CRAZY FANS

Nu får ni stå ut med att texten blir en klump (blir ju så när man bloggar från appen), för jag orkar inte starta datorn. Det tar 50 år att skriva från den. Seg! Jaja.. Var iaf på hudikkalaset i lördags. Loreen skulle ju uppträda och det fick inte missas ;) Var hos Lisa innan, var som vanligt trevligt med massa skitsnack! Regnade gjorde det också.. Men med ett paraply och jackor så gick det också och vi lunkade iväg för att se Loreen :) hon var sååå bra som vanligt, och kul att se live!! Efter hon spelat klart blev Therese och jag galna fans och sprang runt hela området för att kanske få träffa henne när hon kom ut! Och efter lite väntan kom hon, och vi fick oss en varsin bild! Haha! Sen gick vi som två supernöjda nördar tillbaka! Hahaha! Vart inte så mycket mer än så, vid tolv gick vi och päran och käka pizza. Sen åkte vi hem. Skönt att komma hem tidigt. Var såååå trött när vi kom hem så jag somnade nog påengång!


SNART SLUT

Idag slog det mig att imorrn är det sista juli. Sen är det helt plötsligt augusti??! Satan vad denna "sommar" gått fort!! Och sista dagarna av sommarn (brukar ju aldrig vara så jättevarmt i slutet av augusti) ska jag jobba. Denna vecka är jag bara ledig onsdag, sen jobbar jag fram tills nästa onsdag.. Bye bye summer!!


UNDERBAR SOMMARDAG

I förrgår efter jobbet åkte jag och handlade med mig lite mat och gotta, sedan direkt till Gåsjön. Där var Pär och väntade :) Gjorde inte så mycket mer den kvällen, kom ju dit ganska sent. Så det blev mys framför teven bara :)
 
Dagen efter (igår) klev jag upp och fixade i ordning frukost medans Päran klippte gräsmattan. Frukost ute på altan i solen, kan det bli bättre? :) Aaa, ljuva sommar!! :)
Sen blev det stek i solen hela dagen. Therese, Andreas och Mejja kom också och hälsade på en sväng. :) Vi fikade lite och Mejja badade en sväng :) Mycket trevligt!!
 
När dom åkt så for jag ner på gnarp och handlade och packade med saker (skulle ju jobba idag). Sen blev det grillat till middag.
 
Kvällen avslutade vi i solen med badminton och frisbee (och mycket skratt), innan vi gick in och kollade på the big Bang theory och mummsade på chips och dipp :) En helt underbar dag med min älskade!
Och det var så skönt att bara göra ingenting en dag. Har jag inte jobbat så har jag haft nått annat planerat varje dag hela sommarn tror jag!! :P


TRUE


GÅRDSJÖN

Det här inlägget skulle ha blivit publicerat för fleeeeeera dagar sedan! Men pågrund av dålig mottagning i gårdsjön blev det inte av, men det låg kvar nu så kan väl lägga ut det nu ist då ;) . . Idag har jag jobbat till fyra, sedan åkte jag lite "ärenden" innan jag åkte hit till stugan i gårdsjön ;) köpte med lite mat och så. . . Sen efter vi ätit gick vi över till grannen och tog ett glas vin/öl/grogg. Jag tog vin.. Men det räckte gott och väl med bara några små. Är så trött nuförtin så jag vet inte vad det är med mig. Och knottigt som faan var det också. Så nu har jag gett upp och ligger i sängen och funderar på att göra chips och dipp ;) Ja, allt vad träning och nyttig heter har jag gett upp nu känns det som. Sommarlov heter det ;)


HEEEEEEJ!

Idag har jag och mamma varit till stan och handlat presenter till Therese som fyller år på söndag :) Det var inte bara! Vet inte hur länge jag velade och hur många butiker vi var i innan jag bestämde mig för nått. Hoppas detta blir bra nu då!! ;) men det blir det nog.

 

Sen for vi och plockade upp Therese för att åka på tyghuset. Men innan måsta vi ju självklart prata med Mejjsan lite :) Hon var ute och plaskade i vattenpölarna och sa "heeeej!" hela tiden :D haha, såååå söt så jag dör! Lillgumman!

 

Sen på Ica och tillsist hem! Efter maten somnade jag i fåtöljen framför teven. Så. Jävla. Trött.!!! Vaknade igen tio i nio, hoppade i duschen och nu ligger jag och kollar på film. Imorrn blir det jobb :)

 

Bjuder på en bild då Mejja var minimini! :)


LATHELG!

I fredags åkte jag hem till Mia en sväng efter jobbet. Hon bjöd på hemmagjorda langos, mmmmmums!! Sedan åkte jag på bolaget, fick åka tillbaka till Birsta eftersom det var den jävla gatufesten! Sen for vi hem hit och satte oss i solen med en kall en! ;) Hanna frågade om vi ville följa med till hudik för en krogrunda, så det gjorde vi!

 

Fuldans, öl och massa skitsnack (varför ska min käft ALLTID gå i 110 när jag druckit för?? :P) bestog kvällen av! Innan vi köpte pizza och tog nattbussen hem.

 

Dagen efter mådde jag som jag förtjänade. Bakis som bara den! Bakfylle ångest också när Mia kom och berättade detaljer om kvällen, som jag förträngt ;) haha!

 

Idag provar vi nått nytt till middag! Har även gjort en coleslaw, hoppas den blev lika god som den Emmy gjorde på midsommar :)


FINALLY!!

Äntligen funkar appen igen! Så nu kanske det blir lite liv i denna blogg också ;) Bjuder på en bild från igår, på fina Mia!


RSS 2.0