Midsommarhelgen

I torsdags var jag till frissan för att fixa till håret. Klippa av det! Exakt ett år sedan sist! Haha, då var jag också dit dagen innan midsommar. Blev dock inte lika nöjd som förra året. Det blev lite mycket uppklippt tycker jag, så håret blev så tunnt längst ner. Jag var nog lite otydlig.. Men men, det växer ju ut som tur är ;)

På denna bild gillar jag det dock! ;) Ser tjockare ut än vad det är i verkligheten.


På midsommarafton började jag med att göra mig iordning. Försökte få nån ordning på håret men nä, usch vad jag kände mig ful. 
Efter många om och men var vi påväg ner till fjärn. Ellen fick sova och jag började sätta upp bord och stolar och alla frågor till tipsrundan vi hade. Vi hade gjort frågor om alla i släkten, riktigt kul faktiskt :)

Ellen var så jäkla söt!! :)


Sen gick vi +mamma till stången. Eller först ett stopp hos Momma, där vi fick med oss några kusiner på vägen :)



Träffade Livia m. familj där också :)

Sen tillbaka till mamma och pappa för middag med släkten. Riktigt kul! Ellen var nöjd mest hela dagen. När vi skulle åka hem ville hon inte följa med. Klockan var då 23!!!(!!) Hon hade inte sovit nånting. Hur pigg som helst!




Dagen efter var det ju strålande väder, så jag och Ellen gick ut så fort vi hade ätit frukost :) Gick till lekparken här bredvid och gungade och lekte :) Pratade även med kossorna som låg och solade i hagen bredvid. 





På söndagen jobbade jag. Såklart! Det var ju det härligaste sommarvädret då, så självklart ska jag jobba.. Hann vara ute lite med dom bästa innan jag for och när jag kom hem iaf.





Igår tog vi även en skogspromenad hela familjen :) Tog med vagnen åt Ellen men det var ju helt onödigt. Hon skulle gå själv hon. (Förutom nån liten bit då pappa fick bära) Mysigt! :) Dock måste man röra sig hela tiden annars kom miljontals myggor och attackerade en :P




Prata

Ellen börjar prata mer och mer, det är så kul. "Nejja" är det hela dagarna nu, alltså Mejja :) "Nejja! Nejjaaaa!! Nejja?" Hela dagarna, och så fort hon ser en bild på en flicka (vem som helst!) så utbrister hon "Nejja!!" :D


Slappar i soffan innan läggdags.


Och nu när jag kom hem "hej mamma!" Låter även "hej Nanna" ibland.

- Hej mamma! 
- Hej Ellen! Ska vi ta på pyjamas?
- Näej!



Och med alla hemskheter som händer överallt nu med någons barn, så blir jag ännu mer nojig än vad jag redan är. Jag vill skydda Ellen från allt. Jag skulle inte klara av att leva om nått hände henne. 
Jag kommer aldrig våga låta henne gå eller cykla till skolan själv. Det finns så vidriga människor i världen, i detta land!!
Usch! Mina tankar går till familjen som förlorat sin dotter, bara för att vissa människor är så psykiskt jävla störd! 

Skrik, grin, pink och bajs

Usch vad jag är less! Ellen är i nån period (tand??) där hon är så förbannat grinig! Dygnet runt. Går väl bra på dagarna om hon blir underhållen. Men så fort man ska göra nått, typ laga mat, städa eller bara sitta i soffan och vara, ja då är det grin. Grin till förbannelse. På nätterna vaknar hon också och skriker och grinar, tar skitlång tid innan hon somnar om eftersom jag inte får röra henne. Då blir det ännu mer grin.. Och på det tycker hon det är en bra ide att vakna 5.20 varje dag!! När man kl.4 smugit tillbaka till sin säng är det inte frestande att kliva upp då. Tack och lov har hon somnat om nu dom senaste dagarna..
Men jag är så sjukt less. Inte nog med detta så är hon så jäääkla mammig så jag vet inte vad jag ska ta vägen?!?!? Jag kan inte ens gå på toa utan att hon springer efter och skrikgrinar och rycker i handtaget och ropar på mig. Jag kan inte ens gå in i köket, då ser hon mig hela tiden eftersom vi har öppet emellan. Nä lika mycket grin då. Kan tillägga att Pär är hemma också, så det är ju inte att hon blir ensam. Åhh! Så störande! 

