CROUSINGHELGEN

Fredag:
Jag och Pär åkte upp till gåsjön och grillade gott. Tänkte även fiska lite med det blåste så mycket så vi struntade i det. Vi åkte hem och gjorde oss i ordning, hämtade band nere på crousingen. Skulle hämta cylkarna från garaget då Therese och Andreas stack ut huvudet ur fönstret. Även jimmie kom precis då.. Var så att vi gick hem till dom en sväng innan. Sedan gick vi och hämtade cyklar åt dom, sedan bar det av till crousingen.
Vi skulle ju kolla på monstertrucken. Men man fick ju inte ta med sig ölen in så dom ville ta en annan väg genom höggräs och lerpölar. Jag var dyngsur i fötterna, therese vart lerig och bränd av brännesslor. Kom dit precis när det var slut. typiskt! Gick upp dit där bilarna var och gick runt en sväng. Sedan gick vi till Britta och satte oss där en stund =)
Jag vet inte hur många personer jag träffade under denna helg som fått reda på att jag fått körkort?! :P Tror jag gick och sa Tack hela kvällen :P haha. Aja.. det vart öltältet och hälsa på Pärs jobbarkompis. Det var mycket roligare än vad det brukar vara på fredagskvällen. Vi gick hem rätt så tidigt. vid ett. Sov som en stock tills alarmet ringde. Trodde bara jag glömt att häva av det sen vardagarna men sedan kom jag på, Fan, ska ju sitta i inträde kl.9. Suck...
Lördag:
Vaknade kl.8 och var tröttare än nånsin. Ville helst av allt bara somna om. Men hade ju lovat pappa att hjälpa till och sitta i inträde med han och mamma. Så det var bara till och lunka sig upp och åka dit. Regnet öste ner. Vi fick iaf. ett partytält att sitta i! Tur var det annars hade vi varit dyngsura.
Kallt som tusan var det också. Men det gick rätt fort ändå tycker jag. Rätt som det var. var klockan tolv och Pär och Andreas kom och skulle vara parkeringsvakter. Therese  var även med och var fotograf =)
Sen sa det poff igen och klockan var två. Tiden som parkeringsvakt var över och dom kom till inträdet så jag hakade på dom. Sedan åkte vi hem till våra bon. Pär och jag gick och la oss en sväng. Var så trött båda två. Fast jag vet inte om vi sov nått. Vänner åkte ju i dvd'n! =) Så det låg vi och kollade på.. Sedan ringer Andreas och frågar om vi vill grilla med han och Therese. Det ville vi. Så vi åkte först till gåsjön för att hämta köttet och majsen som vart över sen fredagen. Sedan gjorde vi oss i ordning och gick över till Ferra och Terra (mitt påhitt) haha! :D maten var mycket god! Jättegott vitlöksbröd som jag måste köpa! =P Sedan droppade det in en och en annan människa. Vart mycket prat... Sedan när vi var på väg att hämta cyklarna för att cykla ner regnar det!! Fan då! så vi drog igång Guitar Hero. Tommy sög! :D haha. t.o.m dåligar än mig. Sedan kommer Therese som kör på som bara den.. Ojoj. :) Lite bowling och tennis också. Jag hoppas Pär blir lite smittade av det där så han också vill ha det! =) Jag vill inte betala allt själv. Fast varför ska man betala för nya grejer när det finns i grannhuset? ;D Aja.. Det slutade regna så vi tog våra cyklar och cyklade dit.
Det var trångt och mycket fulla ödrägliga folk! Mitt humör sjönk bara mer och mer. Var less! Kände mig som en utstött tönt. Fy fan.. ! Och det hjälper inte med "sluta sura nu". Satte mig vid Mia och pratade lite men hon var för upptagen med andra och sprang sedan iväg hon också. :( Pär försökte få mig på bättre humör. och han lyckas ju alltid =)  Går ju inte att låta bli att le när han skämtar till det =) Även Pärs jobbar kompis, Mats, var där! Han var pratglad som bara den. Efter att ha pratat med han gick vi till pizzan och tröck i oss en pizza. Gick till marcus.. tråk!
Jag ville ha skjuts, men det blev cyklarna till slut ändå. Hur som helst så tycker jag att Fredagen var mycket roligare än lördagen. Fint väder, lagomt med folk, mer folk man kände igen. Tummen upp!
Söndagen spenderades i sängen heeela dan. Vaknade lite då och då men somnade om inom en timme igen känndes det som. Sov hela dan. Men vaknade vid två nångång och såg att "Mannen som kan tala med hästar" var på teven!! Jag vet inte hur länge jag väntat på att dom ska visa den igen! =) I looove it ! Men jag kunde inte hålla ögonen öppen så länge så jag såg bara några snuttar av filmen.

Ja, nu får jag väl gå och städa igen som det blir efter varje helg. Kläder överallt! Suck..

Hej!


