TRAGISKT

Nu har Pär åkt och fiskat med sina kompanjoner(?) =) Och jag som inte har nått liv ska lägga mig framför teven.
Men det värsta av allt är att det första jag började fundera på var; "Vad ska jag äta nu?" BLÄ! Kan jag sluta äta hela tiden? :P
Kollade på "Dr Phil" idag. (tråk, jag vet) Men iaf. var det en tjej som hade ätstörningar där. Han visade massa bilder på tjejer som var supersmal, och då menar jag så att ben stack ut lite överallt. Och hon skulle göra vad som helst för att se ut så. Hon tyckte det var snyggt när benen stack ut.
Supersize vs. superskinny brukar jag också kolla på. När en överviktig byter diet med en underviktig.
Man ska nog egentligen vara glad för att man varken är överviktig eller underviktig. Men det går nog aldrig att få bort dom tankar man får ibland. Att man är fet, ful och inte duger till. Tror nog alla har sånna dagar ibland. Det enda jag skulle vilja ändra på är mina lår! :P Inget daller! haha..

Kommer ihåg i högstadiet när dom hade flera "samtal" med oss om just anorexia och liknande. Att det var så viktigt att äta. Niklas jagade oss och såg till att vi gick och åt lunch :) Men skolmaten går faktiskt inte alltid att äta! :P Kommer även ihåg att jag tyckte det känndes skönt att vara hungrig och åt nästan aldrig lunch i 7-8an. Men gick alltid och köpte en chokladkaka på ica senare med amanda! haha. Kan även tillägga att jag åt som en gris när jag kom hem.
AJA!

Nu ska jag ta mig en macka eller två! =)

Tack och hej, leverpastej!

FYND

Jag har även vart och fyndat i Therese garderob! =) Vem behöver åka till stan och göra av med pengar när man kan åka ner till sörfjärn och fynda kläder som Therese inte använder längre =)
Jag hittade ett par vita mysbyxor (I love them), randig tjocktröja, svart fint linne, vitt linne med tryck och en fräck T-shirt.


Nu ska jag ut och steka i solen igen!

Adios!

MYCKET HAR HÄNT

Ja, jag berättade ju sist att Pär var ute och åkte fyrhjuling. Och det var han, länge. Så till sist ringde jag. Mobilsvar. Då blev jag orolig med tanke på att dom hade druckit. Väntade och ringde igen. Mobilsvar. Letade rätt på Andreas nummer och ringde dit. gick många signaler. Inget svar.. Men tillsist svarade han. Då var dom påväg hem.
Försökte vara lite sur när han kom hem :P Men det går inte när han ligger och skojar och fular sig! haha. Det kommer alltid fram ett skratt! :D Ojojoj, vad jag älskar den karln! =)
Ja.. Dagen efter hade Pär lovat att vi skulle åka på stranden och det gjorde vi =) Kommer inte ihåg vad vi gjorde?! Men jaja.. Det har varit många dagar på stranden nu iaf. En dag åkte jag och Pär ut till en ö där hans syster har stuga. Och det var alldeles blankt på havet! Då är det kul att åka båt! =) Men sedan mitt ute på havet dyker en stor sten upp?! Så då satt jag ju och var lite smårädd igen :P
Sedan (vet inte om det var samma dag eller inte?!) så kom Eddie, Loffe, Andreas och Linda till "lillstranden" där vi låg.
så jävla varmt! Riktigt stekhett! Man fick gå och ta sig ett dopp i det kalla vattnet. Loffe åkte vattenskidor, och det gick väldigt bra =) Sedan lånade jag och Pär Loffes vattenskoter och åkte. Faan va kul!! :D Aja.. skulle åka båt innan pubafton iaf. Så vi åkte hem, åt och gjorde oss i ordning sedan skulle vi åka och hämta linus. Sara och melissa följde med dom med. Åkte en sväng sedan kom det mer folk som skulle med. Slutade med att vi var 8 pers. i båten. Inte kul. fortsatte till puben.
Dagen efter skulle Pär ut och åka båt igen. Men det var så blåsigt så jag följde inte med. Jag åkte hem en sväng ist. Gick ner på stranden där mamma och farmor låg.
Måndagen började säkert också med stranden. Haha, jag kommer inte ihåg. Mitt minne suger.. men iaf. skulle Pär, andreas och tommy åka vattenskidor(vattenskida). Så jag åkte hem än engång, Eftersom jag är chaffören.
Jag och mamma tog en promenix längst stranden. Sedan åkte jag och hämtade dom.. Åkte hem till malmberg. som för övrigt var full like a kastrull. Jag har aldrig sett han så full nångång. Jag som tycker han är jobbigt t.o.m när han är nykter. Då var han 100000 gånger så jobbig. "-Ska du ha en snapps, Nathalie?" "-Näe, jag kör.." tio minuter senare. "-Durå, Nathalie. Ska du ha en snapps?" "-Men nej!" lite senare. "-Ta dig en snapps du å!" "MEN NEEJ!" Idiot!
Sedan kom iden upp att vi skulle åka ner och åka båt. Tror det var Andreas som kom på den dumma iden, dock på skämt för att driva med mig efter en viss sak som hände på pubafton :P Men Pär vart helt på iden och det slutade ju med att vi skulle åka ner. Malmberg ville åka fyrhjuling ner. Men han var alldeles för full för att fatta att han inte kunde kör när han var så full. Så Andreas fick smyga och köra hem den. Men vi andra skulle ju ner.. "Ja, dom tröttnar väl efter en timme eller nå", tänkte jag. Men nej! Satt och frös hur länge som helst. klockan vart mer och mer.. Tyckte lite synd om Lisa som skulle upp och jobba dan efter.
Efter ett tag kom dom på att vi skulle byta strand. Anders, Lisa och Malmberg gick hem. Jag, Pär, Lundstedt och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på fortsatte. Sedan när vi kom fram kom vi på att vi inte hade nån tändare att tända brasa med. Så Erik och Pär åkte tillbaka till den andra stranden för att hämta eld sen den förra brasan :P jag och hon blev kvar. Sedan gick det en halvtimme innan dom kom tillbaka. Vafan tänkte vi. Eftersom det tar typ 3 min att åka till den andra stranden. Så vi tänkte att vi skulle börja gå tillbaka. Men just då kom dom tillbaka. Med fisk också :P Dom grillade aborrar och åt! Usch! :P Aja.. det slutade iaf. med att vi kom hem vid sex tiden, precis när statoil hade öppnat. Så vi gick och köpte oss en varsin kexchoklad och åkte hem och sov i sisådär 4-5 timmar. Sedan vart det stranden igen. Jag, Pär och lundstedt åkte ner och åkte båt till den lilla stranden. Mötte Andreas på vägen med vattenskotern också.
Låg på stranden, badade och så. Tills Pär, stackarn, började må dåligt. Inte så konstigt när man varit och supit till klockan 6 på morron och sedan lägger sig i solen :P Så vi åkte hem och sov ytterligare några timmar. Sen vart det bara slappkväll =)
Idag åkte vi också ner på stranden en sväng. Men det var inte länge, det blåste så mycket. Så vi åkte hem.. grillade lite fläskfilé och majs! mums! =) Sedan skulle dom ner och åka båt igen så jag skjutsade ner Pär och Anders till sörfjärn. Och nu är dom och fiskar nånstans?! =) Så jag ska sätta mig framför teven ett tag tills han kommer hem =)