Är ju inte kul att åka ifrån henne när hon är såhär. Igår när jag skulle träna blev hon ju ledsen. Och när jag kom hem fick jag den största och hårdaste kramen nånsin! Älskade gogumman!

Finväder för nån kväll sen.


Inte nog med allt detta så har vi en valp också. Vilket innebär piss och skit inne jämt! Spyless! Mattan är ju lika bra att ta bort (skitfult utan matta), för den agerar ju toalett nu. Jag blir så frustrerad! Som nu nyss. Ser att Pim cirkulerar och ska sätta sig och skita. Springer dit och tar upp han och skyndar ut. Tror ni han skiter ute? NEJ! Åååhhhhh!!!!!!! Stressad för att Ellen stå inne och skriker efter mig (mammig som sagt!) men hundjäkeln springer bara runt och biter på blommor och leker. "MEN SKIT DÅÅÅÅ!!" Tog till och med med mig godis så han skulle få belöning för att han gjorde ifrån sig utomhus. Men det gick ju åt helvet allting. Fick häva han i hundgårn, och hämta dit Nitro också. 

Jag har ju inte varit särskilt sugen på en till bebis. Och efter denna valp är jag ännu mindre sugen!! Är less redan nu så hur skulle det bli med en bebis. Den kan man ju inte direkt häva i hundgårn och sen gå in och fokusera på Ellen. ;) 

Nä inget Mother-of-the-year-pris här inte. Inte Matte-of-the-year heller ;)

Ellens rum

För någon dag sedan sydde jag och mamma ett lektält till Ellen, ett indiantält! :) Är såå nöjd! Ska dock sätta dit några pinnar längst ner, som en ram liksom. Nu far den åt alla håll när hon leker där inne. 

Jag fick så lov att möblera om lite i hennes rum för att få plats med det. Det vart lite större än jag trott! Men det blev ju ganska bra tillslut! :) Får inte till det bättre än såhär iaf. Går inte att göra så mycket då rummet är så litet, och det är en fastbyggd garderob på ena väggen. 



Köpte även en hylla på Ikea i veckan. Det blev så tomt på väggen när jag tog bort skötbordet. Dock vill jag ha en till likadan ovanför. Dom hade så där på Ikea och det var så fint. Men jag blev snål. :P Får köpa en till sen. Hon har inte så mycket grejer att ha där än ändå :)

Indianhörnan! ;D Hästen (som hon fick av morbror Patrik i födelsedagspresent) passade riktigt bra ihop med tältet! :)


Åsså blev bordet ett skrivbord ist. Hon har ju ändå bara en stol så :) Lampan tror jag dock att jag ska ta bort. Hade ju den vid skötbordet förut. 
Fast den är mysig att ha på vinterhalvåret då det blir mörkt tidigt. Taklampan blir det så konstigt ljus av, och fönsterlampan lyser så svagt. Hmm får se hur jag gör :)
Skulle även vilja ha en enfärgad matta under bordet. Blir mindre plottrigt då. Har sett en liten rosa ryamatta på Ikea, får se om jag slår till på den :)


Om ni undrar varför golvet är helt fläckigt är det för att det är blött. Har precis torkat golven :) Hundarna är i hundgårn och Ellen sover så bäst man passar på! ;)
Och om ni undrar varför bilderna är helt suddiga så har jag inget svar. Dom ser inte ut så innan jag laddar upp dom här :/

Meet Pim

Igår efter myyyycket väntan här hemma, kom Pär hem med nyaste tillskottet i familjen, Pim! ❤️

Alltså han är såå jäkla liten! Trodde inte han skulle vara såhär liten. Helt otroligt! Nitro blev helt plötsligt en stor björn!! 
Och han är så söt! Lilla lilla Pimmen! Öronen släpar i backen när han går och magen sväller upp till en kanonkula efter han ätit. Så jäkla sött!!

