Sundsvall

Ja, igår åkte jag och mamma till sundsvall. Jag var ute efter en vinterjacka.. Gick först i stan på alla affärer, men hittade ingenting. Jag började bli småsur och irriterad. Så vi gick och fikade. Sedan fortsatte jakten.. Hittade ingen jacka, men två skjortor :) Dom är jag nöjd med! Jaja.. vi fortsatte in till birsta eftersom det skulle ha öppnat många nya affärer där?! Men jag tycker inte det var så mycket mer än förut jag. Jaja.. hittade ingen jacka där heller. Sen kom mamma på att vi inte hade varit på wear it inne i stan, och vi hade glömt gå på crisp in eller "Euro sko" som det nu heter. Så vi åkte tillbaka till stan. Gick på wear it.. Fanns skit många jackor + att det var 20 % rea på alla vinter jackor.. Så nån måste väl passa?! Nej då.. Hittade ingen alls.. Så jag får väl gå och frysa i vinter då..

Jaja.. Jag måste iaf. plugga på nu denna vecka. Kulturhistoria frågorna måste vara klar, måste ha stickat klart till textilen, lite matte skulle ha gjorts med och lite eget arbete på bilden.. Jag som hade planerat att springa nån dag nu på lovet, hade tänkt fråga min kära syster om hon vela följa med, men har ingen aning om vad hon gör på dagarnar eller om hon ens vill följa med.. och nu har jag inte tid längre :P Skulle ju även ha gått ut och gått med Misen men det har inte heller blivit av.. Och lovet är snart slut ju. Jag vill absolut inte tillbaka till den jävla klassen.. usch.. Bara min Elina som jag saknar lite smått ;P Finns ingen att prata med nu ju :P Jaja..


Nu vill jag bara att klockan ska bli fem så Pär kommer hem.. Jag tycker inte om att vara ensam.. ;)
Men ska väl och och städa lite sedan blir det plugg !

Hej!


Bortglömd?

Ja, nu känner jag mig faktiskt riktigt bortglömd.. :/ Men hade på känn att det skulle bli såhär tillslut. Med allt örssande fram och tillbaka. "Nej, det ska inte bli så. vi gör det och det och det då och då och då" Men ska jag vara riktigt allvarlig så orkar jag faktiskt inte bry mig. Det känns som jag gjort allt jag kan på den delen. Ähh, det är väl ändå samma som förut fast det inte är det egentligen.. Det får bara vara..

Jaja.. Nu ska jag åka och handla med mamma. Sedan ska jag vänta på att Pär kommer hem från jobbet.. :)

NU ÄR DET LOV, och fy fan va skönt !! :D

Adios Amigos !!

Simpsons :P

Ja, nu sitter jag hemma hos Pär, han är ute och åker fyrhjuling :)
Ska snart ta en dusch, sedan ska jag tvätta, diska och lite annat småplock!

Jaja.. har hittat en rolig sida :P www.simpsonizeme.com :D
Där kan man se hur man skulle se ut om man var en simpson :P jaja..

Tror jag börjar bli lite sjuk. Ont i halsen som bara den, känns som om jag håller på och få halsfluss :/
Joo.. Blir mycket repriser i helgen tror jag. För jag har missat både idol, bonde söker fru, vad blir det för mat och fredag hela veckan :D Jojo..

Aja.. Puss hej!

Underbara helg ! :)

Den här helgen har varit mycket härlig! :)
Det började på fredan, då lagade jag och Pär god mat och sedan blev det mys framför teven
med godis + cider/öl :P Vi kollade på boston tea party :D Det var roligt tycker jag.. ojoj, dom
är för härlig dom där filurerna. Allt dom kommer på!? ojoj. Jaja.. Sedan vart det bara sängen.
På lördan vart det också matlagning + dricka. Sedan ett mysigt bad med tända ljus och också
den kvällen cider/öl. Det var bara champangen som saknades. Mycket mycket mysigt.. Jao..
sedan vart det humor med AFV och ännu mer drickandes. Letade fest.. Tänkte gå över till min
broder där han och veronica var men det vart inte så?! Linus kom en sväng och pratade på som
aldrig förr :P Sen efter att han hade gått tror jag både jag och Pär var mycket trött så vi gick och la
oss ist. Och idag har det blivit vänner maraton :P Legat i sängen och degat hela dan :)
En helt underbar helg med världens underbaraste Pär! Det kan inte bli mycket bättre än så <3


Även att jag och Pär har bestämt att vi ska ut och springa nån kväll per vecka :) Det tycker jag var
en mycket bra ide. Har velat börja springa nu jättelänge men har aldrig haft nån att springa med
och jag vill inte springa själv. Så det blir perfekt det. :) Får bort lite av sötsakerna som det har
blivit alldeles för mycket av på den senaste tiden.. :P

Hej hej !

Nu skriver jag.

Har fått vissa klagomål på att jag aldrig skriver blogg, och det är för att för det mesta har jag inget vettigt att skriva. Bara tråk! Då är det inge kul att skriva.. Men men. För att göra alla lite gladare ska jag nu skriva några rader :)

Sommaren känns bara längre och längre bort.. Känns som det var en evighet sen det var sommar, kanske för att det var en skit sommar i år. Jag vill ha sol och värme. Jag och Pär ska iaf. grilla idag :) Det är en sommarkänsla med lukten och det goda köttet och majsen. ;P Jaja.. på tal om värme så kanske våran klass ska åka till italien.. (!) -Nej tack! För det första måste vi samla in drygt 100 000 kr. Det kommer aldrig hända så då måste vi betala själv. För det andra ska teatrarna få lära sig om teatern där och vi bildare ska lyssna på en föreläsning om konst som anja håller i, kul - nej! För det tredje så hatar jag praktiskt taget alla i våran klass (undantag för vissa) så åka på en resa med dom är det sista jag skulle vilja göra. Nej tack då är jag hellre ledig och stannar hemma i Gnarp! :D
och på tal om hata klassen.. Nu ska du komma tillbaka också!!! Jaha, kul.. Tror alla i klassen fick så psyk när vi fick höra det. Iaf. Elina och Jag :D haha.. Ja, det är bara att säga hej till diskutioner, stank och irriterande humör varenda dag. Näe.. usch och fy!!

Haha.. Började tänka på förut när jag och Therese jämt satt och filmade allt vi gjorde. Kommer ihåg en speciell gång när vi satt och åt och pappa skulle häva mat framför kameran hela tiden :D Och therese fick nå fel och började skrika åt han. Sen när jag satt och filmade henne när hon åt (ja, jag vet att det är mycket roligt att se på :P) så skulle hon härma pappa -"Hej! jag heter jan silén och jag är 1 år gammal!!" haha. Det lät så jävla kul :D Även en annan sak.
Therese:Mähh, får jag inte skratta eller??
Pappa:Sluta skratta åt oss då!!
Therese: Jag skrattar inte åt er jag skrattar åt mig själv!!
Haha.. Det var också kul :P Tror therese skrattade åt allt då ;)
Jaja.. det var roliga tider =)

Jaja.. hoppas jag gjort någon nöjd nu då !


Adios !!

RSS 2.0