❤️❤️❤️❤️

Den här tjejen alltså! Love her! ❤️




Snäll vovve

Jag är så himla glad att vi fick just Nitro! Eller att Pär valde just Nitro. Han är så himla snäll. Har sånt tålamod med Ellen. Har aldrig någonsin varit dum med henne. Morrat nångång har han väl gjort. Men det är förståligt då hon varit och klättrat på han när han ligger och sover, hur länge som helst. Klart han blir less.
Men aldrig varit dum! Ellen kan sitta och slå han på nosen (självklart är vi med och hon gör inte illa han) och han bara sitter. Gör jag eller Pär så, så börjar han leka med en direkt! Bits och härjar!
Han vet nog att han inte kan vara hårdhänt med henne. Även när jag leker med han så är han inte lika hårdhänt som med Pär. 

När vi är ute och går är han också sååå duktig! Det kan komma hundar och skälla halsen av sig, men han börjar aldrig skälla tillbaka. Ibland kan han börja gny lite men det är inte ofta. Han blir ju nyfiken och kan dra dit lite, men oftast följer han med en om man säger till han.
Även grannen sa att han är så snäll när vi är borta (då han är i hundgårn). Står bara och tittar, skäller aldrig. Bara om han ser en katt ;)

Min duktiga kille! Som snart blir farbror! Ja det är Nitros bror som är pappa till valpen vi kommer få i juni. Ska bli så kul att se hur han reagerar. Även hur Ellen reagerar. Men mest Nitro. Han kommer nog sova som en stock den första natten valpen är här :P Stackarn kommer nog inte få vara i fred för fem öre! :) Så spännande vad det är för liten filur som kommer hit. Och då är det en mini också! Det är vi inte van vid. Nitro var ju 5 månader när han kom, denna är 2. Kul! :) 




Annars är Ellen bra igen! Dagarna går så braaa! Hon äter(!!). Våran mat också! Fast nu ska jag inte ropa hej, har bara gått nån dag med våran mat. Och till lunch får hon burkmat än. Men sen äter hon macka. Eller slukar kanske jag ska skriva. Så behändigt att ge henne till frukost nr 2 (äter ju välling vid 5) så jag kan äta i lugn och ro :)
Och nu älskar hon promenader med vagnen. Det avskydde hon ju förut. Idag somnade hon till och med på prommisen, med solen i ansiktet också!! Den har hon ju också hatat. Solen. Haha. 
Och nu har hon lekt för sig själv nån timme. Skönt då jag är sååå trött. Har till och med kunnat slumra till lite ;)
För nätterna är fortfarande bökig med skrik och grin. Men det går väl över det också.


Varsågod, ett inlägg om lite av varje! :P 


Prommis!

Idag har Ellen mått mycket bättre. Glad unge!! :) Vi började dagen med en prommis runt Gnarp! Jag, gumman och grabben :) Skönt! 
Sen har det varit bus mest hela dagen. Ätit riktigt bra! Såå skönt! 
På eftermiddan blev hon liiite grinig så då tog vi en sväng med vagn och hund igen :) Tänkte bara ta en liten runda, men det blev hela varvet ändå! Så idag har vi promenerat så gott som 1 mil!! Ska försöka göra det till en vana, att gå ett varv runt Gnarp efter frukost. 

Vi gick en sväng igår också. Skulle hälsa på moster och kusinerna. Men vi blev lite tidig, så vi tog en extrasväng innan vi gick dit. 
Vet ni vilken träningsvärk man kan få av att gå med vagn? Speciellt i uppförsbacke! (Läs stup!) Herregud!! Triceps gör såå jävla ont!! Även vaderna.

Provade en klänning på Ellen igår, efter badet, i storlek 92. Var inte så stor som jag trodde! Ser längre ut på bild än vad den är också. Blir nog perfekt till sommarn. (Skulle ju vara bra eftersom jag köpt den i 3 färger!)


