja som mellan mig och Therese. Är ju 3 år mellan mig och Therese. Och 2 mellan Mejja och Ellen. Men eftersom Ellen är född så sent på året så är det ju 2,5 år :) 

Skulle vara kul att knäppa ett liknande kort på dom sen när dom är lika gammal som vi var här. Och se om man är lik varann ;) Vet inte hur gammal jag kan ha varit här? 2?? Kanske skulle fylla två? Och Therese 5? Kan det stämma tro?


11 månader

Idag är det en ynka månad tills min unge blir 1 år! Min goa tjej som verkar har förflyttat sig 9-10 månader bak i tiden. Grinig är bara förnamnet. Det går bra om vi hälsar på nån. Men hemma är hon grinpuppa. Mest på förmiddagarna!? Och på nätterna vaknar hon och gallskriker. Otröstlig. 
Men innan denna period kom (och nu också då hon inte är grinig :P) så är hon världens goaste! Ska pussas och kramas hela tiden! Myser med allt och alla. Katterna och Nitro myser hon in ansiktet i hela tiden, i deras päls :) 
Ibland kan hon ta tag i ens kinder och pussa en på mun! Haha, ser så jäkla gulligt ut "kom hit!!" :D


• Kan fortfarande ha 68 på överdelar. Byxorna i 74 börjar bli för kort.

• Försöker lära sig att klättra upp och ner för saker. Att komma ner är hon ganska bra på nu :) Men att ta sig upp är lite svårare.

• Tycker det är jätteläskigt att stå själv! Men blir såå mallig då hon bara håller i med en hand :'D Går med matstolen mest hela tiden.

• Börjar försöka sig på mer och mer ord. Mamama/Nanana (mamma), bappa (pappa), bovvov (vovve), da (lampa), titta, titta dä, nanam (namnam).

• Väger nästan exakt 9 kg, och är 74,5 cm lång. Har krympt 3 millimeter sen sist vi mätte! >D haha! Nä, det var då hon var jättesjuk så hon spännde liksom ut sig, så det gick inte så bra att mäta då :)

• Har tre tänder. Den fjärde tog en förbannat lång tid på sig att komma fram!

Den där t-shirten är det strl 80 på! Men den är från Zara och tror dom är små i storleken? 


Annars älskar jag min unge så mycket man bara kan älska nån. Även fast jag får psykbryt ibland (läs ofta!) så jag bara vill slita av mig håret. Det är tur det bra'a väger över det dåliga/jobbiga. Annars skulle man nog inte vilja ha fler barn. 
Kan man bli hörselskadad av att ha en unge grinandes/skrikandes i örat stor del av dygnet? :P Nä hon är så go! Men lite jobbig nu. Hoppas och tror det är pga den där jäkla tanden!

Inredning

Inte nog med att jag vill ha ny inredning hem hit för jag tycker det är så fult nu, så får man inte ha det som man vill nu heller, så det blir ännu fulare.
Ellen ska ta allt! Här på tv-bänken får vi skjuta allt in mot väggen, ibland till och med ta bort det. För hon tar allt och slänger i golvet.



Och bakom soffan har vi ju ett långt fönster, långt och lågt. Perfekt höjd för Ellens små klåfingrar. En ljushållare har hon redan haft sönder. Och nyss gick ramen till kortet sönder. Måste nog försöka reklamera dessa ramar. Köpte två och den andra gick sönder så fort jag skulle häva ut den där grejen bak, så den kan stå. Dåligt! 
Sen gjorde jag misstaget att visa henne blomman som står där. Den är hon och drar i hela tiden nu. 