Snart är Pärs semester slut :( Vem ska jag då leka med om dagarna?
Snart kommer Therese hem och kommer vara brunare än en bränd pepparkaka. Fan! :P Jag måste ligga i solen! =) Men vi har då haft ett jävligt bra sommarväder vi här också iaf =) Kokhett i solen och skönt som bara den!
Snart börjar skolan och jag kan säga att jag längtar. Ska bli ganska skönt att ha nått att göra om dagarna. + att jag får träffa Elinis =) Men ska det vara sånt här väder vill jag inte dit!
Snart åker Mia till USA :( Även fast vi inte träffas så ofta nu för tin så kommer jag sakna dig. Nu vet man att vi kan träffas om vi vill. Men då vet man att det går inte att träffas nått alls på ett helt år.. =/
Snart somnar jag....

FÖRSVINN

Vänner citat; "I foged(?) his yetiass!". Men nu passar det bättre med " I foged his flyingass!"
Nu är det såhär att Pär är ute och åker fyrhjuling :( Vilket innebär att jag har tråkigt som aldrig förr. Och jag kan inte sova utan han! haha. Det går inte. Jag är inte ens trött! Så var det förut när han var på pubafton och sånt, somnade till i kanske 20 min. sedan vaknade jag. Sov 20 min. vaknade. och fortsatte så tills han kom hem. Jag vet inte vad det är. Det känns "tryggt" att ha han bredvid =)
Men iaf! så kom det en äcklig slända/mal (tror mer det är åt mal hållet) och hälsade på mig! Vilket jag inte tycker om. Jag hatar alla sorters insekter och det värsta är att jag är livrädd för dom små krypen! Jag tar som vanligt fram hårsprayen and fog them! Men detta var en envis jävel! Han vägrar gå in i ljuset!! Jag kommer väl svimma snart så mycket som jag sprayat! haha.. Men jag hatar dom, och är livrädd för dom. Jag får fan hjärtklappning när den kommer flygandes emot mig. Näe fy! Pär, kom hem och rädda mig! :P

Näe, nu ska jag gå och kolla om det är nått bra på teven. och hålla koll på min lilla "vän".

Adios!

SAKNADEN ÄR STOR

Jag saknar min Elina! =/
Nu har vi inte träffat varann på ca. 1 ½ månad. Hur fan kan det ha gått så fort?!
Jag saknar att bara prata om ingenting med dig, sitta och planera våran framtid in i minsta detalj :)
Men snart är detta lov över och skolan börjar igen. Och jag kommer sitta på "våran" bänk och vänta på morronen. och Elina kommer dit samma tid som vanligt, ungefär tio i. haha!
Och nu min sköna böna har vi bara ett år kvar! Sedan är det studenten! =)
Men det är en skam att vi inte har träffats på heeela sommaren.. Katastrof! Tycker du ska komma hit nån dag när
du inte jobbar =)I miss you!