Btw! Har ni hört att det är arsenik i ris? Att man bör inte äta ris mer än 2-3 gånger i veckan. Och att riskakor till barn inte är det bästa. Inte bra alls faktiskt. Kul att min frukost består av flingor gjorda på ris.. Och den frukosten har jag ätit i över ett år. Hej cancer! 
Annars äter vi sällan ris. Inte ens 2-3 gånger i månaden. 
En forskare sa även att det finns ingen gräns för när det blir farligt. Så egentligen ska man inte äta alls, menade hon. Fan att det ska vara så svårt att få tag på mat utan gift.

Tänkte väl det!

Det är en tand! Detta grin är pga en tand!! Jag vet inte varför, men det känns mycket bättre när man vet varför hon grinar och skriker. 
Imorse/förmiddags satt hon på golvet och började grina. När jag böjde mig ner för att ta upp henne såg jag att det spruckit igenom en till kindtand. Den har spruckit igenom på sidorna, men inte i mitten liksom. Måste spänna riktigt ordentligt på den skinnbiten! Uscha!

Hon är otröstlig också. Man märker att hon har så ont att hon inte vet vart hon ska ta vägen. Har aldrig hört henne skrika och grina såhär förut. Min lilla bebis! Tycker så synd om henne. Finns ingenting man kan göra för att få det bättre. Tro mig, jag har provat allt! Alvedon verkar inte ens hjälpa.


Nu verkar det dock vara lugnt ett tag. (Älskar att sitta under bordet) Men om det är som alla andra dagar så kommer det snart en ny grinattack! 

Usch stackars lilla unge! Hoppas tanden kommer fram snabbt!

Oh.my.god!

Ellen är frisk, och hennes skriknätter är tillbaka. Wehoo! Jävla bajs! Hon sov mycket bättre när hon var sjuk. Dock är hon bättre på dagarna nu. Grinig till och från, men om man leker det hon vill och Nitro inte försöker få min uppmärksamhet, så är hon nöjd! ;) Hon blir så jääävla förbannad om jag är med Nitro. Kommer och puttar bort han och grinar. Sen upp i famnen på mig. Stackars grabben! 
Dock är hon inte så matglad fortfarande. Misstänker att det är nån tand på g. Då hon inte vill äta, inte borsta tänderna som hon annars brukar gilla, och tuggar på allt!
Dock åt hon pannkaka till middag idag!!??! Trodde inte hon skulle äta nånting. Hon brukar inte göra det när hon får äta själv. (Förutom majs/rån/kakor och sånt) 

Jaja! Det var inte det jag skulle skriva om. Det var EFIT-passet idag jag tänkte hylla! Herreguuuuuud! Oh my lord! Det absolut jobbigaste jag gjort i mitt liv tror jag! Vi började med en avstämning, för att se ifall man blivit starkare. Kul då jag gått på ETT efit-pass innan detta. 100 Efit-push ups (mycket jobbigare än vanliga!!) var målet. Man körde på tills man inte orkade flera, sen vart det 20 lådhopp, sen fortsätta med push ups tills man inte orkade mer, 20 lådhopp, fortsätta med push ups osvosv tills man kommit till 100! Sååå jävla jobbigt! Kan knappt lyfta armarna nu, gruvar mig som fan för att vakna imorrn.
Sen efter det vart det en variant av cirkelträning, bara det att man stog still på sin egna station med olika redskap, plus att vilan mellan övningarna var löpning = ingen vila.

Heeeelt slut! Men så kul! Har ni EFIT i närheten där ni bor och inte har provat, GÖR DET! Grymt kul! Det som är bäst enligt mig är att det är nytt pass varje gång. Man kör aldrig ett pass två gånger i rad! Då blir det inte långtråkigt :)

Klart man kan borsta tänderna själv! :)


TRÄNAA!

Idag körde jag cirkelträning. Vilade från pushen igår, med tanke på magsjukan. Ist målade jag "hallen" till nedervåningen. Vi har nämligen kommit igång där nere igen nu :) Men det är en annan historia.