Nu står allt bakom soffan, då kommer hon iaf inte åt det då hon kryper omkring på golvet och ställer sig upp. Fast då når hon ju allt när hon är i soffan ist. 
Nitros fina myshörna kom med den också! ;)


För övrigt har jag knäppt kort till julkorten idag. Gick käpprätt åt helvete! Var ungen nöjd så hade hunden myror i brallan. Och låg hunden fint så gallskrek och grinade ungen. Jag var sjöblöt i svett när jag var klar. Och jag gjorde detta i tre omgångar. Fick iaf ett kort som blev skapligt. Det får duga, gör inte om detta igen! Men resultatet får ni se vid jul. Vissa av er får i brevlådan. Skickar till dom närmsta och som vi brukar få kort av :) 
Men fujidirekt!!! Blir galen! Skulle välja färg på texten men det blev inte det som stog!! Tog jag vitt, då blev det grått/snorgrönt. Tog jag svart blev det blått! ?????!!!!! Tokig!!! Tror jag fick till svart tillslut iaf, även fast jag ville ha vitt. Men men, vi får väl se vilken färg som kommer på posten :P

Opepp

Jag är så jäkla opepp när det kommer till träning. Får verkligen dra mig iväg, för det känns inte kul alls. Och då har jag ändå fått resultat! På 2 månader har jag tappat 5 cm runt naveln, 3 cm runt "lovehandlesen" (mäter magen på 2 ställen) och 1 cm runt låren. Så det får jag väl ändå vara nöjd med då jag inte alls varit "nyttig", raka motsatsen faktiskt. Och det märks på vissa kläder! Ett par mjukisbyxor (utan snöre i midjan) som jag har levt i i stort sett ända sen förlossningen, är för stora i midjan nu, tex.

Annars brukar ju det vara en anledning till att jag lessnar på att träna. För jag ser inget resultat. 
Men jag tror och hoppas det ändras tills nästa termin. Vi hade möte i lördags (åt på bergegårn. Oxfilé till varmrätt och chokladkaka till efterrätt. Mmmmm!! Vattnas i munnen på mig bara jag tänker på det) och då blev jag peppad! Vi drar igång terminen med en superlördag! Då man får komma och prova på våra pass.  Vi har bytt plats på passen och har några nyheter, så ja! Det känns bra! Hoppas folk gör nyårslöften och tänker på beach 2015 ;) haha. Vill ha fullsmockade pass som vi hade förut!

Hoppas träningslusten kommer tillbaka snart!

Birthday

Den här klänningen ska Ellen ha på sin födelsedag. Eller på sitt kalas. Hon fyller år den 15, som är på en måndag. Så vi tänkte ha kalas på söndagen innan, alltså den 14:de. Tänkte att det kanske passade bättre för dom som jobbar, och då är Pär också hemma och kan vara med :) Så då är ni välkomna på kalas för Ellen! Alla som vill får såklart komma, med eller utan present spelar ingen roll! :) 

Dock är den lite skrynklig på bilden, då den är nytvättad. Men så fin! :)


Hade velat ha leggings till i samma rosa färg som fickan, eller samma turkosa färg som är runt om "öppningarna". Men hittade inga, så det får bli vita strumpbyxor ist :)



Presenttips!

Om nån skulle ännu inte köpt present/julklapp till Ellen (och tänker göra det) och vill ha ännu ett tips så är det dessa. Mobiltelefon eller dosa. Hon älskar att sitta med våra telefoner, trycker på den enda knappen som finns i en evighet! :P Och dosorna får man leta bra länge ibland, då hon varit i farten ;)

Fick hem en katalog (lekia.se) där dessa fanns :)


För övrigt, från hennes önskelista, är åkpåse, Läragåvagn och gåbil paxade ;)

Jag läääängtar tills hennes kalas nu. Vill se hur hon reagerar på allt. Tårta, presenter, besök osv! Ni kan räkna med att inte se oss minst en vecka innan. Vill inte riskera att hon är sjuk på sin födelsedag. Inte på julafton heller för den delen! 
Har en bild i huvet hur tårtorna ska se ut också, hoppas verkligen dom blir som jag tänkt. Men det blir det väl aldrig, får hoppas dom blir god ist ;)

Plötsligt händer det..

