Omtänksamma unge!

Gick nyss förbi soffbordet och slog i fotknölen. Vilket resulterade i att jag låg i fosterställning och skrek. 
När jag sen skulle gå tillbaka slår jag i samma fot fast fotknölen på andra sidan. Samma visa igen!

Då kommer Ellen och säger (med en "ojande" röst)
- va ä dä mamma?
- jag slog mig.
- vart slog du dig mamma? (Kommer och tittar på foten)
- här (och pekar där jag slog mig)
- åhh men vännen.. Lilla vännen..

Haha lät så jävla sött! Min älskade goa omtänksamma unge! 

Myser i soffan med nya favoritdockan, som hon fick i julklapp av sin morbror. Hon älskar den. Ska med överallt, sover hellre med den än med apan nu. Helst ska den följa med på dagis och ut och gunga också :)


Here we go again

Mitt hår kan just nu beskrivas som katastrof! Ombre med utväxt. Men jag vet inte vad jag ska göra med det, därför har jag inte bokat nån tid hos frissan än. 

Som vanligt har jag beslutsångest, kort eller långt? Klippa av eller spara ut? Efter att jag klippte mig förra sommarn så sa jag att jag skulle spara ut det. För jag blev inte nöjd. Men det tror jag var pga att det klipptes upp så mycket.
Ena sekunden vill jag klippa av det, efter att ha kollat på bilder. Men sen ser jag bilder från då jag har långt hår och får beslutsångest.

Detta jävla hår alltså. Mörkt blir det iaf. 


Såg en videosnutt från sommarn 2013. Då var håret långt! 


Jag veeet inte vad jag ska göra. Samma problem varje gång, haha. 

Sommarstuga makeover

I år har vi tänkt fixa till stugan lite. Fräscha upp! Röja bland saker och köra en storstädning. Dra fram allting (och det finns mycket saker där, mycket möbler) och dammsuga ordentligt och göra fint :) Så vet jag att jag fått bort alla spindelnät och andra insektsbon. Haha, hatar insekter. 
Tänkte även måla dasset. Nu är det ju träfärgat där bara, men tänkte måla vitt och kanske nån fin pastellfärg :) Och byta ut toaringen osv. Fräscha upp helt enkelt. Även köksluckorna hade vi tänkt måla :) 


H&M Home i mitt hjärta! ❤️ Älskar det, finns så mycket fint! Detta här nedan skulle jag vilja ha till stugan. Skulle helst av allt vilja åka dit och röja nu på direkten. När jag fått en ide så vill jag göra det på engång!! Kanske nästa helg :) Blir skönt att få det fint och fräscht där, då vi säkert kommer vara där mycket i sommar. Då Pär och jag har semester samtidigt. Och kul för Ellen att vara där också tror jag, med en egen liten badplats :) Måste köpa en flytväst till henne! Har en gammal där som hon fick att grannen. Men jag vill ha en ny, en säker! Bäst i test ska det vara. 
Jag och vatten vettni, tvångstankar!


Prefekt vårdag

Igår var vi till vårdcentralen då jag såg kvällen innan att det rann var ur örat på Ellen. Mycket riktigt så var trumhinnan spräckt. Så det blev en penicillinkur för damen. 
Gav henne första dosen när vi kom hem, och efter det var det som att all sjuka bara flög ur henne?!? Så pigg och glad! Idag har hon varit huuuur glad som helst 😄😄 Jag klev upp före henne och jag märkte inte ens att hon vaknade eller öppnade dörren, vände mig om och möttes av ett leende! ❤️ 

Sen har hon varit så glad hela dan. Vi var ute på förmiddan och donade på. Ellen lekte och jag rensade våran "fyrkant" på baksidan. Kommer alltid så mycket vårblommor där i, några hade redan kommit upp :) Så skönt att få bort allt skit innan dom kommer, så man inte krattar sönder dom. 
Sen fick hon sova ett tag och jag fick hinna med att städa. Ååhhh vad fräscht det känns här hemma nu. Då man inte har damsugat på evigheter pga jobb och sjuka. Hundhår överallt. Så skönt att få bort det iaf, och torka golven :) Och vädra! Älskar våren!! :) Jag älskar att min pigga lilla skitkorv är tillbaka igen! Idag har hon inte varit sådär mammig som hon är heller. Hallelujah! Underbart. Nu hoppas jag bara hon är tillräckligt bra för att sova en hel natt i sin egna säng, så jag kan sova som folk igen! Känns som jag ska få liggsår när jag ligger bredvid Ellen. 😂

RSS 2.0