KÖRKORT

Idag hade jag ju uppkörning. Hade lektion innan halv åtta. Så jag och mamma åkte härifrån vid tjugo i sju.
Nervositeten då var mer än nånsin. Sedan när vi kommer ungefär mittimellan harmånger och jättendal blir det blikö!!
Flera bilar framför väder om och kör tillbaka. Tänkte att dom har säkert stått där och väntat jättelänge och jag har verkligen inte tid med det. Var en halvtimme kvar till körlektionen. Mamma sa att vi kunde åka genom bergsjö, så jag vände om sedan åkte vi dit. Känndes inte som en bra start när tiden gick och gick. Men hann nästan precis var typ 5 min sen. Gjorde en snabb säkerhetskontroll sedan åkte vi iväg. Lite sista minuten frågor till Cecilia sedan åkte vi iväg till vägverket. Där väntade en man =) Han satte sig i bilen och berättade lite. Fick göra kontroll på bromsarna bara. Sedan åkte vi iväg. Jag missade några högerregelvägar (måste ju vara bromsberedd), kom för långt i från kanten när jag skulle backa runt ett hörn. Missade vägen jag skulle köra in på. Körde för nära en traktor med vagn som ej hade bromsljus så han tyckte att jag körde för nära ifall traktorn skulle tvärnita. "Nu hittar du väl tillbaka till vägverket?" Jaha, nu kugga jag, tänkte jag. eftersom det gick så fort allting. Skulle backa och parkera, då fick han hjälpa mig lite. "nu har jag defenetivt kuggat."
-Ja, men det här gick ju bra..
Satt och väntade på ett "men..." Men ist. sa han.
-Nu har du ditt körkort.
Weeehoooo! :D Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli godkännd! Känns så otroligt jävla bra!
Åkte tillbaka till körskolan och jag kunde inte sluta le =)
Känndes lite konstigt när jag skulle åka hem idag efter att ha släppt av mamma. Det var så tomt på sidan bredvid =)
Knäppte även kort till körkortet, har ju bara papper än sålänge. Ja, iaf. ser jag ut som en efterlyst psykopat. :D haha. Men mamma tyckte det var fint (?) så jag får väl lita på henne då =)

Tror jag och Pär ska åka på Mc donken idag och käka! haha. han har ju aldrig åkt med mig så det blir intressant! :D haha! Näe, men vi får väl se om vi gör det. Vet inte om nån av oss har pengar.

Tuta och Kör!

BETYG

Ja, betygen har ju kommit och jag är väldigt nöjd med mina =) Så här kommer dom.

Bild: MVG
Bild och form, grundkurs: MVG
Form: MVG
Fotografisk bild A: MVG
Formgivning A: MVG
Datorkunskap: VG
Engelska A: VG
Engelska B: VG
Estetisk orientering: VG
Estetisk verksamhet: VG
Grafisk illustration: VG
Kultur och idéhistoria: VG
Historia A: G
Idrott och Hälsa A: G
Matematik A: G
Naturkunskap A: G
Svenska A: G
Trafikutbildning: G
Yes, jag är nöjd! Speciellt över det där VG i engelska B. Det trodde jag inte. tack, Kicki! =)
Nu är det bara ett enda år kvar =)Sedan glömde jag ju det roligaste från midsommar! :D Nötburken. Som faktiskt inte är en nötburk, eller en burk är det men när man öppnar den flyger en lång "korv" ut. Den öppnade Therese! Det såg ut som om hon skulle börja grina! HAHA! Helt panikslagen såg hon ut och gallskrek. HAHAHAHAHHAHAH! Det roligaste var ju att Jimmie hade suttit och hållt på med den där burken mitt framför ögongen på henne. Tagit ut den där "korven" och hållt på med den.. haha.. ojoj. Det var roligt =)

Hej!

NERVÖS

Läste just en klasskamrats blogg. Och där fick jag reda på att ungdomsmottagningen har stängt HELA sommaren?!
Hallå ? Endast drop in för dagen efter piller. Jahaja.. Fan va dåligt! Jag tycker även det är dåligt att dom har stängt på helgerna. Jag menar, är det inte då man brukar behöva dagen efter piller som mest? :P
Eva (?heter hon så) skulle ju komma tillbaka den 30/6 tyckte jag hon sa.. Aja.. Det drabbar väl inte mig så mycket men jag tycker det var ganska dåligt.

För övrigt håller jag på å få nå psykfel! Jag är så nervös! Uppkörningen kommer bara närmare och närmare och jag blir bara mer nervös för varje dag som går. Tänkte somna om en stund nu efter att Pär åkte på jobbet, men jag låg och tänkte på uppkörningen hela tiden så det gick inte att somna.
Hade körlektion med Stoffe igår, det blev lite ändringar. skulle ju egentligen ha med Cecilia. Men men..
Tränade på att backa och parkera. Då gick det ju galant! Nu när jag ska träna på det sitter det! Aaahh! :P Iofs. är väl det bra men ja.. Sedan fickparkera tycker jag är lite knivigt. Men Stoffe sa att det var väldigt liten chans att det kom på uppkörningen.
Den dagen jag har uppkörning kommer jag skaka som bara den skulle jag tro. Inte bara den press man har på sig för att klara det utan man måste ha en ny främling brevid sig som sitter och antecknar. Pär sa att dom kan säga "ja, åsså svänger du vänster här" Fast man egentligen inte får det. Så det gäller att vara uppmärksam. Just det jag är sämst på!!
Ni anar inte vad nervös jag är!