Har ni någonsin ringt till försäkringskassan och haft ett lägre väntenummer än typ 400? Inte jag. Förrens idag. Då fick jag plats 13, väntetid 4 min. Ja det tog knappt det! Och på det fick jag prata med en otroligt trevlig kille/man/gubbe (?) som verkligen ansträngde sig för att förklara allt så det inte skulle bli nå fel för mig, önskade mig en trevlig dag och jag fick svar på alla mina frågor. Han gjorde min dag helt klart!! :) 

Sen skulle jag säga upp en försäkring på telefon. Liiite längre väntetid men ändå bra! Hann plocka i och ur disken och gå ut med Nitro till hundgårn sen var det min tur. Och samtalet var över på 1 min. 
-jag vill säga upp min försäkring.
- okej då tar jag bort den här. 
-okej tack så mycket!
- tack hej!
Klick!

Och jag som hade förväntat mig att jag skulle sitta i kö halva dan! :) Plötsligt händer det!

Rudolph!

En blick säger mer än tusen ord...


...får nog komma på nått annat till Nitro på julkortet. Den där blicken är inte att leka med. Och nu vägrar han ha dom på sig ;)

Talk to me!

Jag märker på mig själv att jag behöver träffa folk! Haha. Jag behöver umgås med andra vuxna människor. Prata med nån som är äldre än 10 månader :P
Det märks när jag väl träffar nån, då babblar jag på om allt och ingenting. Nästan så jag försöker anstränga mig att komma på fler saker att prata om/berätta. 
Så om ni tycker jag är helt sjuk i huvet om ni träffar mig, att jag bara pratar på om strunt, så vet ni varför ;)

Mia är nog den som fått lida mest av detta. Vi må inte träffas så jätteofta, men prata i telefon är vi experter på. Vi går båda med headsetet i och gör det vi gör, vardagssysslor liksom :P Men med den andre i örat. Ibland kan man titta ner på telefon "oj! Nu har vi pratat i 4 timmar!" Fråga mig inte vad vi pratar om så länge. Allt mellan himmel och jord! :)


För övrigt är Ellen feberfri idag! Wehoo! Dock hade hon vaknat igår när jag kom hem från afron. Hon hade somnat till i sängen med Pär ett tag men sen vaknat igen. (Somnade i sin säng halv sju igår!!) Så hon ville nog ha närhet. 
Jag hoppade in i duschen sen fick hon sova i sängen med mig. Klockan var tio innan vi var i säng, och det tog en timme för henne att somna om. Hon hade ju blivit klarvaken. Men sen tror jag faktiskt att hon sov till tio över fyra. Då var hon vrålhungrig. Vräkte i sig vällingen innan hon somnade om helt av sig själv!! (Annars brukar man få sjunga och pilla på ryggen, då hon blir klarvaken)
Tror även hon förstår ordet "sov/sova". Om man säger "nu ska du sova" lägger hon sig ner. Och ibland är man kanske är lite frustrerad och säger "sov!" Så slänger hon sig ner på kudden! Haha ser så roligt ut :) 

....men ingen tand ännu!

Perfect, just perfect..

Jag har väntat och väntat på att Ellens tand ska spricka igenom hur länge som helst nu! Man ser den ju genom tandköttet och har kunnat gjort det länge. Men nä, ingen tand.
Tänkte att då skulle nätterna bli bättre. 
Men ja! Då kör vi väl på lite snor och feber också när vi ändå är igång?! Låter väl bra? NEJ!

Åh jag blir så less. I natt har jag fått stått böjd över spjälsängen med snorsug i ena handen och en nappflaska med vatten i den andra. Och Ellen har gnällt hela natten. Även fast hon sover så gnäller hon. Så tillslut fick hon komma och sova med mig. Orkade inte springa fram och tillbaka. Stå där 1,5 timme för att sen få sova 5-10 min och sen stå där en timme till. Suck..
Kollade tempen imorse för hon kändes så varm. 38,3. Inte jättehögt, men hon brukar ju ha 36 i vanliga fall så.. Ja jag vet inte.