Jag hade gått på många fler pass om jag kunnat. Men först och främst så jobbar jag ju kvällar ibland. Och sen har jag ju en sambo som också gärna vill ha fritid på kvällarna! :P Känns inte så snällt att sno åt mig alla lediga kvällar jag har. 
Så tre gånger i veckan får räcka. Nu har det bara blivit två gånger då jag oftast jobbar torsdagar, då det är efit. Men denna vecka är jag ledig så då ska jag passa på att gå på det :)

Vi har lite dåligt med deltagare på våra pass nu. Nu känns ett pushpass välfyllt när det är 10 pers. Förut hade vi minst 20 pers varje pass!! Då vi hade bokning, så stog det alltid folk på reserv :) 
Andra pass är också drabbade. VART ÄR NI? Förstår inte vart alla tagit vägen? Har träningshetsen gått över? 
Tråkigt.. Är ju roligare på passen ju fler man är, tycker jag :)

Jaja! Bara att köra på :) 
Idag efter träningen pratar några om proteinpulver. Att det ska dom minsann ha när dom kommer hem. "Ja själv ska jag hem och äta en semla!" Hahahaha. Åh jag blir så less på mig själv. SLUTA ÄT!

Nä nu är det dags för sista SOA-avsnittet innan jag ska sova :)

PS. Pär slog på en trailer för en skräckfilm. Nån docka som blir besatt av nån hemsk kvinnlig the ring-liknande människa..... Kan med all säkerhet och bestämdhet säga att Ellen aldrig någonsin kommer att äga en docka. Never.

Natti natti!

Nattar Ellen just nu. Eller ja, man har inte behövt nattat särskilt mycket dom senaste kvällarna. Jag la ner henne för typ 1-2 minuter sen. Nu sover hon :)
Hon är nog inte helt kry än. Dock fick hon i sig lite mat idag! Riktig mat. Annars har hon levt på rån, chips, ostkrokar, ja sånt skit bara. Och lite blåbärssoppa fick hon i sig igår.

Själv mår jag mycket bättre! Magen är ju inte helt hundra än, men illamåendet försvinner mer och mer. Känner knappt av det nu längre. 
Det har kommit som i vågor hela dan. Ena sekunden har jag trott att jag ska dö! Och ena sekunden kände jag inte av nånting. 

Vi blir hemma och kryar på oss imorrn också, hela familjen. Men på tisdag hoppas jag vi är fit for fight igen. Då har det ju gått 48 timmar. Om man tänker på pärs kräks då :P Jag vet inte vad man ska gå på om man inte spyr nånting?
Jag hoppas iaf att jag (helst alla!!) vaknar pigg och kry imorrn. Då ska vi ta en prommis så vi får frisk luft och sen städa och vädra bort magsjukan.



Ellen har varit så snäll idag! Thank god! :) Pär och jag har legat och sovit så gott som hela dagen. I omgångar. Men ibland samtidigt och då har Ellen antingen legat på mitt bröst och myst och kollat på tv, eller så har hon suttit bredvid och lekt i soffan :) En gång vaknade jag dock av att hon kastade tv-dosan i ansiktet på mig! Haha! 
Nitro har också velat ha uppmärksamhet idag. Pär låg och sov i sängen, då hoppar Nitro upp och lägger sig bredvid. Den börjar han skälla på han! Haha såg så kul ut! "Vakna! VAKNA!! VAAAKNAAA!!" >D

Nä fy fan för magsjuka! Hoppas ni alla klarar er från denna skit! Dock har vi haft det lindrigt. Det är väl Pär som drabbats värst. Ellen har ju bara spytt två gånger, sen har hon "bara" varit dålig i magen. Och jag har ju inte heller varit dödssjuk. Inte ens så att jag behövt springa på toa stup i kvarten.

Nä nu sover nog Ellen djupt så då kan jag smita ut och försöka få nått i magen! 

Och däääääär kom den...