HEJ HOPP

Igår kom Linus på linjen hit och föreslog; åka båt, sola och bada. Bra ide!
Åkte först till gårdsjön för att hämta grabbarnas badbrallor, sedan vidare till bergsjö, för självklart skulle dom ha en öl eller två med sig =)
Åkte runt ett tag och försökte hitta en plats där man fick vara lite själv. Men där vi brukar vara var det upptaget, på nästa lilla strand var det ockå upptaget. Så vi åkte till nå jävla stenskit :P Varmt som tusan var det där även fast solen var i moln. Men det var inte så skönt att ligga där. Så vi åkte tillbaka till den lilla stranden och åkte in där ändå.
Hade ju även tagit med korv+bröd. Tänkte grilla lite.. Men när vi skulle göra det var det ju ingen som hade tändare/tändstickor med sig. Skit då.. Linus hällde ut öl på marken och det fräste till. Då var det nån som hade grillat vid stenarna förut och det var fortfarande varmt. Så genom det fick vi eld! :D
Pär och Linus ville åka till norrfjärn men när vi väl kom ut på vattnet blåste det så mycket så jag sa att jag inte ville följa med dit. Då åkte vi en sväng runt stranden i sörfjärn ist =)
Åkte hem sedan till Linus en sväng. Skulle äta pizza.. Fy fan va jag hatar Gnarps pizzeria nu! Haci kom tillbaka!! :P Dom som brukar vara där måste ju ha semester eller nå för nu är det nå jävla surhål till människa som är där! Först får man stå och vänta en evighet för att bara få beställa. sen måste man hämta dricka och sås själv (inte så jobbigt kanske men dom brukar alltid ge en det) Sen är gubbfan sur som bara den. Och i slutet fick man en jävla gummipizza. Botten var skitseg + att tallrikarna är lortiga. FY! Jag tänker inte äta där nå mer förns dom andra kommer tillbaka.
Aja.. Linus skulle sedan klippa sig och vara med sara. Så jag och Pär åkte upp till gåsjön och badade =) Mitt första dopp för i år!
Åkte hem.. Hämtade sista vännerboxen av andreas och kollade på den resten av kvällen =)Idag vaknade vi av strååålande väder! Så vi skyndade oss ner till sörfjärn och åkte ut med båten till den lilla stranden =)
Det var så himla varmt så man kunde slänga sig i vattnet på engång man kom dit! Vi la oss i solen och myste en sväng.
sedan kom ju dom jävla molnen! + att det kom mer folk dit. Så vi tog båten och åkte ut på havet en sväng =) Stannade utanför stranden och la oss där och solade ist =) Mycket härligt! Men det varade inte så länge för det kom bara mer och mer moln. Så vi gav upp och åkte hem.. Skitväder! =/ Men det var mycket trevligt så länge det varade! =)


INGET NÖDVÄNDIGT

Ja, hela denna dag har spenderats inomhus. Eftersom det blåste så mycket trodde jag det skulle vara kallt och jävligt att sitta i solen idag. Så jag plockade lite disk, kläder och lite annat. var ner med flera tvättar. Sedan när jag skulle gå och handla kom jag ut i värmen. Jävla skit! Nu har jag slösat bort en hel dag sol på att bara vara inne. Men som det ser ut ska det ju bli bra väder ända till helgen nu så jag hoppas på Pärs stuga nåndag =)

Teven har ju också blivit populär idag eftersom jag varit inne. Och gud vad dom kan hitta på massa tävlingar. Först Top model, bli modell. Project runway, bli modedesigner. Top chef/hells kitchen, bli kock. Men nu har jag sett det värsta. Kommer inte ihåg vad programmet hette men det gick väl ut på att bli hårdesigner eller nå?! Herregud!
Aja, nu har dom iaf. börjat visat första säsongen av Top model på 3:an =) Goooood!


Även att jag och Pär ska på "kalas" på fredag =) Pärs syster fyller 30 och hennes pojk fyller också år så då slog dom ihop födelsedagarna. Då får man träffa hela tjocka släkten på engång då! :P Fast Ellionor, som fyller år, har jag ju träffat. Fast bara en gång. Men resten av systrarna och hans mamma =) Är lite nervös faktiskt, tänk om dom inte gillar mig?! :P
Men det går nog bra =)

Näe, nu ska jag gå och tina lite köttfärs, vi ska nämligen äta enchilladas idag =)

Bye bye !

STÄDA

Ja, jag ska väl börja denna dagen med att städa =) Pär fick äta fil ur en mugg idag så det behövs nog diskas! haha.
Även fast jag diskade två diskar igår!? :P det är stökigt här med andra ord.

Irriterad på detta väder blir jag! Är det för engångsskull fint och soligt blåser det storm ute!! Fan va less jag blir! Ska sommarn alltid vara såhär ? Ska man gå och längta efter den riktiga värmen hela sommaren och helt plötsligt är det höst?! Skitväder! det här som skulle bli den varmaste sommaren på 100 år (hörde jag), jo tjena!
Jag vill ju bli brun! :D Näe, nu jävlar längtar jag tills jag och Pär sticker utomlands =)


ADIOS!

