My babies

Idag står det vabb på schemat. Ellen har haft feber i helgen och har fått en ordentlig hosta. Det liksom piper när hon hostar. Så jag kände att det var lika bra att hon var hemma. Även fast hon är pigg och glad. Det är ju dumt att smitta andra så det bara går runt runt.

Men som vanligt får jag dåligt samvete, mot jobbet då. Två dagar hemma (ja vi blir hemma imorgon också). Det svider ju först och främst på lönen, men det tar även emot att inte kunna dyka upp på jobbet. Jag vet inte varför jag känner så, men känner mig besvärlig på nått vis.
Men efter jag pratat med chiefen så känns det mycket bättre! Så förstående :) Så nu är vi hemma och kryar på oss med gott samvete ;)

Och igår hände en sak som jag varit rädd för så länge. Ellen klättrade upp på byrån i sovrummet, drog ut lådorna och klättrade upp. Och då for den omkull! På henne!! Jag stog och kollade kalendern och hörde en smäll följt av grin. Vände mig om och såg Pär kuta till sovrummet. Usch vad rädd jag blev! Men som tur var gick det bra. Om tror att den undre lådan, som var utdragen, tog emot lite och sängen tog nog också emot byrån lite. Annars hade det kunnat gå illa! 
Har sagt fleeeera månader (år) att vi ska skruva fast den i väggen för att nått sånt här inte ska hända! Och så måste jag bara skriva nån rad om min minsta bebis också. Pim! Alltså han är så go! Det är Nirre med, men Pim är verkligen som en bebis. På natten kommer han och lägger sig mellan mig och Pär i sängen och myser. Alltså verkligen myser! Ligger man med ryggen mot han, lägger han sitt huve på ens hals, mellan huvet och axeln liksom. Så jäkla mysigt! :D 
Älskar mina små grisar, alla 3! 

Long time no see..

Här blir det inte många rader skriven nu för tiden. Finns mycket jag skulle kunna skriva om. Då det varit ett 2-årskalas, jul och en nyårsfest nu dom senaste veckorna. Men det får bli när jag har tid och lust. 

Just nu är jag så inredningssugen. H&M Home har verkligen mycket fint. Bara det att jag har inte en specifik stil. Utan jag gillar allt möjligt!! Det som är så tråkigt, för det blir verkligen inge bra här hemma då. Bara plotter och inte alls bra. Tror jag skulle behöva ha nya möbler för att få det som jag vill. För att trivas. Nya köksstolar, soffbord, tv-bänk och säng + sängbord skulle jag vilja ha. Egentligen ett nytt matbord också, men det är bara att glömma tydligen ;)

Grönt och guld har jag iaf snöat in på nu. Även fast vi har många ljusstakar i silver, så köper jag guld nu ändå. Jag gillar faktiskt blandningen av silver och guld :)
Fyndade två stora fina ljus på rean i guld. Två "renhorns"-stakar i silver också faktiskt. 
Sen köpte jag nya kuddar + kuddfodral, i grönt mönster! LOVE THEM! Ska köpa flera och fylla hela soffan! Haha, nä men nån mer iaf :) 
En kökshandduk med gröna tomater på (tror jag?) har jag suktat efter länge. Älskar den! Vet inte varför, men jag bara älskar den. Fick även 2 andra kökshanddukar av en kollega, för att hon fick skjuts in till stan av mig. Fick! Älskade underbara arbetskamrater! Så snällt! :)


Så nu när jag hade nya kökshanddukar, ville jag ju ha nånstans att ha dom. Annars har vi dom ju bara hängandes på handtaget till spisen. Drog fram min gamla hylla vi hade i lägenheten, tillsammans med hundögonen, och vips så var den uppe! :D Så nöjd! Liten hylla, men den passar bra där på lillväggen. Och det blev så mycket hemtrevligare med den. 

Pinsamt dåliga mobilbilder. Mycket finare i verkligheten. Dock är jag lite osäker på ljusstakarna, ställde mest dit dom för att inte Ellen skulle bryta av ljusen som hon alltid gör! :P Och resten (förutom den lilla tavlan, som är på pärs föräldrar) är bara ditställt då jag inte hade just nått att ha där.


Nu skulle vi (eller jag iaf) vilja ha en stor världskarta över köksbordet. Tror det iaf. Det eller en hylla. Men det är ju just det med hyllor. Man måste ju ha nått på dom. 
Kartan vet jag inte riktigt hur jag vill att den ska se ut heller. Ingen atlaskarta iaf. Kanske lite sepia/brunaktig i färgen. Eller en helt annorlunda?! 
Nu när jag tänker efter så kanske det inte ens passar med en karta heller.. Suck! Har en liten hatkärlek till inredning. Tycker det är kul, men jag är dålig på det.. Eller tycker om för många saker, om man ska se det positivt ;)

RSS 2.0