Hjälp ack, hjälp ack, hjälp du mig

Såg min lönespec och tänkte "oj vilken bra lön! Mycket bättre än vanligt!" Men sen tänkte jag att månaden är ju inte över, kommer säkert behöva vabba (som dom andra månaderna). "Nää men mars är ju slut på torsdag! Då kan hon ju inte hinna bli sjuk?!!"

Johooodå! Tredje dagen med öroninflammation och feber och snor. Vabb för mig idag, för som tur i oturen har ju Pär varit ledig i påsk. 
Usch min stackars lilla tjej. Man känner sig så hjälplös när hon säger saker som "hjälp mig mamma!" "Ont i örat!" Samtidigt som hon hulkgrinar. 

I natt har hon varit sjöblöt i svett, och då menar jag sjöblöt. Hela håret var dyngsurt. Jävla feber!! Jävla sjuka!!
Sen har vi vart vaken typ hela natten och sjungit "tomten och haren".

Hoppas det går över fort!!

Lika som bär!

Har ni tänkt på vad lik varann Travis Fimmel (Ragnar, Vikings) och Charlie Hunnam (Jax, SOA) är? 

Fast Charlie är ju snäppet bättre på alla vis ;) 

Hon vet vad som funkar

Jag är lite sur på Ellen för hon bara grinar och gnäller så fort jag ska göra nått. Jämt. Varje gång. Varje dag. 
Är så less så jag skulle vilja slå sönder allting här hemma i ren frustration. Jag kan inte städa eller laga mat eller diska eller nånting utan att ha henne i famnen. Och att hänga tvätt med en hand samtidigt som man håller en tung tvååring i den andra är inte kul. Lika kul som att plocka i diskmaskinen med samma metod. Bara att det är ännu värre, då man måste böja sig ner. 
Igår när jag skulle sminka mig och göra mig i ordning för jobb så grinade Ellen nonstop i 30 min! Och där tänker jag inte köra enhandsmetoden. Idag klev jag upp tidigt bara för att kunna göra mig i ordning i fred, medans hon sov.

Hon är så jävulskt mammig! Fattar inte!! Spelar ingen roll om man ger henne saker att "laga mat" med när jag ska laga. Hon ska vara i min famn. Hela tiden, jämt! Sitter jag still i soffan går det bra, då kan hon springa iväg och leka. Men så fort hon hör att jag ställer mig upp och går därifrån, då börjar hon grina. 

L.e.s.s. 

Iallafall! Jag var lite sur för jag skulle plocka i diskmaskinen och hon börjar såklart att grina. Gjorde klart det och sen lyfte jag upp henne. Fortfarande sur, vilket hon såg. Och då säger hon "Hej mamma! Älska mig!!" Jätteglatt! Haha ja då kan man ju inte vara sur längre. Lät så gulligt "älska mig!" 
Ååhh ja jag Älskar dig sååå mycket min lilla tokstolla! ❤️❤️


Nån annan som har barn som är såhär mammig? RSS 2.0