INGEN HÖJDARE

I fredags åkte jag ner till sörfjärn för att hjälpa mamma på bruksgården. Lite mer folk där då än på torsdagen men det blev dött efter ett tag :P Sedan åkte jag hem, hämtade jackor. För vi skulle åka båt och det regnade. Åkte ner till båten.. Där väntade Pär, Linus, Peter och Sara. Vi åkte och satte oss under nått tak tills det slutade regna. Sedan åkte vi och la nät, och satte oss på ett annat ställe. Grillade lite.. Åkte väl hem vid elva. Och jag lovar att jag tänker inte proppa in så många fulla människor i min bil igen. Vart lite irriterad på vägen upp när alla skrek i mun på varann. Skjutsade hem Linus och Sara. Hämtade upp Loffe sedan ner på puben. Det var väl allt den dagen..
På lördagen skjutsade jag först Pär och Linus till bergsjö. Dom skulle handla lite öl.. Sedan hämtade vi upp Andreas och jag skjutsade ner dom till sörfjärn för dom skulle åka till Gran. Jag ville inte följa med för det blåste så mycket och jag är åkrädd som bara den. Så jag åkte hem en sväng, fick pengar av mamma för att jag hjälpte till tors-fre =) Tvättade även bilen. Men den vart inte riktigt ren ändå. :) Åkte upp på Gnarp och halvvägs upp ringer Mia och frågar om jag vill skjutsa henne till jobbet för deras bil startade inte. Så då vart det en till tripp ner till fjärn =)
Åkte på stjärnan och handlade grillgrejer, åkte hem, satte mig i den lilla sol som var. Tog mig en dusch, sedan ringer grabbarna och ska ha skjuts hem.
När jag kommer fram är dom dyngsur :P Är glad att jag inte följde med! haha. Aja.. Skjutsar hem Andreas och Linus sedan hem för att göra oss i ordning lite. Tog fyrhjulingen ner till Linus för att grilla. Pär slaskar marinad på brallorna så vi åker hem och byter dom. Tänkte hälsa på Andreas och Loffe en sväng men det var ingen som öppnade. Åkte tillbaka, sedan ringer Andreas när vi nästan är framme. Då var dom ju hos loffe. men men..! Linus var spårlöst försvunnen så vi åker till marcus ist. möter loffe och andreas på vägen så dom följer också med. Där vart det mycket skratt iaf! haha!
Aja.. Började lunka till själva badrocken. och det finns bara ett ord som beskriver det bra: VÄRDELÖST!
Det enda som var lite bra var hamburgaren, men inte ens den var riktigt bra. Betala 200 spänn för att göra vad? näe, fy fan! Och ett tips om ni ska ha nå mer. Klipp gräset innan allt börjar !! tråk! Men jag såg iaf. min lärare, Anja! :D Men hon sprang därifrån såfort jag var på väg att säga hej! =) Jag tror då det var hon iaf. annars var det nån som var väldigt lik henne iaf =)
Söndagen spenderades i sängen! Vi var inte ut på hela dan. eller Pär var på ica och köpte dricka och godis men sedan var vi död hela dagen =) tror aldrig jag sovit så mycket.
Nu är godingen hos tandläkarn och ska dra ut en tand, stackarn. Jag ska städa ihop här, ser ut som en soptipp :P

Aja.. Ge mig sommar och sooool nu då!

Adios !


HJÄLP

Ja, allt började i dushen :D Jag stog och tvättade ansiktet och vågade nästan inte öppna ögonen igen. Jag tror jämt att det ska stå nån utanför duschen och bara stirra på mig. :D haha. men jag samlade mod och gjorde det ändå ;) Sedan hör jag att någon är på duschdörren?!?!!? Vänder mig om och där står Pär och skrämmer livet ur mig. När jag hade pustat ut och samlat mig igen drar han fram en kräfta och trycker upp i ansiktet på mig! haha! Två hjärtattacker på samma dag, samma minut :P Ojoj! Jag hatar kräftor. Alla skaldjur överhuvudtaget! Dom hade iaf. varit och fiskat kräftor. Men skulle åka till ån och släppa ut dom så dom "kan fiska kräftor där om 20 år!" haha.
Ja. Nu har Päran åkt iväg till njurunda, skulle köpa propeller till båten. Sedan ska han till Gårdsjön och häva dit den om jag förstod allt rätt?! Så nån middag lär jag väl inte fixa idag eftersom jag ska ner och hjälpa mamma kl. 16. Vet inte om han är klar innan det. tror inte det.. Så det blir säkert att svulla alla smarriga kakor och liknande som finns där =) (FY)
Jag har varit så onyttig på senaste tiden.. Skärpning!

Tack och hej!

GRATIS SMS

Om ni inte redan är medlem på denna sida så bli medlem genom länken här nere (så hjälper ni mig att få fler gratis sms per dag). Man får 2 gratis sms per dag. Men det går ju att samla fler. T.ex att göra som jag gör nu =)

Tryck på denna länk och bli medlem genom den så hjälper ni även mig! :)
http://www.gratissms.se/dwr31alx4t

SNACKA OM SNIGLAR

Jag har fastnat framför "våra bästa år igen", tyvärr! Det är ju egentligen världens sämsta serie men jag vill ju veta vad som händer. Det är ju bara det att det går så jävla segt! Man kan säkert hoppa över 10 avsnitt och ändå förstå vad som händer. Kan shawn bli utsläppt nångång?! :P haha. Och hur jävla länge ska Jennifer sitta i det där hålet? Blir galen! Även att dom har bytt ut Belle 2 ggr nu! Jag hatar när dom byter ut folk. Det är inte lika roligt då.. :P


Idag ska jag iaf. hjälpa mamma att sälja fika nere i sörfjärn. Det är nån jävla utställning där. Men då måste hon eller pappa komma upp och tanka lite åt mig (A) :P För jag har ingen som helst bensin kvar ju..
Sedan skulle vi behöva handla lite också :)


Igår kom Simone hit en sväng och hälsade på. Pär hade dragit iväg till Jimmie så det var trevligt att få lite sällskap. =)

Aja, nu ska jag gå och ringa till mamma och se vad som händer..

Mors!