Nu ska jag gå och leta fram nå frukost. Det kommer bli en besvikelse eftersom det inte finns nått! Måste handla.. igen.

hej!

MIDSOMMARHELGEN

Allt började med att jag och Pär vaknade vid 8 nångång. Då klev vi upp, åt lite frukost och packade med det vi skulle ha med till gåsjön. Sedan åkte vi och plockade upp Linus. Sedan bar det av till stugan.. Vi fixade och donade lite innan dom andra skulle komma, städade undan lite och gjorde fint =)
Sedan kom Therese & Andreas, Simone & Jimmie, Marcus, Malmberg, Peter.
Therese, Simone och Jag gick och plockade blommor (det lilla som fanns) och björk och gjorde fin fina midsommarkransar =)
Sedan åkte vi till stranden där också en sväng och badade. Vissa åkte ring också.. Men hungern började komma hos många så vi åkte tillbaka till stugan och grillade. Maten var såå god! Sedan efter vi bestämt vilken snappsvisa vi skulle ta blev det även snapps efter maten. Therese och Andreas hade med sig nått som var otroligt gott med mintsmak.
Det blev mer ringåkande, Andreas åkte även vattenskidor som såg så jävla roligt ut! Men jag tror inte jag skulle kunna klara av det så jag åkte ringen ist. =) Jag som är så jävla åkrädd satte mig lite tveksam i ringen efter mycket övertalning. Men det var faktiskt jävligt kul! :D Sedan var det Pär som körde båten, och han litar jag på =) Så det gick bra.
Efter det blev det hem till Gnarp och panik-göra-sig-i-ordning. Sedan puben i sörfjärn. Känndes som jag packades på med alkhol. Vilken resulterade i att jag blev full som en svin! :/ Usch, aldrig mer säger jag bara. Jag brukar faktiskt ta det rätt så lugnt men inte då inte :P Iaf. fick jag sota för det dan efter. Jag har aldrig mått så dåligt som då! Skulle springa ner och öppna dörren till trapphuset åt Pär eftersom han glömt sin nyckel i gåsjön. Jag var påväg att svimma flera gånger. Jag var tvungen att sätta mig i trappan och vila ett tag. Sedan vart det sägen direkt när jag kom in igen. Kallsvettades, mådde illa som ett svin. Fy.. Sedan på kvällskvisten började Pär, Peter och Linus om igen med öl och grogg. (det var ju pubafton) Jag ville ju gärna med ! Så jag försökte få i mig lite mat först, en pizza. Den kom upp igen. Dom sa att det blev bättre om jag började dricka.. Försökte med det. Det kom också upp. Försökte få i mig lite korv när dom grillade. Det kom upp. Efter att ha spytt sisådär 3-4 gånger gav jag upp och var nykter den kvällen.. Tänkte även stanna hemma först men mådde lite bättre efter att ha vilat en stund. Men jag åker aldrig på pubafton nykter igen.. Kännde mig som Pärs svans hela kvällen.. Men Jag och Pär dansade även en stor det av kvällen, det var roligt :D
Tro't eller ej men jag var fortfarande dålig på söndag.. Även Pär var ganska så dålig då så jag gick på ica och köpte lite godis, sedan vart det pizza på kvällen.
Var även upp till gåsjön och städade ihop litegrann.


Aja.. Midsommar var väl helt okej, även fast det var så blåsigt väder.. Men nästa midsommar blir mycket mycket lugnare vill jag lova så jag klarar av en tvådagars :D haha..

Nu ska jag gå och vila mig en stund klockan är ju faktiskt bara 6 och jag har sovit jävlit dåligt i natt.
Sedan ska jag väll ta itu med lägenheten. Den behöver verkligen städas..

Ha det bra ! Hej!

KÖRLEKTION

Ja, idag for jag först och stor handla med mammi! Det blev mycket som vanligt, eller kanske ska säga dyrt som vanligt. Men men =)
Sedan tog jag fem i ett tåget till hudik. Sprang på min mattelärare sen högstadiet, Maria =) Småprat sedan sprang vi åt olika håll. Jag fortsatte mot körskolan. Och i den berömda och jobbiga backen träffar jag min mattelärare sen förra året, Juan ( eller hon stavar Iwan). I loooove her! =) Hon är så snäll och glad.
Aja.. fortsätter och känner mig som en svettig gris!
Sedan blev det körlektion med cecilia. Jag som var så nöjd med Stoffe men om det är möjligt så är nog Cecilia ännu bättre =) Fast körlektionen gick väl inte bättre för det. Jävla högerregel! Jag måste bli mer uppmärksamhet. Fick även göra säkerhetskontrollen själv idag. Det gick väl sådär, men Stoffe har ju bara visat mig det engång så. Jag känner mig rätt självsäker på att jag kommer klara det ändå. Fast man ska inte tänka så.. Det är säkert den där jävla högerregeln som kommer kugga mig!! :P Men men.. Sprang in på Kvantum och köpte fläskfilé eftersom det var slut i Gnarp..