...magsjukan. Till hela familjen. Både jag och Pär blev dålig i natt.
Pär har spytt hela natten. Jag har klarat mig ifrån det än så länge. Men är dålig i magen (ja jag vet att ni gääärna ville veta det :P) och ont i hela kroppen. + illamående såklart.


Kul att ta hand om en unge, som inte heller mår bra, idag..

Sommarens keps!

Lagomt tills läggdags blev Ellen piggare! Som vanligt. Hon är en kvällsmänniska :) Men ingen välling ville hon ha :/ Sen alldeles innan hon skulle somna spydde hon ner sängen. All pärondryck kom upp igen verkade det som. 
Så det var bara att börja bädda om... 
Tur Ellen har börjat natta sig själv ;) haha! Hon fick en filt av Momma sin för längesen. En jättemysig med ugglor på. Jag hänger alltid upp den på sängen för att sedan kunna lägga ner den på henne när hon somnat. Eftersom hon alltid sparkar av sig täcket innan hon somnar. Men nu drar hon ner filten själv, gosar in sig i den och somnar :) Igår drog hon till och med upp speldosan innan hon la sig ner. Haha :)

Jaja! Det jag skulle skriva om, eller visa, är Ellens nya keps! Sommarens keps! Looove it! :)

Lite stor ännu, men hon hinner kanske växa i den :)


Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar. Med magont och illamående. Hoppas det är för att jag smällt i mig chips och Cola. Vill verkligen inte få magsjuka!! Det är min jobbhelg i helgen, och har inte råd att vara sjuk! 

Hjärtskärande

Jag tycker så synd om Ellen. Undra om det inte är magsjuka ändå? En lindrigare variant. Hon har ingen hosta längre så kan ju inte bero på den, och hon var dålig i magen nu också. 

Hon är så slö. Vill inte ha nånting att äta. Köpte hem kakor nu men nä, inte ens det. Vill inte ens smaka. Dricker inte mycket heller. Blöjan som annars brukar vara välfylld (läs sprängfylld) på morgonen är nästan så gott som torr nu :/ Och inte har det varit just nått i blöjan idag heller.
Usch! Blir så orolig att hon ska få vätskebrist!! :( men hon vill verkligen inte ha nånting. 

Hon bara ligger i famnen och kollar på tv. Har varit uppe och lekt enstaka gång, men bara typ 5 min. Sen är det som att hon blir helt slut!
Fick i henne liiiite välling nu iaf. Men det var inte mycket. Inte ens en halv dl. 

Fan, om man kunde ta ifrån barn sjukdomar skulle jag göra det direkt! Min stackars lilla älskling! Är helt grinfärdig för jag tycker så synd om henne. Hon ser så svag ut :'(



Ska prova och se om hon vill ha chips nu. Det ska tydligen vara bra när man har magsjuka. Vad som helst bara hon får i sig nånting!


UPDATE!
Är nog alldeles säkert magsjuka. Då nr 2 i blöjan kommer i flytande form.... Fleeeera gånger. Buhuuuhuhuhuuu!!

Vad händer??

Nu har Ellen sovit skapligt dom tre senaste nätterna. 2 nätter har hon sovit i sitt rum till typ halvfem! Det har varit halleluljamoment efter att ha haft en period då hon skrikit nästan hela nätterna. 
Men i natt!!! ÄNTLIGEN! Hon sov HELA natten i sitt rum. Från typ 19.30 till 7.15!! :D :D Nu kommer hon ju inte göra det inatt igen bara för att jag skriver det här. 
Men hon hoppade över vällingmålet själv! :)

Jaja iaf! Igår vart det heller inget vällingmål (men då var det jag som bestämde det. Hon vaknade ju vid den tiden) Så då tänkte jag att hon skulle vara hungrig när det var dags för gröt. Nepp! Inte ens en tugga tog hon. Nada! Tvärnej. Grin och skrik! Jahapp, skit i det då.
Då fick hon välling lite senare ist. För nånting måste hon ju ha i sig. Och det fick hon i sig också, inte mycket men nått iaf. 
Sen låg hon bara i min famn och kollade på tv. Och helt plötsligt sätter hon sig upp och kaskadspyr!! Neeeeej inte magsjuka är det första jag tänker. 