GAMLA MINNEN

Nu har jag gjort som dom flesta. Kastat Lunar i soptunnan! Nu är det borttaget, ingen återvändo :P haha. Lika bra, man är aldrig där nått ändå. Och när en och en börjar ta bort sina tänkte jag att jag skulle haka på jag med :P Men sedan kom jag ju på: Alla mailen jag och Pär skickat till varandra för mycket längesen! Dom kan jag ju inte bara kasta bort?! Så jag satte mig och sparade varenda mail som jag skickat till han och som jag fått från han. Minnen slänger jag inte bort bara sådär! Dom där mailen är faktiskt viktig för mig :) Sen alla sms jag sparat också! haha. Har närmare 200 sms sparade på telefon och alla är från Pär (förutom några enstaka). Det gamlaste är från 6 augusti 2005 =) nästan tre år sedan snart. Tiden går fort.. :)
Tänkte fixa till mailen så det blir lite snyggt sedan åka hem och skriva ut dom så man kan ha kvar dom länge =)
Roligt att ha kvar..

För övrigt var jag och åt pizza med Pär och Linus förut idag.. Tog en calzone idag för att variera lite. Kom på varför jag slutade beställa sån. Osten är aldrig smält ordentligt. Usch! Men den slank nog ner ändå ska ni se ;)

Näe, tror jag ska ta mig en dusch nu jag!

adios !

SOMMAR, SOMMAR

Ja, vart ska jag börja. Pär och jag har bosatt oss i hans stuga ett tag nu så det har inte blivit något skrivet =)
Var iaf. pubafton i lördags. Det var kul! Jag och Pär dansade stor del av kvällen igen! :D Dansade så man vart svettig! :P haha. Kul kul! Sedan vart det bara hem och sova. När jag för engångs skull var sugen på efterfest blev det ingen sån! :P Men det var inte helt fel att komma hem och sova heller.
På söndagen åkte vi upp till Gårdsjön. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde.. :P Men fiskade gjorde vi iaf. och eftersom jag tycker fiskar är så äcklig fick Pär häva på den på kroken. Sedan sprätter han den i huvet så den ska dö innan den blir uppäten, och poff så flyger ögat ut på den och landar på mig! Snusk!! :P haha. Fast det var ett sånt litet öga.
Sov där då också. Igår for vi ner på Gnarp en sväng så Pär kunde fixa ordning båten. Sedan åkte vi med den till stugan, sedan till njurunda för att handla öl och mat! =)
Till stugan där Andreas väntade.. Han åkte hem sedan och vi åkte ut och tänkte fiska lite men det var dött. la oss och kollade på TV ist. såg en jättebra film på 2:an. :)

Igår fyllde Therese år så vi åkte hem, jag tog en dusch och åkte ner och grattade henne. Sedan tog jag med henne tillbaka till gårdsjön :P Där Pär, Andreas, Andreas och Tommy var och åkte ring. Men det blev ju skitväder så dom åkte hem. Efter ett tag åkte även vi hem till Gnarp och sov här ist.

Nu ska jag plocka ihop lite här hemma sedan ska jag sätta mig på balkongen i solen ett tag =)

Adios !

TÄVLING


Jag tävlar om denna söta babydoll med tillhörande trosa hos Lily, sponsrat av ingelita.se.
Klicka här för att komma direkt till tävlingen

SKÄRPNING

Ja, nu får det bli skärpning på bloggandet! =) Dålig uppdatering tycker jag inte om. Jag vill ha nått att läsa varje dag, helst flera inlägg. Jag tror att dom som är sämst är min kära vän Elina och Lilla Mia :P
Simones inlägg vill jag också ha mera av, för dom är alltid roliga att läsa ! :D Resten sköter sig bra tycker jag! haha.

Bloggar värd att läsa:
www.theresesilen.blogg.se
www.simoned.blogg.se
www.mialundholm.blogg.se
www.elinabrandtskott.blogg.se
www.lisalindbom.blogg.se
www.mintradera.blogg.se

Dessa är dom jag kollar in varje dag, flera gånger! :D haha..

För övrigt har jag tråkigt nu. Pär har åkt iväg och fixat lite med nybåten ! =) och det regnar ute så det finns inte så mycket att göra ju :/ Skitväder! I morron skulle det ju vara finfint väder har det stått länge, men idag står det att det ska bli regn då också. Sommarn är lite lika bra längre.. =/ Det går så fort sen är den över och det börjar bli vinter igen.
När man var liten var det stranden som gällde varje dag! Även om det var regn åkte jag, simone och denise och badade i dom stora vågorna ! =) sedan hem till momma och moffan och kolla på "Deep blue sea".
Nu blir det stranden nångång per sommar. Förra sommarn var jag på stranden kanske tre gånger. En gång den här sommarn (än så länge). Ge mig sol och värme nu!

Ha det bra !