Näe, nu ska jag vänta på att Päran kommer hem sedan ska jag laga mexicanskt ! =)

PS. Har dom höjt priserna på tåg och buss igen eller?? Nu kostar den antagligen 60 spänn att åka till hudik från Gnarp!? Men kunde åka på det hem också så det var ju bra. Men det är ju förjävligt om det ska kosta så mycket?!


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOP! =)

MIDSOMMAR ?

Jag hoppas och håller tummarna för att det blir sol och varmt väder på fredag! Snälla!
Tänkte ju åka till Pärs stuga och åka vattenskidor/ring. Det vi får tag på helt enkelt, eller det Pär får tag på =)
Sedan grilla, bada och ha det bra. Precis som förra året fast med mer kul :) Hoppas även Therese följer med så jag slipper vara ensam tjej. Visst det är väl kul då också, men det känns lite bättre att ha nån där när grabbarna börjar prata om saker jag inte förstår :D Men jag får ju inte tag på na! Men Andreas verkade ju vara sugen på att följa med, så jag hoppas hon följer med också.
Måste även "midsommarhandla" imorron. Hoppas inte allt kött är slut redan bara?! =/ och jordgubbar är ju ett måste!

Jag tror jag och Pär kan slå rekord på att tappa skinn nu. :P Efter den dagen i solen ute på ön blev vi sönder brända båda två. Försökte peela bort det men det blev bara värre!? Ska hoppa in i duschen nu och skrubba lite mer ;)


Har sett reklam för ett nytt program på 3:an, Supersize vs. superskinny.
Det vill jag see ! =)

Men men ! ADIOS

TUR I OTUREN

Skulle ju ha körlektion idag 15.20. Så jag var väl tvungen att ta ett tåget in så jag var inne halv två.
Tänkte att jag fick väl gå på stan och döda lite tid. (tråk)
Sedan hörde jag åska och tänkte att nu blir det säkert regn. och som jag trodde började det spöregna! Kul!
Hatar när det regnar när man ska nånstans! Aja, plockade med mig paraplyet och var påväg till tåget. Precis efter att jag klivit ut ur dörren ringer Sara och säger att Stoffe har fått förhinder idag så det blir ingen körlektion.
Känndes skönt att slippa åka in och döa där i nån timme men kändes även surt att inte ha nån körlektion. Det där var den sista körlektionen med Stoffe :/ Bokade en ny och även den vart med Cecilia. Hon är säkert bra hon med men jag älskar att köra med Stoffe! Kände mig lugnare på nå vis. Iaf. hade hon en lektion kvar innan min uppkörning. Tur var ju det! Bara tre lektioner kvar nu innan uppkörningen, plus en samma dag innan. Men den är ju bara för att köra bort nervositeten. Jag slår vad om att jag kommer kugga mig på nån småsak! Typ glömma nått på säkerhetskontrollen, glömma bältet. Och jag vet hur jävla sur och besviken jag kommer bli om jag inte klarar det! Så om jag inte klarar det kommer mamma få en jävla pina påväg hem iaf :P (Hon ska skjutsa mig dit)
Men jag vet även hur glad jag kommer bli om jag klarar det! Kommer nog komma en liten tår hur det än blir! Klarar jag det kommer jag bli så jävla glad så det blir glädjetårar. Klarar jag det inte kommer jag bli så besviken.. så ja.
Men men! Ska försöka att inte vara nervös :)
  
Sara                   Stoffe                   Cecilia


Får väl fortsätta städningen sen igår då. torka golv och lite småplock!

SHOPPING

Det här är resultatet av sundsvallsresan igår =)


Solbrillor, Åhlens.
Vet inte vad det är med dom, dom är alldeles mörk så man ser knappt nått i dom :P
Inte inomhus iaf.Skor, Din Sko.
I love them! =) kanske en aning små men dom töjer väl ut sig.Badshorts, Vero Moda.
Jag har alltid velat ha sånna! Kanske inte dom snyggaste men dom duger =)Skjorta, H&M.
Perfekt. Inte för kort (som allt brukar vara) och inte för stor =)Shorts, Gina Tricot.
Har alltid velat ha sånna här också. Men vet inte om jag valde rätt färg :P Skulle ha lyssnat på mamma ist.
Men dom är fina dom här också! :)

Ingen jacka vart köpt :/ Kan det börja bli varmt så man inte behöver nån jacka!?

NÖRD ?

Idag for jag och mamma till sundsvall =) Shoppade loss lite. Köpte 2 shorts (ett par "badshorts"), ett par skor, en skjorta och ett par pilotbrillor. Sedan en Gästbok till gåsjön.. Hittade även ett par skit snygga jeans på Zara som passade perfekt! Men jag var lite för snål för att köpa dom :)
Typiskt att man åker till stan den enda dagen det är sol!! Skulle ju bara bli skitväder resten av veckan.. Men det måste ju vara fint på midsommar juu!

Jag känner mig för övrigt lite efter och som en nörd. När en efter en tar bort sin Lunar. Jag hatar egentligen lunar. Den enda anledningen till att jag har den är för att kunna snoka :D haha! Nyfiken som jag är.
Förut kunde jag sitta flera timmar framför datorn på lunar och bara kolla runt. Tråk! :)

Näe, nu ska jag gå och laga mat åt mig och min trötta pojkvän, som för övrigt ligger och sover nu :)
Det blir iaf. Snitzel och klyftpotatis och bea =) Mumma !

