Människans bästa vän

Usch, kollade på en video med en hund som blev attackerad av vargar. Och satt och bölade mig igenom den. 
Satt bara och tänkte på att det skulle vara Nitro eller Pim. Mina bebisar! Att dom ska lida till döds. Nä jag vill inte!! Att varje gång Pär och Nitro far och jagar är man rädd att det kanske var sista gången man träffade Nitro. Nu finns det ju tack och lov inte så mycket vargar här omkring. Men det finns ju andra "faror" också. 

Jag vill inte att vi ska utrota vargen. Inte alls. Men jag är så rädd för att nått ska hända våra bästa vänner.

Mina fina grabbar ❤️

Nytt hemma

För några veckor sen fick jag en idé efter att ha kollat på Ikeas hemsida. 
Tycker vårat kök är så ohemtrevligt. Jag ville ha nått fint att ha på bänken, ist för brödlådan vi haft. Vi har ju nämligen inte så stort kök, utan bara som en (liiiiiten) korridor liksom. Och brödlådan tog upp så mycket plats och vi använde den knappt ändå. 
Så jag köpte en fruktskål i trä och en aloe vera-växt, och morteln hade jag sen innan :) Hade egentligen velat att allt skulle stå på ett fat. Men det fanns inte i lager då. 
Tycker det blev rätt bra ändå, utan fat :)

Och som alltid får jag inte med det fina på bild. Helt värdelös på att knäppa kort! Mycket finare och hemtrevligare i verkligheten :)


Sen har jag ju inte visat kökssoffan jag köpte. Målade ett lager vitfärg, då den var matt i färgen då vi köpte den. Och bytte tyg på sitsen :) Så nöjd! 
Dock skulle jag vilja byta tyg igen nu. Vitt är inte riktigt praktiskt med två hundar och ett barn :P
Ignorera det fula kontakuttaget på första bilderna. Och den ledsna blomman i hörnet på andra bilderna :P Tror vi ska kasta bort den där blomman. Den är inte så fin längre. 

Paketkalender

Jag har funderat fram och tillbaka ifall jag ska göra en paketkalender till Ellen eller inte. Är hon för liten?
Men nä, jag tror faktiskt hon skulle uppskatta en sån :) Så jag tänkte knåpa ihop en.
Såg en färdig i H&M-katalogen, men då gick den ända till 25:e. Dåligt! Så jag gör en egen :)
Min inspiration här ovan :) Tycker dom var så fin. Dock blir det en egen variant. Då vi inte har plats nånstans för en sån stor :( Ska göra en klädnypa som visar datumet (1-24) med lappar, och sen bara hänga en strumpa under. Eller en julklappssäck, har inte riktigt bestämt mig.
Så får jag stoppa dit paketet kvällen innan :) Tror det blir bra också. Annars kanske hon "frestas" av alla paket om man hänger dit alla samtidigt. 

Men nu är ju den stora frågan, vad ska man stoppa i paketen? Har kommit på typ 11 saker; två böcker som jag köpt, kanske såndär 3 för 10 chokladbit (en per dag, så får man vän pricka in lördagarna med dom :P), Pippi-figurer att ha i dockskåpet hon ska få i julklapp (har räknat med 3 st. Men har jag tur vinner jag ett paket på Tradera med 10 st), målarbok, kritor, tandborste.

Har ni några förslag på bra små paket till en 2-åring, så dela gärna med er! :)

RSS 2.0