KATTER ALLTSÅ..

Haha


SÅÅÅÅ SANT

Hahahahahaha jag döööööör!!!! Så kul och så sant!


FRID

Nu är jobbar-jul-veckan över. Tack och lov! Är helt matt och slut i kroppen!

Men just nu känner jag bara mig lugn och myyyys! Frid! Haha! Imorrn är det julafton och jag får spendera den med dom jag tycker mest om.

Nu ska jag mysa på !

GOD JUUUL!


TRÖTT SOM EN GNU!

Varför säger man "trött som den gnu"? Är dom trött av sig eller?

Jaja är trött iaf. Ska strax kliva upp och äta nått och försöka fixa så jag inte ser ut som en zombie. Sen jobb! Sen får vi se om jag orkar pallra mig iväg på träning. Skulle behöva baka. (Orkade inte igår..) Men ja, vi får se..

Igår jobbade jag kortdag, 9.45-15. Känndes som jag nyss kommit dit när jag gick hem :P

Jajaaaa.. Har väl inte mycket att säga egentligen. Bara... Go morron!


STRÅLANDE JUUUL

Jag kan inte förstå att det är julafton om mindre än en vecka(!!). Tiden går så fort!

Idag har jag varit hos Therese och Mejja och bakat lite till korgarna. Blev även bjuden på pannkaka till lunch, mumma! Så snart är alla klappar klara. Ska baka nougat också, förhoppningsvis hinner jag det imorrnkväll. (Skulle ju egentligen vara ledig då men det blev jobb då också). Sen jobbar jag torsdag fredag och söndag. Så korgarna får vi sätta ihop på egen hand.. För Therese jobbar på lördag, den enda dagen jag är ledig och jag jobbar söndag, enda dagen hon är ledig :P så ja.. Men det blir nog bra iaf :)


IT'S SO FLUFFY

Men jag döööör! Kolla! Jag vill ha den! :)


LOVE YA!

Tänkte bli lite blödig här nu och skriva att jag verkligen älskar och uppskattar min familj! Allihopa, men speciellt Mami och Papi! Som alltid ställer upp och hjälper en med vad man än behöver. Och jag hoppas dom vet att jag uppskattar det, även fast man kan vara en riktig surfitta ibland ;)

Var bara det jag ville säga! Så, tillhör ni min familj så ta åt er, loooove you all!

(Inte hela familjen på bilden men var den enda jag hade)


JUL I VÅRT HUS!

Denna dag slutade bra även fast det jävlats lite. Skulle åka och baka hos Therese i morse, men påväg till Ica kom jag på att dom inte öppnar förren 12 idag. Och på mackarna finns det ju inte ett skit..

Hem och sura! Åkte och tog gran ist. Tänkte först ta fyrhjulingen men Pär trodde inte det skulle gå nå bra att köra med den, för mycket snö och då kör man bara fast. Så skulle ta skotern! Buhuuu!! Jag HATAR att åka skoter, jag är livrädd hela tiden! Och med livrädd menar jag rädd för mitt liv! Känns som jag ska dö! Haha!

Men Pär sa att jag kunde ta bilen ner till gällsta (där han har skog). För vi kunde ju endå inte ta granen med skotern hela vägen upp på gnarp. Men den lilla turen genom skogen räckte nog för att skrämma skiten ur mig! Körde fast ett par gånger också. Så man får springa efter skotern sen (ni som varit passagerare och kört fast vet nog vad jag menar :P), och slank ner i lerhål under snön! Pju!! Hittade en tillslut iaf! Och den blev riktigt fin faktiskt :)

Åkte och bakade lite biscottis hos Therese sen, saffran och polkagris, Mumma! Sen hem och klä granen och lägga klapparna under. Och tillsist middag. Lax i ugn med pressad potatis och gräddfilssås (gräddfil, citron, rödlök, dill). Mmmmmmm!! Nu sitter vi och funderar på att åka och köpa nå litet gotta!

En helt okej tredje advent faktiskt :)


STORMAR

Nä men vad ovanligt att det är snöstorm när jag ska åka och jobba?!! Tror jag prickat in varenda en hittills. Men denna känns värst! Buhuu.. Jag vill ligga inne under en filt hela dagen!

Får väl se om man ens tar sig in, kan tänka mig att olyckorna är framme idag, kör försiktigt!!

Jaja.. Igår var jag ner till fjärn en sväng. Mejja var också där och fick prova sparken som jag och pappa fixat till :) Hon var inte så intresserad av den och ville mest åka på den, ist för att "köra". Det var alltså en liten spark.

Sen åkte jag hem och Pär och jag åkte till gårdsjön! Han skulle lämna en gasolvärmare som han köpt till stugan. Så ÄN EN GÅNG fick vi pulsa genom snön för att komma fram. (Dom har inte skottat fram till stugan så man får gå från vägen. Med snö upp till knäna och släpades på grejer, fy faaan! Kommer aldrig mer gå den vägen i vinter! Sjukt jobbigt!