Vart i helvete kommer denna sjuka ifrån?? Jävla skit!

Nu vägrade hon äta gröt också. Den brukar hon vräka i sig annars. Välling gick dock bra, och efter den blev hon glad och pigg. I typ 5 min. Sen var det hus i helvete. Grinade så svetten verkligen rann av henne. Stackarn :( Nu har hon iaf lyckats somna i min famn. 

Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte med nå mer sjukdomar! Nu vet jag ju vad jag gör i en vecka framöver iaf..
Så jäkla jobbigt då hon mår dåligt och jag kan inte göra nått åt det :( Lillhjärtat!

Bus eller godis!

Alltså den här ungen! Jag dööör vad mycket jag älskar denna tjej alltså. Älskade lilla Mejja, som inte är så liten längre. Så go och glad och tacksam! Hon verkade inte alls bli besviken över att jag inte hade nått halloweengodis att bjuda på. Hon fick kex och lite pengar ist. Minst lika glad för det! 


Gullunge!! Love you! Tänk att snart blir hon storasyster! Som jag längtar efter den lilla krabaten! Så nyfiken på vem som gömmer sig där inne. Längtar efter en till underbar unge att älska tills hjärtat svämmar över <3

Playdate!

Idag, medans grabbarna var i skogen och jagade, for jag och Ellen till Mia och Livia! :) Det var på tiden! Helt sjukt att vi träffas så sällan som vi gör, när vi bara bor 3 km ifrån varann! (Ännu mer sjukt att vi aldrig hälsar på kusin Mejja och Therese som bara bor EN km bort) 

Vi måste bli bättre på att hälsa på folk. Man märker att Ellen är less på att vara hemma. Miljöombyte behövs!! :P Inte ett endaste gnäll på hela dan vi var där. (Förutom när hon skulle sova. Men vem vill sova när det finns en kompis att leka med?) Dom kommer nog få umgås mycket när dom blir äldre och kan leka tillsammans. Så får morsorna en liten paus och kan snacka skit ;) Dom verkar trivas bra ihop iaf, till och med en puss blev det! :'D Gullungar!!

Ikväll har karln dragit iväg på galej, så jag ska njuta av ensamheten och egentiden! Ibland är det så skönt att bara vara själv tycker jag. Men jag måste få tummen ur att dra iväg på nått jag med, men det slutar alltid med att man skiter i det. Är liksom inte lika sugen längre. Och nu framöver känns det inte som man kommer ha tid eller råd. Alla klappar som ska köpas, och det ska bakas och fixas inför kalas mm. Men på nyår hoppas jag det händer nått skoj iaf! :) 

Men idag blir det mys framför Så mycket bättre, med (vad Mia tycker är) pensionärssnackset skruvar! Älskar skruvar!! Så jävla gott. Och man blir inte lika spyfärdig som med chips. Mvh/Snacksexperten

Ellen har precis ätit "middag". Hon vägrar fortfarande allt utom majs. Blir så frustrerad. Alla andra mål på dagen går bra. Men inte middan. Då ska det vara majs och enbart majs. Funderar på om hon skulle ha nått mindre till mellis kl.14? Nu äter hon 2dl välling då. Kanske hon bara ska få en macka? Dock vägrar hon ju äta det också. Slänger bara ner till hunden. Det bästa med att ha hund! Man behöver aldrig städa golvet efter att Ellen ätit! ;)



Jaja det spelar ingen roll hur mycket problem och svåra beslut man har, det kan omöjligt vara värre/svårare än när en hund ska välja plats att skita på. Eller är det bara Nitro som måste ha den perfekta platsen på centimetern att bajsa på? ;) haha


RSS 2.0