Adios !

KRUT

Igår åkte Jag, Pär, Linus och Andreas till Gåsjön till Pärs stuga.
Åt lite gott, åkte båt och dom drack öl. Jag höll mig ifrån det.
Sedan hade dom lagt nät som dom skulle fara och plocka upp sent på kvällen. Jag orkade inte följa med så jag stannade i stugan. Det var läskigt, känndes som det spökade :P Men men..
Dom kom hem iaf. och med sig hade dom en söt liten måsunge. Då hade dom tagit han från ett bo.
Jag vart irriterad och sa att dom måsta lämna tillbaka den. Men Linus ville ha med den hem och "föda upp" den.
På morronen vaknar jag av att den skriker nerifrån. Stackarn.. Jag gick ner och matade den med korv och gjorde ett litet fågelbad :) Han var så söt! Tror han var helt utmattad och inte har sovit nått alls. Höll på ramla ihop flera gånger.
Sedan sprang han efter mig vart jag än gick :) Jag vart väldigt fäst vid den lilla krabaten. Men jag sa ändå att dom måsta åka tillbaka med den. Då hade dom ingen bensin i båten. Så jag la honom i en mössa sedan rodde Pär ut oss till bryggan där boet var. han var så söt när han satt och kolla upp på mig från mössan.
Det var en unge kvar i boet och jag tror han vart rädd när den andra kom tillbaka. Men sedan kom mamman dit och jag hoppas hon inte stöter bort han. Men det kommer jag väl aldrig få veta, men jag hoppas =)
Vi döpte han till Krut.FREDAG

Det började stressigt. Måsta göra mig i ordning, hade inga kläder att ha. Klockan tickade..
Sedan gick jag och mötte upp Amanda och Helena sedan gick vi till Mias student middag. Själva studenten var inte där men hon kom efter ett tag hon också ;) Det vart god mat, som var svår att skära med plastbestick! :D haha.
Tog farväl av henne sedan åkte vi vidare till Simones studentmiddag =) Hon hade riktiga bestick så där vart det mera mat! :D och goood paj till efterrätt! Satt och pratade gamla minnen och lekte med Sippa.
Sedan åkte jag hem till en tom lägenhet. Pär och Linus var i stugan.. Dom sa att vi skulle till Mikael sedan var det fest hos mias föräldrar. Tänkte att jag lär kolla med Mia, det var inte nån fest där då sa hon.
Vi åkte till Mikael ändå. Han sa att han pratat med folk där som sa att det var fest. Jag var lite tveksam eftersom Mia sa att Therese sa att det bara var att glömma. Men jag hade väl inte så mycket till val än att följa med dom, ville även följa med.
Tror jag aldrig kännt mig mer ovälkommen i hela mitt liv. Och jag förstår helt och hållet. Jag hade kastat ut oss. Skäms nästan! Men vi var inte där länge..
Körde fast med fyrhjulingen, lagomt less :P Emil fick komma och hjälpa oss. Åkte hem. Åkte till stugan. Gjorde upp eld, bäddade sängen och la oss och sov. Tror aldrig jag frysit så mycket! Men det var varmt när man vaknade iaf :P jag sov med mysbyxor och långtröja och två täcken.
Vaknade av telefon idag.. Klev upp. Pär grillade falukorv. Pratade om lite allt möjligt.
Bl.a. om barn! :D Får Pär en pojk och jag en flicka blir båda nöjda. Pär trodde inte jag ville ha barn med han! haha. Då ska han bara höra mig och Elina och våra planer! hahaha :D Klart jag vill det =)
Pratade även om utomlandsresan och vart vi ska åka nånstans?! Jag har ingen aning. Men vi är överens om en sak iaf. Vi vill inte åka på nått partyställe där det bli fest varje dag. vi vill kunna ligga på stranden och ha det bra men vi vill även gå och se sevärdigheter! =) I can't wait !! Till hösten/vintern åker vi!

Fick även köra fyrhjuligen hem idag från gåsjön! =) Det var roligt, då kan jag köra i min takt! haha.
Ska nog åka dit ikväll igen. Jag Älskar det där stället! så lugnt och skönt och fint.

STUDENTER

Idag var det meningen att vi skulle ha en sista dag med klassen för att ta farväl innan sommarn. Men eftersom vi inte gillar våran klass särskilt mycket gick Jag, Elina, Karro och Bea och käkade på Subway/Jambo ist. :) Mycket trevligare.
Hade körlektion innan. Fick äntligen den efterlängtande säkerhetskontrollen gjord :P Det var väl på tiden tycker jag! Så jävla krångligt tycker jag väl inte det var. Men men. Resten av lektionen gick väl bra. Måste bara vara lite mer uppmärksam och våga mer. Inte stå och vänta i en evighet på att det ska bli helt bilfritt :D haha. Sedan såg Stoffe ett rådjur som låg vid vägen. Hade nog antagligen blivit påkörd, stackarn. Aja.. Inte långt kvar till uppkörningen nu inte ;)
Sedan efter lektionen skulle jag gå upp till skolan för att möta upp mupparna. Tror ni inte att det börjar spöregna då? JO! Som tur var hade jag paraply med mig men jag kan säga att det hjälpte inte så mycket. Benen var dyngsur plus att det blåste så jävla mycket så paraplyet blåste upp hela tiden. Jävla skit dollarparaply! haha