Ja sen skulle den provas, värmaren alltså. Och krångel som vanligt. Så när vi skulle leta gran hade det börjat blivit mörkt.. Såg en påvägen dit men den var större än den såg ut, så jäkla bred. Så det blev ingen gran. Får hoppas på imorrn då! :)

Dålig bild då Mejja åker på sparken, fick ingen bättre, för efter detta kort ville hon inte åka nå mer :P


LUCIA

Idag är det push! Wehoo! Har ju jobbat nån torsdag nu och så var det ju inställt en vecka. Så nu jäklar är det dags! Som jag längtat!! :) Hoppas musklerna inte försvunnit :P

Men först ska jag ner till fjärn och greja lite och sen har Mejja luciafirande på sitt dagis som jag ska gå och kolla på. Saknar gomejjsan! Guuuud vad jag tycker om den lilla tjejen! :')

Annars då? Joo, försöker bygga upp lite julstämning. Fick lite panik för nån dag sen, att snart är det julafton och sen är allt julemys slut! Älskar julen! Önskar att den vore längre. Förstår inte hur folk kan fira jul utomlands??! Vansinne! :P Är ju så mysigt när det är mörkt och snö och alla ljus!

Hade tänkt bakat lite julgodis såhär på morronkvisten också, men sängen lockade mer. Har varit uppe sen halv sex, då Pär åkte på jobbet. Tvättkorgarna var överfulla, så det behövdes verkligen tvättas!

Nää, nu ska jag försöka få i mig nån frukost :)

En bild på Mejja från i fredags, då vi bakade lussebullar. Och en mysbild från idag :)


JOBBA PÅ DÅÅ!!

Det går inte att beskriva hur trött jag var i morse. När man missat några timmars (en natts) sömn måste man ju ta igen dom. Men nej då! När Pär kom och sa hej då halv sex kände jag mig helt slut!! Tänkte ju egentligen kliva upp då, men orkade inte och sov en timme till.

Tänkte att det skulle vara så skönt att soooova imorrn! Men då behövdes det folk, och självklart ställer man upp! Hä bli ju päningar ;) Så imorrn kör vi en 9-20.15 dag. Fint de! ;)

Nu ska jag ut och jobba igen, 3 timmar kvar! Sen ska jag (kanske om jag orkar) åka och köpa en julklapp till farmor. Sen hem och laga mat (måste ha matdosa, blir så dyrt att äta ute), sen SEN ska jag sova.. Zzzzz


WORK!

Idag är jag trööött! Har knappt sovit nått i natt. Åsså jobbar jag långdag idag. 8.30 - 18.15. Och imorrn 8.30-17. Jag kommer lägga mig och sova direkt när jag kommer hem! :P
 
Har fikat en chokladbit och banan nu iaf, så nu är man redo för dom sista timmarna ;)

Dec. 04, 2012

Lördagen började med snöstorm och jobb. Jag tyckte jag skulle vara smart och ta dom största vinterkängor jag har till och från bilen, och ta med andra skor och byta om på jobbet. Tänkte innan jag for "tänk om jag skulle glömma dom andra skorna så jag blir tvungen att jobba i dom här!". Sagt och gjort! När jag klev ur bilen på parkeringen hade jag inga skor med mig.. Så fick fint gå och köpa ett par nya skor, suuuuck! Hittade dock ett par för bara 99kr men surt ändå när man knappt har råd att leva denna månad.

Sen skynda hem och göra sig klar för inflyttningsfest hos Mia och Tompa! Kul så länge vi var i gnarp. Inte alls kul i hudik! Värsta kvällen i mitt liv tror jag! Minnesluckor utan dess like! Tappade även bort min telefon ett tag. Paniken jag hade då alltså!! Haha, men som tur var fick jag igen den! :)

Dagen efter var herr Ågren på besök. Jag sov till halv fyra på eftermiddagen och mådde som en skithög! USCH! Är inte helt hundra än faktiskt.. Igår var som en bakisdag. Mådde fortfarande illa då..

Så ja, nu känns det faktiskt som jag ska bli nykterist! Haha! Helt allvarligt. Det är inte värt det! Jag tycker inte det är kul att gå på krogen längre, och sitter man hemma hos nån kan man lika gärna vara nykter, för man har lika kul ändå.. Man slipper må som själva fan dagen efter och man sparar pengar. Så ja, just nu känner jag inte för att dricka en endaste droppe alkohol till i hela mitt liv.. Bläää!

Annars då? Haha! Jo, försöker göra julfint här hemma. Tog hem lite tyger från mamma igår och tänkte fixa en julgardin till köket. På bilden har jag bara hängt den över gardinstången. Ser det bra ut?


RSS 2.0