Men sen kom det inget mer. Hon var rätt pigg och glad ändå, när vi kom till mamma och pappa. 

Idag när hon kom över till vårt sovrum (måste ju ändå ha morronmyset i våran säng :P) så var hon lite smågnällig. Tänkte att hon kanske var hungrig. Men trodde inte hon skulle äta nån gröt, så gjorde välling då. Som hon slukade!! När det var lite kvar så slutar hon och börjar kaskadspy igen!!??!! 

Vad händer?! Vad är detta? Det känns inte som magsjuka. Tycker hon borde vara dåligare då? Hon är ju grinig nu, men hon är pigg och glad till och från också. Är det slemmet som ställer till det? För igår natt spydde hon upp slem flera gånger. 

Men det skulle ju förklara varför hon inte vill äta nånting iaf. 

Slänger in en bild på världens sötaste bff's! ❤️ :)

Slog till!!

Passade på att köpa ytterkläder tills hösten och nästa vinter. Från H&M såklart ;) Vinteroverallen var på rea. Och den där 3-i-1 jackan jag pratade om var på kampanj med 40% rabatt!! :) Dom två tillsammans skulle egentligen ha gått loss på 1100kr men jag fick det för 440kr. FYND! :)  





Kände och klämde på overallen i butik, och den känns faktiskt rejäl och bra! :) Hade egentligen velat ha nån annan färg än rosa, både på overallen och jackan. Men men. Var ju bra pris ;) Hoppas bara storleken passar!! Hon är liten våran tjej. Hon har 80 på sin overall nu och då är den rymlig. Så jag tog 92 på dessa. Hoppas hon inte får nån växtspurt nu då ;)

Två saker avbockad på listan.. Bara fem miljoner andra saker kvar! ;)

Sliter mitt hår!

Det här är fjärde dagen Ellen inte vill äta. Och jag blir så jävla frustrerad. "Gör ingen stor grej av det." Ja men fy fan vad lätt det är då!
Ååhhh!!! Försöker med allt!!! Hon får alltid gröt på morron, har provat med både havregrynsgröt och mannagrynsgröt. Idag fick hon blåbärspure till. Men nä! Inte ens en tugga skulle hon ta. 
Tog fram youghurt men nä. Bara grin och skrik och en mamma som vill ta livet av sig!

Jag vet att det inte hjälper att bli irriterad, snarare så blir det bara värre. Men det är lättare sagt än gjort ska jag tala om. 

Inte vill hon ha lunch heller. Burkmat alltså. Nån tugga sen är det stopp. Välling kan hon dricka typ en halv dl om ens det. Förutom kl.5-målet och kvällsvällingen. Dock äter hon inte lika mycket som hon brukar då heller. 
Så vad lever hon på? Kex och rån. Men inte många. Kanske 1 rån och 1 kex per dag. För middagen existerar inte ens. Hon vägrar fortfarande att äta våran mat. Majs kan hon väl äta. Men det var först igår hon åt nått värt att nämna. Annars har hon inte velat ha det heller. 

Jag vet att alla barn matvägrar nångång. Plus att Ellen är ju sjuk nu också. Kanske att hon är tjock i halsen. Man vet ju själv hur matlusten är när man är sjuk..
Men frustrerande utan dess like. Tror det blir en ond cirkel också. Att hon blir grinig och ledsen för att hon är orkeslös och hungrig. Men orkar/vill inte äta. 
Igår köpte jag sånna där smoothiepåsar, så hon åt en sån iaf. Plus att hon fick lite apelsin. 

Finns det ens föräldrar som kan vara glad och på bra humör och säga "Vill du inte äta idag heller? Okej, det gör inget. Wehoo solsken solsken solsken" när ens barn inte ätit på flera dagar? Fattar inte. Man blir ju orolig att dom inte får i sig det dom behöver. Speciellt nu när Ellen är sjuk, så känns det extra viktigt att hon får i sig näring. 