I morron är det ju studentdags för Mia och Simone. Tror jag skippar att åka in och kolla på tåget :) Ska ändå på student middag hos båda två sedan. Jag kommer förmodligen vara proppmätt den dagen :P Men men.. Har just gjort klart mina hemma gjorda kort till deras rosor :P Såg snygg så (nej) Sedan måste jag bestämma vem som är apa och vem som är elefant! haha.. (mjukisdjur;)

Idag lagade jag fiskpinnar. Dom smakade blä! Pär uttryckte sig väldigt bra "Det är fan som att tugga på en sudd" Jag vet inte vad det vart men dom var seg på nå vis. Även att Pär höll på spy när tröck ut sås ur flaskan. haha! Jag tror inte han tycker om fiskpinnar.
Och vi äter samma mat hela tiden. Makaroner, potatis, korv, köttbullar. Det är det vi äter VARJE vecka. så less på den maten nu. Mamma, nu får du sätta fart och skriva recept! :D haha. Åsså kan du kolla på min "önskelista" jag skickade till dig på mejlen från HM ;)

Näe, nu ska jag gå och kolla på Vänner för 275019 gången. Jag vet inte hur många gånger jag börjat om och kollat på alla avsnitt och säsonger. Många gånger iaf. Snart kan man väl alla repliker. Men man lessnar inte på vänner! Är nog det bästa som någonsin gjorts! Vill ha fleeer säsonger! Min favorit är iaf. Phoebe! haha :D2 ½ ÅR =)

Nu har det gått 2 och ett halvt år (på ett ungefär) sedan jag och Pär vart ett par ;)
Ibland brukar jag tänka tillbaka och hade någon berättat för mig hur det skulle bli i slutet skulle jag aldrig tro dom.
Jag trodde aldrig jag skulle hitta nån som jag tyckte om och som tyckte om mig tillbaka. Sedan dök Pär upp i bilden :)
Även då trodde jag han skulle tröttna efter ett tag eller hitta nån annan, varför skulle han vilja vara med mig, liksom? En töntig liten 15 årig flicka? Helt ofattbart?! :P
Men vi träffades allt mer och mer och jag tyckte om honom mer och mer för varje gång vi sågs. Han är underbar!
Han tröttnade inte på mig, han hittade ingen annan utan han vart min! :)
Jag kommer aldrig glömma dom nätterna han åkte ner till sörfjärn och jag smög ut till honom och vi gick runt på sörfjärn eller åkte till stranden. Eller hans mysiga rum hos Britta. När han kom och kröp ner i sängen efter att ha varit på krogen eller liknande. Alla pinsamma mornar "vill han att jag ska åka hem?" :) Första kyssen. Bli hämtad kl 6 på morron med crossen bara för att få sova tillsammans. Härliga dagar i Gårdsjön. Ögonblicket jag insåg att det faktiskt var han och jag.
Jag kan lungt säga att Pär har gjort mitt liv perfekt!
Vi har varit med om rätt mycket tillsammans vi två och jag hoppas det blir mycket mycket mer.
Jag Älskar dig Pär, så otroligt mycket! Och det kommer jag alltid att göra. Nu har det varit du och jag i 2 ½ år och många fler ska det bli. Du är världens bästa, underbaraste, finaste, snällaste människa!
PUSS!    
   

HALKBANAN

Ja, idag var jag som sagt på halkbana =) Jag var hur nervös som helst men det gick bra, och det var inte alls så hemsk som jag trodde. Iaf. gjorde vi två "övningar". På första var jag sist ut så jag hade sett hur dom två andra gjort. Så det gick galant. Fick t.o.m en liten klapp på axeln ;) Andra övningen var jag först ut på så det gick lite sämre när jag inte visste vad jag skulle göra. Men det gick bra tillslut det också =)
Sen var väl den dagen över. Ett steg närmare körkortet!
Hann med kvart över tolvbussen hem. Gick på Ica och skulle handla. Tänkte att jag måsta väl göra det själv nu när mamma jobbar. Sedan när jag kommer till kassan, vem står inte där om inte mamma? =)
Aja..

hej

REGN

Idag vart det regn. Både bra och dåligt.
Ska snart dra iväg till skolan, får väl leta fram paraplyet =)
Har bara två lektioner idag om ens det. Matte och Historia. Historia vet jag att vi har och jag hoppas vi har matte för jag måste prata med Ola om betyget ju! Blir ett långt hål mellan dom lektionerna så jag hoppas hoppas hoppas att Elina kommer idag :) Please god! Får väl städa ur skåpet då annars då =)
Sedan imorron har jag halkbanan :S :P jag tror jag dör av nervositet snart. haha. Men det går nog bra.. kanske.
Sen på torsdag hörde jag rykten om att göra nått med klassen, BLÄ! Det vill jag inte, plus att jag har körlektion kl. elva.
Sen på fredag är det studenten och sen sommarlooov och enbart ett år kvar i skitskolan! =)

Aja.. nu ska jag gå och klä på mig sedan åka iväg till plugget!