SUNDSVALL

Idag for jag och mamma in till sundsvall på jakt efter en present åt Therese =) Jag hade fått en ide som jag tyckte (tycker) var skit bra! Men vi gick överallt och hade inte just en sån jag hade tänkt. Och fanns det så var det svindyrt! och sorry sis, men dom pengarna har inte jag :P
Så vi åkte till Birsta i hopp om att det fanns nå bättre där. Hittade nått som såg något bra ut :P Men letade vidare.. Fanns inget bra där heller. Gick tillbaka till första stället. Tog den som jag tyckte såg iaf. bra ut, men var fel "tema" :P
Nu i efterhand ångrar jag mig (som jag sa att jag skulle göra).
Båda grejerna är typiskt Therese :) Men jag vet inte om det är helt fel stil eller om det bara är skitfult.. ?! Jag har ingen aning.. Men jag hade velat haft det "temat" jag tänkt från början.. Men ja.. Jag vet inte! är osäker på om hon kommer tycka om det.. Jag hatar att köpa presenter. Först måste man gå och plågas (om man inte vet vad man ska köpa) och undra vad man ska köpa. Sedan när man köpt det måste man oroa sig om dom tycker om det eller inte?! BlääÄÄ! Fast när man lyckas köpa nått bra är det ju kul.
Mamma hittade ett par jeans hon också =) Jag hittade ett par snygga dieseljeans för 100 kr (!!) men självklart kunde jag inte ha dom. Köpte mig en strandväska ist ! :D + 2 armband till Pär!
Jag skulle vilja vinna en tävling där man får gå in i alla affärer och ta allt man vill ha ! :D Fan va härligt!


Ja, hej!

BAKA KAKA

Har nyss varit och hämtat bilen =) Så nu ska det väl bara gå och tuta och köra!
Innan det var jag och Pär i Gårdsjön i stugan hans. Jag går som vanligt alltid ut på bryggan för att kolla hur varmt det är i vattnet, det första jag gör. 19-20 grader =) Men på vägen dit idag höll jag på klev på nånting som var mycket likt en orm. Står och kollar länge på den men den rör sig inte. Tänkte att det kanske är en kabel eller nått. Säger åt Pär att komma och titta och han hämtar en spade och klyver den på mitten. Min första tanke var rätt, en snok var det. Han delade på den tre gånger men den levde ändå. Så vi slängde den på myrstacken!
Sedan försökte Päran få igång båten, vilken gick bra. Så vi åkte en sväng. Mitt ute på sjön dör motorn, och får inte igång den igen. Jahapp, bra att Pär tog med årorna iaf =) Så vi fick ro! Det var jobbigt vill jag säga! Fick byta sida med Pär flera gånger för att vila ena armen! haha.. Sen när vi skulle åka attackerade knotten!! En flög t.o.m in i ögat på mig. Jag hatar dom! Dom är fan värre än mygg! Jävla onödiga djur!
Såg även två sånnadär sländor som bara lever en dag. Dom som är så jävla stor och snuskig och som jag är livrädd för! :P Dom jagade iaf. varandra! haha.

Men men.. Nu väntar jag bara på att Pär ska komma hem så vi kan mumsa i oss den gooda blåbärspajen jag bakade idag ! =) Fast ska jag göra det där receptet igen, tror jag att jag gör dubbelsats på degen! Det är ju den som är godast och det vart inte så mycket deg på denna! =)

See you later !

STÄDTIME

Just nu håller jag på städar för fullt! Lika bra att fortsätta när man väl kommit igång annars tappar man humöret för det. Men nu behövde jag en liten paus.. Tror jag måste äta nånting, känner mig helt slut i kroppen. Men det får vänta tills det är rent och fint =)
Av alla rum tycker jag badrummet är roligast att städa ! :D Äckligt kanske endel tycker, men det är där man ser resultat. Handfatet som är fullt av torkad tandkräm, hårstrån. Även på spegeln är det tandkräm. Toalettstolen kanske inte är en höjdare, men den blir ju fin iaf =) Det jag tycker minst om att göra är damtorka. Så tråkigt.. Så det gör jag alltid först! Det kanske man ska göra ändå, men ja..

Imorron blir det sundsvall med Mami. Får väl se om jag hittar nått åt Therese. Jag vet hur det ska "vara" men inte vad jag ska köpa?! Ingen aning.. Så det kan väl bli nästan vad som helst. Jag är så dålig på att köpa presenter och blir nästan jämt missnöjd och vill köpa till nått mer för det känns så lite att ge.
- Vad vill du ha för nånting, Therese? =)

Ikväll är det Supersize vs. Superskinny. Det är värt att se =)


Men nu ska jag fortsätta städa. Damsuga och torka golv kvar, även en omgång till med diskmaskinen!

Morsning Goodbye!

BILTVÄTT

Idag for jag ner till sörfjärden. Skulle tvätta Pärs bil =)
Roligt att tvätta en vit bil, tänkte jag. För man såg hur rent det blev =) Men sedan i slutet vart jag less när alla fläckar inte gick bort. Längst fram var det nå rödaktiga fläckar som vägrade försvinna. Aja..
Mitt körkort har även kommit nu. Ska åka till bergsjö och hämta det vid tre. Men jag ville ju inte åka själv och pappa skulle bort, mamma jobbar, Therese jobbar (tror jag?), Simone var i furuvik och mia i hudik! Men då kommer min gamla goda vän sen lekis, Amanda! =) Fast hon var i sundsvall hon också men åker hem för min skull! (säger vi, hon skulle även hem och äta ikväll:P) Aja.. Iaf. när jag pratat klart med henne ringer pappa och säger att han kunde följa med mig om jag ville för det han skulle göra blev inte av. Men nu när Amanda ändå ska åka hem så, åsså var det så jävla längesen jag träffa na också. =) Får hoppas jag hittar dit bara! haha
Jag snodde även med mig två förpackningar med godbitar hem, dom fick ju så många efter crousingen.

Aja.. Får se hur det där kortet blir jag. Nog det fulaste nånsin. Men men! =)

Hej!