Och det här med burkmaten. Jag köpte ju burkar för en månad förut. Och nu blir det inga fler. Om man inte ska iväg nånstans, då är det ju behändigt. Men annars får hon så lov att äta våran mat. Både till lunch och middag. Är det taskigt eller? Jag tycker att hon borde lära sig att äta "riktig" mat nu.. Skära små bitar som hon får plocka med själv.
Funderar även på om jag ska ta kampen att sluta med vällingen på morron. Få bort det målet. Skulle vara väldigt skönt om hon ville sova ända till sju när hon bestämmer sig för att sova hela nätter. Men det kommer ju vara några jobbiga mornar innan det blir bra. Väntar nog tills hon är frisk och aptiten kommit tillbaka iaf.

Jaja, nu har jag fått öst ur mig lite gnäll och frustration. 
Idag får Ellen iaf middag hos Momma och Moffan. Den maten brukar vara godare än min tydligen. Hrm!! ;) Så får väl hoppas hon äter där då. 

Ellen kämpar på med sitt kex. 


Mysigt!

Idag är Ellen mycket piggare. Hon har ju varit riktigt dålig i två dagar nu. Bara grinat och sovit. Inte velat äta just nånting och hostat tills hon spytt. 
Men i natt sov hon i sin säng till halv fem ungefär!! Då fick hon välling och somnade om till ca. 7.20. Rena rama sovmorron! ;)

Så nu på morron har jag bl.a. hunnit med att byta sängkläder i både våran och Ellens säng :) Älskar nybäddat!

Jag hittade en pall nere för ett tag sedan. Som jag målade och tänkte att Ellen ska få ha som nattduksbord. Blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hade egentligen inte velat ha nått vitt mellan ränderna. Hade velat att alla tänder skulle vara i färg. Men det blev så krångligt (säger hon som vill att allt ska bli klart på 1 sekund). Så det fick duga såhär. Men blev inte så jättebra. Tejpen fastnade när jag skulle dra bort den så den vita färgen följde med. Och penseln tappade hår när jag lackade den, så dom är fastlackad. Suck. Men det duger väl kanske :) Får se om jag byter tillbaka till stolen sen ändå.


Vill man inte bara krypa ner och sova i den här sängen?? Jag tycker det ser så mysigt ut! :)




Hosta

Ellen har haft hosta i 2 månader(!) nu. Vi gav henne hostmedicin i början där nångång, och det blev bättre så vi slutade med den. Sen har det varit småhosta hit och dit. Upp och ner. Ena dan har det varit helt okej, medans andra dan har det hostats hej vilt. 
Nu är hon riktigt dålig i hostan! Lillstackarn! Hostar så hon sätter i halsen och håller på spyr. Nu ligger hon och sover i sitt rum och hostar för fullt! Usch vad jag tycker synd om henne. 
Det gör ju inte nätterna bättre heller, då hon vaknar. Sen kan hon inte somna om på jääääättelänge pga hostan.

På dagarna kan hon inte heller sova speciellt länge för att hon börjar hosta. En halvtimme idag sen vaknade hon. Dock fick jag henne att somna om, efter typ en timmes vaggning i vagnen. (Suuuck!! Frustrerande är bara förnamnet) 

Så nu har vi börjat med hostmedicinen igen. Hoppas den försvinner för gott nu! Hostan alltså. 

Nya favoritleken; öppna alla lådor i köket och slita ut det som finns där. Allra bäst är ifall man får plats att sitta i lådan också ;) Dags att barnsäkra!!


Annars har jag kollat på melodifestivalen ikväll. Visste inte ens att det var nu :P Men fy fan. Det blir verkligen bara sämre och sämre för varje år! Inte konstigt att dom har kortat ner till 7 låtar per avsnitt. Det finns väl inga mer låtar som är värd att visa i tv. Inte ens dom bidrag som är med är ju det. 
Vilket skit! Hoppas det blir bättre sen.