ADIOS!

SOMMAR

Helgen har varit helt otroligt bra!
Först åkte jag, Pär, jimmie, Therese, andreas, loffe och eddie till en ö och solade, grillade och hade det bra!
Vart lite bränd bara :/ Har fått som brännblåsor nästan, skitsnuskigt :P Men det var skithärligt där! Jättevarmt och soligt! Båtfärden hem därimot, är bland det värsta jag varit med om! Det blåste så det var vågit på havet! Båten FLÖG över varje våg och landade med en DUNS efter varje våg! Jag var livrädd och höll i mig för kung och fosterland! haha. Vart irriterad på Pär, jimmie och andreas som satt och skratta, för dom tyckte det var roligt! :P Det var skit obehagligt, känndes som båten skulle gå söner för det riktigt small när vi landa efter varje våg :P Sedan på kvällen vart det puben.
På lördan åkte jag ner till Sörfjärn med Marcus. Pär kom och hämta oss med båten och åkte till en liten strand där Pär, linus och andreas hade slagit sig ner. Sedan åkte vi ut till en ö, sjövädret var bättre idag :P så det gick bra. Hittade även världens sötaste måsunge som sprang runt där själv. han var såå söt! Linus ville ta med han hem ;)
Hem hit sedan och grillade, simone och jimmie, therese och andreas kom också. Men det vart en lugn kväll och vi la oss rätt så tidigt.

   

Orkar inte skriva allt som hänt men det har varit en kanonhelg!

Idag är jag iaf. ledig. Eller ska egentligen lyssna på nå redovisningar på bilden halv ett men jag vet inte om jag orkar åka in bara för typ 10 min. lyssnande. Tänkte ju övningsköra dit med mamma och gå dit. Men jag tror vi skippar det, behöver träna lite på att backa! :P hehe.. Så då kan vi göra det här hemma..=)
Uppkörningen är nära och jag är nervös som aldrig förr! Jag MÅSTE klara det, annars kommer jag bli så jävla besviken :/ :P

Mors!

MOTIVERAD

Jag har blivit motiverad av allas "Motion-nyttigmat-bloggar".
Jag bestämde mig ju förut för att jag skulle gå ut och gå dom dagar jag kom hem tidigt, men nu är det ju så fint väder att man hellre sätter sig i solen en stund.
Men varför inte på kvällen, smartskaft? Jag sitter ju ändå bara och glor på tv?! Då kan jag ju plugga in mp3'n i öronen och promenera ett varv runt Gnarp =) Yes yes. Men det här nyttiga ätandet tror jag inte riktigt är min grej. Speciellt inte efter dagens handling med  Mamma, chips och dipp, massa nötter, kebab, massa riskakor. =/
Jag köper bara till nyttig mat så jag känner mig nyttig, men jag äter ändå skitmat också. Men det kanske blir lite bättre om man motionerar bort det också. Fast nu hjälper väl inte en promenad per dag så mycket kanske men det är väl nyttigt att röra på sig iaf =) Sedan har jag börjat med rumplyft eller vad det heter, med ett ben i lyften och lyft upp rumpan =) Jag tycker iaf. det är jobbigt, med mina elefantben till lår :P
Jag vill ju vara nyttig och få en drömkropp, Men så fort jag blir sugen eller har tråkigt så är jag där och småäter. Det går inte att sluta :@

Iaf. så hade jag inga lektioner idag men körlektion kl 14 (trodde jag). Så jag åkte in med 11 bussen eftersom det inte går några senare. Tänkte att jag kunde väl gå på stan ett tag. Sedan kom jag till körskolan vif kvart i två, lite tidigt men tänkte att jag kunde boka uppkörning och lite mer körlekioner. Kommer dit och Cecilia sitter där. Först betalade jag halkbanan sedan frågade jag om jag kunde boka uppkörningen.
-Ja, du missade ju en körlektion nu. visste du om det?
-Va? näe. jag ska ha en nu kl. två..
-Näe, det var klockan ett.
-........?.......jahaa...
FAN!
sedan måsta hon iväg men hon sa att jag skulle vänta på Rolf och prata med han så kunde han boka åt mig. Men han kom aldrig. Sara och Stoffe kom. Jag tror Stoffe tycker om mig mycket mer än Rolf! haha.
-Men boka in henne på en lektion med mig i morron då. Jag är ändå ledig på eftermiddagen. Så tar vi bort den idag..
Så nu kanske vi slipper betala dom där 500:- för att jag inte kom. för att stoffe räddade dagen :P men ajg vet inte om vi ska det ändå om vi har fast pris (vilket jag glömde fråga om papprena idag igen) ?! Men men..
Sedan babblade dom på ett bra tag och jag fattade NOLL! :P Tider hit och tider dit, cecilia dit, stoffe dit och rolf också. ?! Men uppkörningen blev bokad iaf! :D weehooo! Och det blev väldigt väldigt väldigt snart! Nervös som få. Det känns inte som jag kommer klara det =/ Men ska boka in lektioner som bara den i morron! Och det är ingen ide ni frågar när den är för det får ni inte veta. Dom enda som får veta är Päran, pappa och mamma fick veta idag =)
Men iaf. så fick jag ju nu köra med Stoffe imorron, provuppkörningen! Jag blev så lättad, ville inte göra den med Rolf. Han har varit så sur på sista tiden.
Även att jag skyndade mig till bussen sedan efter körskolan och vem kommer inte körandes förbi då? Jo, Rolf! glodde som ett fån på mig, undrade säkert va fan jag höll på med och varför jag inte dök upp?! =/