NY TÄVLING


Jag är med och tävlar om denna söta sommarklänning hos Lily.
Men med min tur vinner man väl ändå inte.. :/

IS

Jag håller nu på att frosta av frysen :P Det kan inte ha gjorts många gånger iaf :P Fullt med is, och jag börjar få lite smått panik. För jag vill ju inte att all mat ska bli dålig =/ Så jag har stått och hackat för fullt, ställt in kastruller med kokande vatten. Men nu, en och en halv timme senare har det ändå inte blivit isfritt.


Eftersom nästan allt vart upptinat så passade jag på att ta en bit cheesecake =) Kan säga att citronen förstör ganska mycket. Det smakar nästan bara citron. Jag vill smaka den som Rachel och Chandler har i Vänner ! haha.


Aja.. ska iaf. hjälpa mamma sälja fika på bruksgårn tors-fredag. Kl.16-21 ??? Allt dom har där brukar jämt vara på dagen men inte nu när jag ska hjälpa till då, näe. Slapp lördan iaf. det är bra =) Tjänar ju iaf. nån liten små slant av det :D
Så på fredag blir det till att först åka till stan och panik handla nått åt Therese som fyller år nästa vecka. Har en ide om vad jag ska köpa, fast jag vet inte riktigt vad. :P Aja, sedan hem, skjutsa Pär till gåsjön, han får ju semester då så då lär det väl slinka ner en och annan öl :) Sedan ner till sörfjärn och tillbaka till gårdsjön.

aja, nu ska jag glo på tv och äta min cheesecake.
Adios!

DUKTIG

Igår testade jag ett nytt recept som jag hittade på internet =) Nämligen korvgryta (låter skitäckligt, jag vet) Fast det borde egentligen ha hetat korvstroganoff. För jag tror det var det.. :P Iaf. så gick det faktiskt att äta. Använde inga mått utan tog som jag tyckte och la till lite ingridienser som inte skulle vart med egentligen =) Det vart gott tycker jag, smaka nästan som den på skolan (vet ej om den finns på broman). Men jag gillar oftast skolmaten! Köttfärssåsen kan jag dö för, haha! Ni skulle ha sett hur sur jag vart när dom serverade köttbullar tillsammans med spagettin, när köttfärssåsen var slut! Surade och fräste åt "gamlingarna" som var där och hade ätit upp den goda såsen. haha.. Jaja..

En engång är det fint väder och jag sitter hemma. Ingen att gå på stranden med. Eller iofs. så har jag inte frågat nån heller. Men Mia jobbar iaf. Therese ska åka och kolla på bil.. Men vi har ju balkong iaf. Men nu är det så att solkrämen blev glömd i gårdsjön. Så jag vill inte sitta ute och bränna mig heller.. :/ Skit!
Längtar tills Pär får semester! =) Då blir han så illa tvungen att vara med mig! haha! Näe, men jag hoppas på gårdsjön då iaf =)

Nu ska jag springa ner på banken! Adios!

BALKLÄNNING

Nu är det ju bara ett år kvar till studenten, och balen =) och jag börjar bli nojig för jag har ingen aning om hur min klänning ska se ut. Måste fundera ut det för mamma måste ju hinna sy den också =) Och man vet ju aldrig hur det slutar! haha. Näe, men det tar säkert sin lilla tid. Tror inte det är så lätt att sy en sån.
Men jag hittade lite bilder på några klänningar som jag tyckte var fin iaf. =)

Det är ungefär sånhär färg jag vill ha iaf =) Sedan var modellen på klänningen fin också. Fast jag klarar mig utan det fula i midjan som ser ut som ett skärp. Kan även klara mig utan så mycket krimskrams =)
Den här modellen gillar jag ! =) Nått sånt ska det vara! Tänk dock gult!=)

Också fin, kanske lite väl tråkig??

Den här älskar jag! =) Den ska fortfarande vara gul och kanske inte så utsvängd där nere som denna är =)
Om mamma lyckades få till en som såg ut som denna (fast "smalare" nertill) skulle jag bli överlycklig. =)

Aah! Det är svårt! :P

LÖRDAGSKVÄLL

Igår skulle jag och Pär gå på ica och handla lite mat. Chips och dipp och lövbiff.
Men av någon anledning så hade köttleveransen utgått?! Jahapp. Då var det bara att komma på nått annat att äta då..
Så vi köpte ett pizzakit. Jag förstår inte varför dom inte kan sälja riktig tomatsås!! Den är så sur på nå vis. men men.. Chips och dippen följde med ändå det också! =)
Sedan åkte vi hem, lagade pizza. Tänkte åka till Simone och Jimmie en sväng men vi stannade hemma ist. och kollade på Göta Kanal. Ett tag iaf :P Sedan ringer Jimmie och är ensam och vill ha sällskap, så vi åkte dit och hälsade på =) Träffade Therese och Andreas utanför här och dom skulle också dit. Satt där och pratade strunt ett tag sedan åkte vi hem och sov.. :)