Nu ska jag slå på ett avsnitt av SOA. Spännande nu men så fruktansvärt tråkigt när dom dödar personer man gillar i en serie. Blir liksom inte samma sak. 

Mvh/ tvnörden

Dagispanik

Nu är dagisansökan klar att skickas in. 3 augusti sökte vi till. Varför just exakt den 3:de? Jo för att det är på en måndag ;)

Och med det kommer paniken. Inte för att lämna Ellen där (den kommer nog sen), utan för vad man ska ha för kläder.

Ombyten? Skalkläder? Fleecekläder? Galonkläder? Vinteroverall? Måste man ha allt det?? 
Såg en 3 i 1 jacka på hm. Softshelljacka med fleecejacka inuti som man kan ta bort, och använda fleecen för sig och jackan som skaljacka. Är det bra? 
Och skor.. Faaan vad behöver man och vad behöver man inte? Vad har ni till era barn? Måste man lägga ut en förmögenhet på massa olika ytterkläder? Finns det skalkläder som är vattentäta eller måste man köpa galonkläder?

Så många frågor och så få svar ;) haha. Ge mig era bästa tips ni som har barn på dagis.

Kommer nog kommer fler sånnahär inlägg innan hon börjar. Jag är en sån som vill ha allt klart för mig hur det ska vara. ;)

Plötsligt händer det..

Nu har hon tagit sitt första steg, Ellen! :) Pappa skickade sms och skrev. Jag blev exalterad och skickade till Pär och berättade. Då hade hon tydligen gjort det igår också.. Jahapp, mamman missar allt! :( Men nu är jag ledig i 4 dagar så då får vi se om hon vill visa mig också :)

Nu var det ju bara ett endaste steg! Men ändå! Duktiga stortjejen. Snart är det slut på friden :) 

Never ending story...

Ellen min Ellen. Herregud vilket jäkla år med grin och skrik och missnöjd unge detta varit. Tror ni det är bättre nu? Nej.

Jag är så less. Så less på att inte veta vad som är fel. Så less på att lyssna på gnöl/gnäll/grin varje dag och natt. Så less på att få 26281910 psykbryt på en och samma dag. Så less på att gnälla om att jag är less. 

När ska det vända för oss egentligen? Nog för att hon har dagar då allt är rätt så bra. Men mestadels är det bara grin. Och nätterna ska vi inte ens prata om. Så less. Hon vaknar och är otröstlig. Inget duger. Om jag sjunger för henne, som alltid funkat förut, grinar hon ännu mera. Tar jag upp henne i famnen grinar hon ännu mera, spänner sig och slänger sig bakåt. Om jag försöker smeka henne på ryggen/kinden/håret grinar hon ännu mera. Jag får inte ens peta på henne. Så det är bara att låta henne ligga och vänta på att hon somnar om. Låter kanske elakt men vad fan ska jag göra?? Jag ligger ju såklart bredvid henne. (Hon får komma till våran säng då)



Skulle inte förvåna mig ifall hon har nattskräck eller nått. Självklart ska väl vi åka på allt. Känns inte som att en tand ska ställa till det såhär, såhär länge
Eller så drömmer hon mardrömmar.. Ja jag vet inte. 

När jag ser nån skriva att deras unge sover hela natten, helst om det är överdrivet mycket som typ 19-09. Så vill jag ge den människan en smäll på käften. JA MEN VAD KUL FÖR DIG!! HAHAHAHIHIHIHOHOHOHO skjut mig. 
Alla andra som jag hört haft griniga barn har blivit bättre innan dom fyllt ett år. Men nä.. Här kommer det vara grin för alltid känns det som. 


Annars har hon lärt sig att stå själv. Och tvivlar inte en sekund på att hon kan gå själv också. Bara hon vågar släppa taget. 

/ En väldigt trött och frustrerad mamma. 

RSS 2.0