PEPP, PEPP, PEPP!

Idag körde vi ett pushpass igen. Mycket folk också! Såå härligt, blir mycket roligare då. Man blir peppad :)

Jag la till en rumplåt idag :) Man kan aldrig få en för vältränad röv!! ;) Och den verkade uppskattad! Så den fortsätter vi med.

Vi fick även mycket beröm efteråt, och det är alltid kul att höra! Verkligen! Jag blir jätteglad!! :) Jag känner mig så peppad och glad nu! Haha! Ska träna skiten ur mig fram till sommarn! (Ja, även försöka träna på egen hand under sommaren. Men vi alla vet ju hur det brukar sluta :P)


ÄCKLIGAJÄVLABILJÄVEL!

Vad är det med mig och bilar egentligen? Eller med mig och min bil??! Alltid är det nått som ska jävlas! Jämt jämt jämt!

Igår vart jag inringd på jobb. Så jag gjorde mig klar och gick ut till bilen och ser att hela avgasrörsgrejset ligger på backen???? A men va faan??! Som tur var, var Therese ledig så jag kunde låna hennes bil. Men ändå, blir så less!!

Det måste ha blivit på hemvägen i måndags då?! Eftersom jag inte såg nått på måndag när jag for. Undra bara hur länge jag åkt runt så? :P Jag har då inte märkt nått iaf.

Pär kollade iaf. på det när han kom hem och det var tydligen nått gummi som hade torkat. Som stötdämparen ska sitta fast i?! Ja jag blev inte så mycket klokare när han berättade vad som var fel, men det var tydligen lätt att fixa. Och billigt!!! (Tack och lov!) Så han skulle köpa med grejer (en grej?) idag. Guld värt!


LURING!!!

"April april!" Hade jag sagt ifall det var första april. Men det är det icke, så jag säger "Luring!!"

Jag har inte klippt lugg.. Men jag är lite sugen faktiskt :)

Nu är jag heeeeeelt slut, efter att ha kört två pushpass idag. Nu ska jag slänga mig i duschen och sen sängen. Ladda upp för lite jobb imorrn. Sen kör vi igen på lördag med Efit :)


IMPULSGREJ

Kännde mig tråkig i håret så jag klippte mig en lugg ;)


BAJSPHONE

Idag slutade min på/av-knapp på telefonen att fungera. Jag, som är beroende av min telefon (my baby!!) blev på världens sämsta humör!! Bajs! Dagen som var så bra! Solsken, bra humör, var med pappa i garaget och grejade med mitt blivande soffbord (som blev bättre än jag väntat mig)

Sen störtdök humöret. Bajsphone! Och att betala dryga tusenlappen för att laga det känns inte heller lockande :/ Så jag får väl vara utan den knappen ett tag då.

Pär tyckte jag var på lite väl dåligt humör, "trodde du att den aldrig skulle gå sönder eller??" Den har ju trotts allt 2 år på nacken. Kanske är dags att investera i en ny?! Iphone 5?? ;)


....nä just det, jag är pank!


SÅ. JÄVLA. TRÖTT

Jag vet inte vad det är med mig nu förtiden, men jag är så jävla trött! Jämt! Igår och idag var det värst! Alltså mina ögon svider, och Ögonlocken är så tunga att jag knappt orkar hålla dom uppe.

Det är jobbigt! Har ingen energi att göra nått på dagarna. Igår t.ex så låg jag i sängen hela dagen. Precis hela dagen. Tills klockan blev typ fem/sex, då flyttade jag mig till soffan (och senare till Mias soffa). Just i detta nu svider ögonen så förbannat, att jag tror jag ska gå och lägga mig efter maten.

Blöööö! Är det solens frånvaro som är anledningen tro? Fast nu har den ju varit framme två dar.. Dom dar jag var s tröttast?!

Sen att mitt hår blir fett på engång efter att jag tvättat det (känns det som iaf!) gör inte saken bättre! Åsså lite finnar på det också.

Jodå, det går bra nu...


MAIN COON

När jag var liten ville jag ha ett lejon som husdjur. Skulle väl vilja det nu också om dom lovade att inte äta upp mig ;) Men det här är väl det närmaste man kan komma!

Geee miiiig!! Så fina! (Och dyra)

 


KUL I FALUN

I helgen var ju jag och Sara på en kurs i Falun. Började med att vi fick presentera varandra, två och två. Och en av frågorna man skulle ställa till den andre var "vad har du för förväntningar på kursen?". Jag hade inga förväntningar, trodde faktiskt att det skulle bli skittråkigt.

Men ack så fel jag hade! Var lätt den roligaste helgen på länge! Malin, som var utbildaren, är grundare till EFIT. Så det var väldigt intressant att höra vad hon hade att säga om det + allt annat!! Och ett till plus var ju att hon var så himla härlig!

