Livet

Senaste tiden har jag känt mig deppig. Less på livet. Less på att göra samma sak varje dag. Less på att göra ingenting. Less på att ha kort stubin. Less på att vara trött trots att jag sover. Less på mig själv.
Idag rann det över och jag känner att jag vill bort! Bort från vardagen. Bort från alla. Samtidigt som jag absolut inte är sugen på att vara ifrån min familj, allra helst Ellen. Jag känner mig ledsen. Jag känner mig otillräcklig. Jag känner mig dålig.

Men efter idag mest bara ledsen. Det är just inget som hänt så ni behöver inte fundera på det. Det slog bara till och jag stog grinandes. Och har inte riktigt kunnat sluta sen dess. Men det gör man ju i smyg, för man vill ju inte besvära nån, eller hur?

Jag skulle vilja få ut frustration. Grina, skrika, sparka, slå. Vad som helst.

Jag vill inte ha nå "tyck synd om mig"-kommentarer. Jag måste bara få skriva av mig.


Första natten i stugan

I fredags åkte vi upp till stugan och donade på hela helgen. Pär byggde nytt räcke runt altan, så hundarna kan vara där ute. Istället för en hundgård :) 
Jag storstädade hela stugan! Drog fram alla möbler och dammsugade och torkade överallt. Varenda liten vrå blev dammsugad och torkad! Sååå skönt! Känns mycket fräschare där nu. 

Vi bytte även säng. Tog dit våran gamla som vi hade här förut. Innan stog det en 120's säng där, och tre personer i den känns lite väl. Tänkte först ta upp spjälsängen till Ellen, ta bort ena sidan bara. Men nu får vi plats i samma säng allihopa :) 

Nu ska vi bara ge dasset en uppfräschning också. Tänkte måla där, nu är det ju bara träfärgat. Måla vitt och sen nån färg på själva "toan", där man sitter alltså. 
Och rensa grejer skulle vi behöva också. Men det får bli senare :)

På lördan grillade vi och åt jordgubbar och glass till efterrätt. Sommar!! Det vart så fint väder på kvällen, helt spegelblankt på sjön och solen lyste! Så mysigt :)

Hitta 2 hundar! 😄

RSS 2.0