Nu måste jag plugga KuHi sedan ska jag ta en låååång och skön dusch! =)

LEDIG

Idag är jag ledig. Men har körlektion kl två och det går ingen annan buss än kl. 11. Så då får jag gå i stan och ha tråkigt i 2 timmar =/ Iofs. så går det ett tåg kl. ett men jag orkar inte skynda mig från station till Rolfs på en halvtimme i denna värme.

Åkte ju in helt i onödan igår. Den enda anledningen till att jag åkte var för att jag måsta prata med Ola om mitt mattebetyg. Men näe, då var han inte där igår! Jävla skit! Tog iaf. 12.15 bussen hem och la mig i solen.  Tyckte faktiskt jag fick lite färg men nu känns det som allt försvunnit. Blir mer solande på fredag ;)


Ja, nån frukost blir det väl inte för vi har varken smör, mjukbröd, fil, mjölk eller yoghurt. Får se om jag kan skrapa ur det sista smöret och äta en hårdmacka iaf. haha. vi har ätit oss ur hus och hem. Men idag ska jag handla iaf.

SUCK

Jag som trodde jag var klar med allt skolarbete för det här läsåret. Men nej! Måste göra om sista arbetet i KuHi.
Fast jag får ju VG om jag gör det så det kan det väl vara värt =) Men det kändes surt!

Jag och Mia har nyss varit ner till sörfjärn, och där står ännu en brandbil, så nu har det brunnit i sörfjärn också. :/ Nu får det ta och komma åtminstonde lite regn.
Men iaf. så skulle jag och Mia bada. Men det var svinjävlaskitkallt. Så vi la oss i solen och pratade lite ist. sedan åkte vi hem =) Det är aldrig en tråkig stund när man är med den jäntan ;)


Men nu ska jag äta nått sedan ska jag kolla på du är vad du äter :) I Love it! Kolla på andra tjockisar samtidigt som man smäller i sig nått onyttigt :D hah. Och ajg vet att man borde bli äcklad av bordet med allt dom ätit under en vecka och det blir jag av maten också. Men godiset som oftast brukar ligga för sig själv skulle jag gärna mumsa i mig ;) haha
Auf wiederzehn! (?)

BRÄNDER

I Lördags for Jag, Pär, Linus, Eddie och Mia på crousingen i bergsjö efter många om och men.
Först hittade vi ingen skjuts, men Mia var en räddare i nöden =)
Vi skulle ta Eddies bil, så då måsta dom byta hjul på den först. Kom inte fram till bergsjö förns vid tolv. Men det var fortfarande fart :P Efter många om och men igen kom vi hem vid halv fyra.
Dagen efter var varm som satan! Först sov vi ju bort ganska mycket av dagen. Vaknade kl. ett. Då gick jag på ica och köpte glass. Drog på mig ett par jeans och ett linne och jag höll på avlida när jag kom ut. sååå varmt! Fast det är härligt!
Vi skulle åka till stugan och hämta grävaren. Men då hade han lagt nycklarna till lastbilen i bilen som var i gåsjön. Så han tog crossen dit och tog bilen hem sedan hämtade han upp mig och åkte dit med lasbilen.
Efter att vi hade lämnat av en stubbe och fixat och trixat lite så ser vi att vädret blir väldans konstigt. Rökigt och luktar riktig brandrök. Pär for en sväng med crossen och kollade om det var i närheten. Jag går ut på bryggan och kollar. och långt bort på en kulle ser man grå rök komma upp. Och det blir bara mer och mer. Sist vi kollade såg det nästan ut som man kunde se elden, lite gult. Aja.. hörde att det brunnit i hassela så det kanske var det.
Sedan kom vi hem och ser brandbilar och en folkmassa vid Gnarps trä. Där brann det också.. Ojoj, nu kanske det får ta och komma lite regn.

Hoppas jag får sluta tidigare idag. Vi hade ju ingenting att göra på KuHi, iaf. inte jag. Sedan har jag inget att göra på bilden heller, är ju klar med allt och kan väl knappast börja på nå nytt nu?! Men Anja kanske har planerat nått för båda lektionerna så man vet aldrig. Har ju just ingenting att göra på dom andra lektionerna heller eftersom betygen redan blivit satta eller ska snart. Men ja..

På torsdag blir det varmt varmt igen! =) Skulle inte bli lika varmt dom här andra dagarna i veckan. Men var nyss och kollade på termometern, den visade 14 grader och klockan är bara sex, halv sju =)

Morsning Korsning!

RSS 2.0