Ellens rum

Jag blir tokig på Ellens rum. Tycker inte det blir bra där inne! Det är för litet rum med en fastbyggd garderob (varför vi inte rev den är en bra fråga?) som gör att det inte går att möblera nå bra. Även ett fönster som tar upp nästan en hel vägg.Lektältet älskar jag! Men det tar sån jäkla plats. Men Ellen älskar det också. Älskar att springa dit och gömma sig. Så jag vill inte ta bort det heller. Sen är det för mycket plotter och mönster nu känner jag. Docksängen är sen jag var liten, och den ska väl målas vit så småningom, bara man får tummen ur. Och en stol till bordet har hon också. Men den står nästan alltid inne i köket! 😂 Ellen vill vara med och se, då går hon och hämtar den och ställer sig på :)

Jag har provat att möblera om på alla möjliga sätt! Men det blir inte bra!! Fan också. Vill att hon ska ha ett fint rum. 

Har även haft tanken på att vi ska byta rum med Ellen, så hon får vårat sovrum som är större. Men nä, det går inte. Då våran säng tar upp typ hela hennes rum. Skulle inte ens gå att öppna garderoben.. 

Vi kanske får flytta ner datorn och skrivbordet från datarummet, när vi gjort klart nere, och göra ett litet lekrum där inne? Fast mysigt med ett lekrum med en frys mitt där i. (Får ju inte plats i köket.


Liten blir stor.

Ellen är en riktig pratkvarn nu och pratar mest hela tiden. 
Nu ikväll tog hon på sig chipsskålen på huvet och låssades att den var en hatt.
På dagis sjunger dom en sång varje morgon. Man har en hatt som alla får turas om att ha på sig, sen sjunger man "vem finns i hatten, vem kan vi hitta? Vem finns i hatten kom ska vi titta!" Sen skriker alla barnen "elleeeen", om det är hon som har hatten på sig.

Iaf. Ellen tog på sig hatten/skålen och sjöng "vem i hatten? vem i hatten? Kom ska titta!" Alltså älskade unge!! :') Lät så himla gulligt!

Jag önskar att dom filmade allt som händer på dagis. Jag vill så gärna se vad hon gör, hur hon är, när hon är där :) Är hon annorlunda mot för hemma? :)

Även fast hon driver mig till vansinne varje dag (fröken som inte lyssnar, bara står och storflinar åt en när man säger ajaj!) så älskar jag att vara med denna underbara unge! Så mysig och omtänksam. Om jag låssas grina (om jag frågar om jag får en kram tex och hon säger nej :P) så utbrister hon "mamma!!!" Sen kommer hon snabbare än blixten och kramas och pussas ❤️❤️
Oftast iaf! Nu på senare dar har hon börjar schyscha(?) mig. (När man sätter pekfingret för munnen och låter schhhh) haha

❤️❤️❤️❤️❤️

Moff

Efter att ha blivit kallad "den där" i flera månader, har nu Moffan äntligen fått ett namn av Ellen; Moff. Fast om nått är moffans så låter det "Moffes". 

Idag vill hon vara med Moff iaf.

- Mamma Moff! Mamma Moff! Mamma Moff! Mamma?? Moff!!!
- Vill du åka till Moffan?
- Mm!!


Tuffingen med händerna i fickorna :) Går så jämt nu förtin. ❤️

Sommaren i bilderVärsta drömmen!

I natt drömde jag en sån hemsk dröm.
Det börjar med att jag vaknar upp nån annanstans än hemma. I drömmen var det Q8, fast det var ett riktigt hus.
Klockan är 7 och kommer på att Pär har åkt på jobbet 5.30. Ellen är alltså hemma själv.
Då fick jag cykla(!!) hem snabbt som blixten. När jag kom hem stog det massa cyklar utanför, garagerdörrarna var upp riven, grejer överallt! Nej vi har blivit rånad!!! "ELLEN!!!" Springer in, där är ALLT utrivet. Verkligen allt ligger på golvet. Springer in till Ellen där också allt är på golvet, men det är mörkt! Tänder lampan och där ligger hon och sover. Herrefuckingguuud vilken skön känsla att veta att hon mådde bra!

Ringer till Pär i panik och säger att vi blivit rånad. Men han tror jag skämtar, överdriver. Han var ju nyss hemma liksom.. Då hör jag något nere i källarn "jag tror dom är kvar!!.....jag måste ringa polisen!"
Då hör jag hur nån är påväg upp för källartrappen, jag står i vardagsrummet. Springer in till vårat sovrum där det finns nyckel till alla innedörrar. Kutar vidare in till Ellens rum där hon fortfarande ligger och sover. Försöker låsa dörren, men ni vet ju hur drömmar är. Själva låsgrejen är alldeles mjuk så den håller inte dörrn låst alls! Får ställa massa saker för dörren ist. Jag tänker att dom kanske inte kommer upp igen då dom redan varit där och rensat. 
Och precis när jag ska ringa polisen vaknar jag.

Jag hatar det! Jag vill ju veta hur allt slutade :P Men fy fan vad hemsk den var. Speciellt att komma hem och se att vi blivit rånad och veta att Ellen varit där helt ensam 😭 Usch!

Håret..

Imorrn ska jag till frissan och färga håret. Har en idé om hur jag vill att det ska se ut. Frågan är bara om jag vågar eller inte. Har nämligen börjat fega ur.

Så nu får ni säga vad ni tycker! :) 
Nått sånt här hade jag tänkt mig. Dock inte svart upptill utan mörkmörkbrun. Typ nyansen innan svart kanske. 
Vad tror ni? Ska jag våga göra såhär (om det ens går på mitt hår) eller ska jag bara färga hela mörkt? Just nu lutar det åt att göra hela håret en färg faktiskt..
Help me!

RSS 2.0