Det här håret..

Var till frissan för nån dag sen. Klippte av en bit och färgade. Färgen vart inte riktigt som jag tänkt. Inte alls faktiskt. Så jag panikåkte på Ica dan efter och köpte ett paket hårfärg. Färgade över slingorna jag hade.. Vart inte bra. Men nu är jag rätt nöjd. Synd det blev så mörkt bara, hade velat haft lite ljusare brun egentligen. Men jaja :)

Före och efter. Trökhår på första bilden. Fan vad skönt att bli av med ombrén, var så less på den. 

Tack tack

Jag har ju blivit ett år äldre sen sist jag skrev. Hade som vanligt en fin födelsedag :) Tack för alla presenter.
Bland annat fick jag så gott som allt jag ville ha till stugan, av syrran 😄 Längtar till att åka dit och piffa :) Tuuusen tack!
Och presentkort på både Ikea och Birsta city av bästa föräldrarna. Mina två favvoställen. :) Firade nere i fjärn med tårta och släkt. Så mysigt så ;)
Sen hem hit för blommor och ännu ett presentkort på Ikea! Tjohoo! Tror jag tjatat om en ny säng för länge nu. Haha.

Så dan efter blev det en tripp till ikea för att ÄNTLIGEN köpa en ny säng. Och jag älskar den. En svart av alla färger blev det. Men jag börjar ledsna på vitt. Speciellt i vårat sjukhusvita sovrum. 

Dålig bild men jag är sååå nöjd! Det blev så fint och mysigt. Är lådor under. 
Innan har vi ju haft en ekfärgad. Skitful!
Nu skulle vi bara ha köpt nya sängbord. Men dom jag vill ha kostar drygt en tusing styck, så det får vänta lite :) 


Bra födelsedag kort och gott!
Tusen tack för allt! 

Tokstolla

Idag låg vi allihopa i sängen och myste på. Så som man gör på söndagar :) Efter ett tag försvinner Ellen iväg in till köket, och efter en stund hör vi henne tokskratta. Tänker inte så mycket mer på det.. Men det blir mer och mer skratt! Asflabb rättare sagt! 😂 Så jag går och tittar vad hon har för sig. Vad möts jag av? Jo en Pim täckt i créme fraiche och Ellen med skeden i högsta hugg samtidigt som hon kiknar av skratt!


Hahaha alltså!! Man kan inte låta bli att skratta åt denna lilla donna! Hon har sånna bus och hyss för sig. 

Ellen är helt besatt av "pippilotter" nu. Jag, som aldrig annars har fått röra hennes hår, tycker det är lika kul! :D

Love life

Guud vika fantastiska dagar vi haft! Började i onsdags med en kortdag på jobbet, till 12. Åkte och hämtade Ellen på dagis, sen ner till fjärn för att gratta momman som fyllde år :) Där blev det utelek med kusinerna i det fina vädret.

Majken och Ellen. 1 år mellan dom men nästan lika stora ändå :) ❤️


På torsdan och fredan var både jag och Pär ledig. Vi har varit ute så gott som hela dagarna. Teven har aldrig varit på så lite som dessa dar! Haha. Jag och Ellen åkte till Mia och Livia på torsdan en sväng och lekte :) Sen blev det grillat till middag både torsdag och fredan. Satt på balkongen länge och myste efteråt. Tog även en cykeltur hela familjen, hundar och allt :D
På fredan åkte vi till Birsta en snabbis på förmiddan. Handlade lite blommor som jag planterade när vi kom hem. 
Hann även ner till fjärn för att fika på bruksgårn.
Det blev så mysigt med blommor på trappen :)


Men det vi gjorde mest dessa lediga dagar var nog att gunga! Ellen älskar det och gungar så högt! Gungar långt in på kvällarna och tjuter av skratt ibland! Synd att man inte kan lägga upp videos här. 

I helgen har jag jobbat. Känns sådär.. Speciellt eftersom nästa helg, då jag är ledig, ska det bli 9 grader och regn. Suck.. Jaja! Har iaf hunnit med lite mys i finvädret före/efter jobb :) 
Har haft så bra dagar! Älskar detta väder, är så mycket roligare att vara ute och finns det nått bättre än att se sitt barn glad? ❤️❤️❤️ Man märker att Ellen också tycker det är kul. Hon älskar att vara ute. Lycka! Är allt jag känner :D

RSS 2.0