Simone och Jimmie. också känd som...
Monica och Chandler! haha

SOMMARMYS

Igår åkte jag och Pär till Gårdsjön efter att han kommit hem från jobbet =) Tog med datorn och hade på bryggan och lyssnade på musik. Varmt som bara den var det, Skönt! Pär fixade styrningen på båten också, nu är det bara så att den inte startar :D haha. Men det fixar han också.
Men iaf. älskar jag att vara där! Skönt att ha ett ställe att åka till och bara vara. Ligga och steka i solen och ha det bra! :)
Sen är det ju världens mysigaste ställe han har med.. I love it!
Marcus och Andreas kom också och hälsade på en sväng. Tänkte åka ring dom, men fick ju inte igång båten..
Åkte ner på Gnarp. Handlade lite mat och hem en sväng. Sedan åkte vi hem till Andreas. Satt inte där länge förren vi åkte ner till Gällsta och hämtade min bil. Fick köra Pärs bil innan, men det gick väl bra det med, allt som allt! :P
Tog en pizza sedan tillbaka till Gårdsjön. Gjorde upp en brasa och kollade lite TV, sedan blev det sängen =) Mys!
Idag var det ju inget vidare väder.. Moln! Så vi åkte hem ist. och busade! haha. Det är så roligt att vara med min gooding! =) <3
Nu är självaste godingen ute och åker fyrhjuling, jag har suttit och kämpat med en ny design här på bloggen :P Det vart väl som det vart. Jag förstår inte hur man häver in sina egna bilder där uppe?! Aja..
Känns som jag ändrar utseende här hela tiden. Men jag tröttnar fort på hur det ser ut. Det riktigt kliar i fingrarna på mig att flytta om nått här i lägenheten, men det finns inte så mycket att ändra på =) Fast det är bra som det är tycker jag också =) Men jag skulle vilja måla om köksluckorna och byta handtag :P Men men..

Nu ska jag kika lite på tv och trycka i mig en och en annan riskaka! :)

Ha det bra!

TÄVLING


Jag är med och tävlar om:
Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.
Hos: Maria

TIDIGT

Klockan är tidigt och jag kan inte sova. =/ Är ganska så hungrig också. Får se om jag lägger mig ett tag sedan ist =)

Jag och Pär var till Gårdsjön igår också =) Han fixade lite mer med båten och jag skyfflade bort skrot och grejs från "stranden", så gott jag kunde :P sedan grillade vi lite också, satt på bryggan och åt i solen. Mys! =)
Hoppas det blir nån tripp dit i helgen också :)

Igår låg jag och stekte i solen nästan hela dan. Men jag blir aldrig riktigt brun.. :( Sen blir jag så rastlös av att sola. Visst är det skönt i solen men det blir tråkigt efter ett tag och då måste jag gå in och plocka ihop lite eller nå =) Det blir ju städat då iaf. Tror jag ska skita i solen idag, först iaf. och städa lite ist. Det behövs dammsugas, verkligen!


Näe, nu ska jag gå och äta! bye!

STRANDEN

Ja, då var årets första besök på stranden gjort också =)
Var dit igår med Simone. Dennis, Denise och Bianca kom också. Melissa även lite senare =) Dom badade. Jag var en fegis och stannade på land.
Brännde mig gjorde jag också. Jag som tyckte jag var så noga med att smörja in mig. Men på ryggen blir det ju svårt när man är själv. Sedan baksidorna av benen. Men men..
Det är ju perfekt strandväder idag med. Får se om jag orkar pallra mig ner, får se om nån frågar mig :P Annars får det va.

Igår var jag och Pär upp till Gårdsjön en sväng på kvällen. Så härligt! Solen var varm som satan. Vattnade den nyplanterade gräsmattan. Sedan fixade Pär med båten och jag satt och spanade på fiskar :P Sedan tog vi håven och fångade en par småttingar. Som vi senare åkte ut och fiskade med. Eller jag gjorde det som metade. Pär kastade :P Jag som aldrig har fiskat nångång (hos moffan när vi var liten räknas väl inte, fick ingen fisk:P) fick en gädda på första nappet! Pär sa direkt när den högg att det var en gädda så han fick ta över! haha. Dom är så jävla äcklig! :P Men sedan var det dött! Men inte gjorde det nått, det var trevligt iaf. =) I love it there!


Näe, nu måste jag ha i mig frukost! Mjukbrödet tog ju slut igår så det får bli att knapra hårdbröd! :P

SOLSKEN

Ja, skulle ju spendera dagen med Mia-Marie! Men så vart det inte, hon har väl fullt upp med flyttningen antagligen..
Men i möra blir det ist. om allt går som planerat =) Kollade ju vädret nyss och det skulle bli en stor sool heeeela dagen! Så jag hoppas hon kommer hit så vi kan åka ner på stranden.

För övrigt så provade jag mig på en ny maträtt idag =) Nån Kycklinggryta. Jag hatar att hålla på med rå kyckling. Den är så slibbig åsså känns det som det är bakterier överallt. Måste tvätta händerna hela tiden. Men den smakade bra förutom att jag saltade lite för mycket :P haha. Nu börjar det en film snart; Brudens far. Jag gillar gamla filmer som går på tv. Känns så mysigt. Helst ska man ju sitta i soffan med en filt och nått gott att äta på.
Kommer ihåg hemma i sörfjärn. Jag satt jämt på golvet där. Mesta dels för att min soffa var så jävla liten så det gick inte att ligga i den. Sedan var det mjukt och skönt golv =)
Näe, nu får det bli en myskväll snart med Päran tycker jag =) Film-maraton med massa gott, levande ljus och massa mys ! =) Den iden måste jag föra vidare till min andra hälft! =)

Nu ska jag gå och kolla om det finns nått smarrigt man kan fixa som kvälls fika :)

Byee !

RSS 2.0