En övning vi fick var att vi skulle leda våran lilla grupp. Vi blev indelade i grupper på fyra. Sen fick vi ett varit nummer. "När jag säger ert nummer ska ni leda gruppen!". Det var bara det att vi fick inte förbereda nått utan vi skulle lyssna till musiken och röra oss till den. (Var allt från hårdrock till afro/latin). Och jag tänkte "Shit!!! Jag kommer inte komma på nått att göra!" Men det var skitkul!! Alla skrattade och tog det hela med en klackspark, skitsamma om man såg ut som en idiot, det var kul! :)

Man vart verkligen inspirerad att leda och göra ett eget pass! Var nästan så att jag inte ville åka hem. SÅ kul var det!

Har faktiskt börjat klura på egna låtar till pushen. Har 2 klara och en till på gång. Ska höra med Sara om vi ska försöka ge oss på att köra ett helt eget nästa vecka (eller nästnästa). Peppaaaad!

Vi ses väl på torsdag? ;)


PSYKO

Alla som känner mig vet att jag är en väldigt nervös människa och tänker alltid på vad som KAN hända. Men nu har jag faktiskt förvånat mig själv.

Jag ska åka bort i helgen och det betyder att jag inte har koll på vad som händer här hemma. Och eftersom Pär glömt strykjärnet på EN gång, så är jag nervös att han ska göra det just denna helg och att lägenheten kommer brinna upp.

Vet ni vad jag gjort? Jag har strykt hans skjorta åt han. Så han slipper glömma det på. Jag vet inte ens om han ska någonstans eller om han ska ha en skjorta isf. Men så jävla nervo är jag! Först tänkte jag "Ähh! Skitsamma, han glömmer det nog inte. Han kanske inte ens använder det.". Men jag kunde inte sluta tänka på det, så för att få lite lugn och ro så var jag tvungen att göra det :P

Så nu kan jag vara lugn när jag åker iväg...

...bara han inte vill ha en annan skjorta än den jag "valde ut". :S


HOPPSAN!

Blev lite mer än att bara "visa övningarna", som jag skrev förr. Maggan var sjuk, så ist. blev det Sarahs pass (är ju det jag och Sara kommer köra. Från och med nästa vecka om jag inte fattat fel :P).

Men det gick bra ändå för att vara första gången och helt oförberedd. Det som behöver bättras på rejält är ju rösten. Som vanligt, ända sen man börja skolan har man fått höra "prata högre!!". "Jag kan inte!!!" Hahaha. Men det kommer nog. Blir väl bättre när man inte måste titta ner i pappret hela tiden, för att inte komma av sig ;) Var skönt att ha Sarah (vad jobbigt när man pratar om två saror :P) där iaf., så hon kunde rätta till ifall jag kom av mig. Tummen upp!

Hoppas man inte skrämde iväg nån bara. Vill ju ha dit många nya (unga!!! Är ju så få)! För det kan bara bli bättre nu ;) Har nu skivan och pappren hemma så här ska det övas tills nästa gång! :)
KURS

I lördags hade vi som sagt en liten "kurs" för att leda pushen. Det kändes bra och både jag och Sara är peppad till tusen att börja leda själva :)

Sen hade vi även turen att få åka på en kurs i helgen. Så tidigt(!) på lördagsmorron bilar vi ner till Falun på en 2 dagarskurs! Ska bli kul och spännande. Bor på hotell där över natten och åker hem igen på söndag :)

Ska bli skönt att komma bort lite också, jag som går hemma nästan varje dag. Fast ändå längtar jag redan hem! Haha. Jag är en riktig hemmamänniska. Har inget behov alls av att åka på semester eller andra resor, jag tycker bäst om hemma! "Borta bra, men hemma bäst" stämmer in på mig så bra! ;)

Men det ska bli mysigt också. Sara är ju en jättetrevlig och rolig tjej så vi får det säkert kanon! (Hoppas bara hon är en melodifestivalen-människa så vi kan kolla på det på kvällen ;P)

Ikväll ska jag få smaka på att stå på "andra sidan linjen" ;) Maggan är sjuk så jag får visa övningarna medan hon säger vad som ska göras :) Men det ska väl gå bra hoppas jag! :)


NYA BRALLOR

Igår vart det jobb på H&M. Och oooom det var skönt att vara tillbaka! (Har inte jobbat sen julhelgen) Har saknat allihopa!!

Kom på på vägen dit "va fan är min inloggning till kassan???" Hade helt glömt bort vad jag hade för "kod" :P men när jag väl ställde mig där så kom det automatiskt. Kan faktiskt inte säga vad jag har för siffror nu heller men jag vet när jag står där :P

Hjälpte en kund igår också och när hon skulle gå lutade hon sig fram och sa "Vad fin du är i håret!". Vad en komplimang kan göra ens dag bra :)

Iaf! Såhär såg jag ut igår! Nya brallorna! Love! Så sköna!


RSS 2.0