Han är lite blyg, såklart. Kan inte vara så kul att få flytta ifrån sin mamma och syskon, och mötas av en stor best till hund och ett monster i barn-form! Haha. Ellen är så gullig också, ska klappa han hela tiden och kramas. Bara det att hon kramas rätt hårdhänt! Så man får vara med lite :)
Ute på gräsmattan och i hundgårn är Pim därimot inte blyg! Då springer och hoppar och leker han. Busar med farbror Nitro*, biter han i läppen bland annat! Hahaha ååh! Gulle ❤️

Nu ligge alla i familjen och sover, tror jag ska ta en powernap jag med. Slå på New Girl (som förövrigt är den bästa serien jag någonsin sett. Så jävla kul! Love it!) och slumra till.

Bildbomb på älskade lilla Pim:








Han är mycket mindre i verkligheten! Svårt att få med på bild hur liten han faktiskt är!


*Nitro är faktiskt farbror till Pim på riktigt. Pims pappa är bror med Nitro :) 

I did it again..

Jag har återigen kärat ner mig i ett klädesplagg, barnplagg såklart. Sist var det dom blommiga kläderna från Next som jag la ut bild på för ett tag sedan. Nu är det dessa UV-kläder:
 
Från märket maxomorra. Har letat och letat efter uv-kläder åt Ellen, men inte hittat några som faller mig i smaken. Antingen så är det puttinuttrosavolangtjaffs, riktigt "pojkigt" med mörka färger, eller helt enkelt skitfula. Men så såg jag dessa och blev kääär! (finns även med hajar i annan färg. Gröna ärmar iaf, kommer inte ihåg resten) På jollyroom var den slutsåld i Ellens storlek. Lyckades hitta en annan sida där den fanns. Så började jag klicka vidare på den sidan.. Hittade lite doppresenter tills i sommar då två små gullgrisar ska döpas. Men jag fick beslutsångest över dom, presenterna alltså. Så jag väntade nån timme. Sen när jag skulle beställa var UV-dräkten SLUTSÅLD! Noooooo! FUCK! Har suttit och letat andra sidor som en tok! Och tillslut, när jag nästan gett upp, hittade jag dom! Wehooo! Så nu är dom påväg till oss! :)
 
Sen har jag även beställt en tavla av min kusin Denise. Hon gör jättefina trätavlor, med valfritt motiv. Hon har gjort med födelsenummer på ens barn och så. Men så kom jag på! Jag vill ju ha en Alfabets-tavla. Har letat det som en tok också, men hittar bara fula och tråkiga. Jag vill ha en färgglad (fast med typ dova/pastellfärger) och med nån figur på. Så jag frågade om hon ville göra en sån och det ville hon! :D Wehoo igen! Kommer bli såå fin det vet jag! :) Och lite roligare med en tavla i trä en en poster bara liksom. Kommer bli perfekt. Kolla in hennes blogg, där har hon en kategori med sina tavlor! Finns länk längst ner här i menyn :)
 
 
Annars sitter jag i fjärn nu. Ellen sover. Och så fort mamma och pappa kommer hem ska jag åka och jobba.
Har hunnit med lite samtal iaf. Bokat klipptid (på tiden! var bara ett år sedan sist. Dock ingen färg denna gång, blev snål :P), bokat synundersökning och förnyat recept. Allt detta har jag skjutit upp hur längesomhelst! "Jag gör det i morrn". Åsså vill jag inte ringa när Ellen är vaken. Det misstaget gjorde jag när jag skulle ringa Telia, då vårat internet inte funkade. Precis när det blev min tur började Ellen gallskrika och grina... kul. ;)
 
Nä nu ska jag dra på min nå vettigare kläder. Ett par hängselbyxor faktiskt! :O Tycker det är så fint på andra, men på mig själv vet jag inte än. Känner mig som en barbapappa. Men men! Måste ju prova.. ;)
Sen imorrn är jag leeedig. Och på torsdag ska jag till Stockholm på Utbildning. Jag ska nämligen bli Resurs i sommar, på jobbet alltså! :) Eller "Ansvarig" som det mest kallas. Betyder väl mer ansvar kort och gott. KUL! :)
Dock är jag skitigt jävla nervo för att åka till Stockholm SJÄLV! Har fått vägbeskrivning och tunnelbanan är min värsta fiende. Har aldrig åkt och har INGEN ANING om hur man gör. Men men, det går nog bra. Lär väl finnas ett par människor att fråga på vägen om inte annat ;)
 
Ha det! :)

RSS 2.0